Let's go

Nu drar jag mig snart mot bussen i min fina mjukis dress, kommer nog mobil blogga under dessa dagar, men förvänta er inte för mycket! ;) ha det göööött!




I'll remember you

Hej och godnatt, ligger just nu i sängen och har nästan packat klart allt, får fixa det sista i morgon. Jag är jätte taggad på att åka i morgon faktiskt, för jag vet att det kommer bli grymt! Kan inte bli nått annat med dessa tjejer förstår ni. ;) Vi ska åka med halv 12 bussen i morgon så jag hinner nog slänga in något inlägg innan, puss och godnatt på er :)




Något att se fram emot..

Jag behöver nästan alltid något att se fram emot för att klara dagarna så bra som möjligt, och just nu ser jag fram emot att åka till Hovenäset imorgon tillsammans med Daniella, Embla, Lovisa och Nadja. Det ska verkligen bli jätte roligt att få åka iväg med mina fina gamla vänner. Jag umgås så sällan med dom längre, och jag saknar verkligen det, vi har alltid så himla roligt tillsammans. Iallafall åker vi tidigt i morgon någon gång och kommer hem på Onsdag igen, ska bli riktigt skönt att få komma i från denna hålan i några dagar, och dessutom så åker ju mina andra tjejer iväg till Stockholm under samma dagar, så det lär jag vara ganska segt här i Landvetter ändå! ;)

Nu ska jag ta och börja packa lite, kanske är på tiden? Vi hörs senare!



Bilder på oss för ca ett år sedan! :)


Now you're just somebody that i used to know

Godmorgon! :)

Gårdagen var jätte mysig, förutom att jag sov bort hela dagen och vaknade klockan 17.00 och var lite stressad eftersom jag skulle hinna duscha, äta och fixa mig till ca 18.15, men jag hann! :) Så 18.30 tog jag och Daniella bussen in till stan för att gå på bio och fika somsagt. Så vi hämtade biljetterna och satte oss sedan på Frank's coffe och åt hallonpaj och brownie, mums! ;) Sedan efter drygt 1 och en halv timma så började bion, som förövrigt var jätte bra, en riktig kärleks film (Det vill säga tjej film) dock var den lite sorglig i slutet.. men det gjorde nästan bara filmen bättre!

Efter en gosig kväll med Daniella, mötte jag upp Alice, och vi gick hem till henne och satt och snackade typ hela natten om allt och ingenting, tror jag somnade klockan 5.. så är ganska trött idag med om man säger så! Lite skönt att vi ställt klockan så man får sova lite längre, hehe. ;) Jaja, slut tjatat, halv 4 ska jag och Daniella ta bussen till stan för att sola. Puss




Ett gott skratt förlänger livet








Äntligen

Äntligen någon som ville gå på bio med mig, Så idag blir det fika och bio mys med Daniella. Tror vi båda
behöver det efter gårdagen nämligen. Filmen verkar sjukt söt, så vi får hoppas på att den är bra! :) Nu ska
jag börja packa upp mina kläder och andra saker från pappa, åkte nämtligen till mamma förut! Puss



Vissa personer slutar aldrig att överaska..




Bio sugen

Hej igen! :)

Jag var nyss inne på sf hemsida och kollade ifall det fanns några intressanta filmer, och jag hittade faktiskt 3 stycken som jag måste se! Det var riktigt längesedan jag var på bio, och jag tycker det är super mysigt så måste ta tag i detta nu. Förr var jag och Daniella alltid på bio typ en gång i veckan och jag saknar det! :( Iallfall hittade jag dessa filmerna;

Paranormal activity 3, ett måste! ;)


What's your number, verkar vara ganska rolig faktiskt. 



och självklart, Breaking dawn! :D




Super bass

Jag ligger och kollar One tree hill i sängen som vanligt, och jag har kommit fram till att det finns ingen serie som kan få mig på så bra humör, eller så dåligt humör. Man går verkligen in i hela historian som utspelar sig, det är sjuk! Dock är ju detta andra gången jag kollar om alla säsongerna, så jag vet ju nästan vad som kommer hända hela tiden (även fast jag märker att man har glömt av mycket) men ändå så tycker jag fortfarande att allt är så spännande. Så ni som vill kolla på en serie som verkligen går rakt in i hjärtat, börja kolla på One tree hill, bara ett litet tips! ;)

Förövrigt så är jag hemma med min vän febern och min andra kompis illamåendet, vi har det verkligen toppen här tillsammans i min säng.. eller? Nej verkligen inte, hatar att vara sjuk, dock missar jag inget i skolan dag så det känns iallafall bra! Nu ska jag gå ner och hämta ett glas oboy och mysa till det här uppe med någon go film! :)





Secrets

Trött på livet, tack gode gud för att samhälls provet gick bra idag iallafall!




Dag 12 - en dålig vana jag har

En dålig vana jag har är att jag alltid strunar i att ta bort mitt smink när jag är trött.

Jag tänker alltid att det spelar ingen roll om det bara är någon gång då och då, men när dom gångerna blir till varanan dag, så märker man verkligen skillnad! Jag hatar att ha ofräsh hy, det vill säga massa finnar osv.. och när man sover med foundation och puder blir ju inte hyn bättre direkt, speciellt inte när man redan har såpass dålig hy som jag har! Så jag får allt ta tag i min lathet och tvätta bort det där sminket iallafall, om jag vill nå en relativt fin hy! ;)

En annan dålig vana jag har är att jag alltid går och små äter hela tiden, och som dom flesta säkert redan vet är det ju det man går upp i vikt av, så inte konstigt att man lagt på sig några kilo det senaste. Det är också något jag försöker jobba bort, men det är inte lätt när man har så mycket go saker hemma, dumma mamma som alltidköper massa kakor och glass till mig och linn hela tiden! :(


Annan dålig vana är kanske att jag alltid ångrar mig.. jävla hår! :O


Efter 2 timmars samhäll och bransch plugg..

Lagom sliten tjej..



Temple run tävling

Och det här blev resultatet:
Jag på fjärde plats (fick inte ens vara med på bilden)
Moa på tredje plats.
Michelle på andra plats.
Och nybörjaren Felix på första plats!!




Ack ack

Tänkte bara säga att såhär ser det ut när man inte vet vad man ska ha på sig på morgonen.. ;)




Dag 10 - Det här saknar jag

Okej, jag har 2 saker jag saknar. Men jag tror jag saknar dem på två olika sett.

Först och främst saknar jag sommaren, och speciellt sommarlovet. När man kunde vakna upp av att solen sken in genom fönstret och man hade absolut inget viktigt att göra alls, utan man kunde lägga nästan all energi på att bara ha roligt och spendera dagarna med sina vänner. Jag saknar alla varma sommarkvällar, alla sena fika besök i stan och alla goa "ute fester" man faktiskt kan ha på sommaren. Och framför allt saknar jag värmen och att man inte behöver ha på sig stora halsdukar och jackor varje gång man ska ut. Nej usch, jag är nog verkligen en sommar person, jag hatar att frysa, det är det värsta jag vet. (Måste bara lägga till lite snabbt att jag saknar att vara brun, hehe ;))

Sedan så måste jag säga att jag saknar Högstadiet, hur töntigt det än låter. Jag satt nämligen och kollade igenom några album på facebook jag har med massa bilder från min förra skola och med min dåvarande klass 9d och jag fick en sån nostalgi känsla. Tänk om jag hade vetat att jag en dag skulle sitta och sakna Landvetterskolan, det trodde jag aldrig att jag skulle göra just då, men man har så många minnen där i från och man har fått lära känna så goa människor under alla de åren man gått där. Jag önskar verkligen att jag hade tagit vara på tiden tillsammans med min klass mer, för man anar inte hur mycket man kommer sakna den tiden senare i livet, även om man inte tror det just då. Allt var så lätt då, även om jag iallafall tyckte att man hade "så mycket att göra" och att "allt var så svårt" om man bara visste vad som väntade en asså... :)










Pluggeliplugg

Sitter här och pluggar samhäll. Vi har tydligen prov på torsdag och jag har vart med på 4 lektioner och 2 av dom har vi bara kollat på film. Så tror ni jag kan någonting alls? - Nej inte direkt! Nu har jag iallafall suttit ett tag och övat in ett par utryck så nu tror jag att dom sitter iallafall, men det är ju bara en del av provet! Nu ska jag dock ta en litenpause och kolla på "Värsta pojkvänsakademien", tror att jag vet en del som skulle behöva vara med där! ;)

Har inga roliga bilder alls! :(



Lite efterbliven som vanligt.

Känner att den där listan inte går nått vidare för mig, men det är för att jag fastnar på dom olika dagarna och nu har jag verkligen fastnat ordentligt, jag är ju på "Dag 9 - 15 saker jag vill göra innan jag dör"  och jag kan verkligen inte komma på en enda sak.. jag har verkligen sämst fantasi! ;)

Så jag har kommit på att jag tar det punkter från lisan jag vill skriva om, och skriver om dom när jag vill.. för jag hatar att ha den pressen på mig (speciellt just nu) att jag måste göra någonting, så ja hoppas att det funkar! :)


Hittade en väldigt söt, men opassande bild.. bränd tjej i turkland! ;)



Naturvetenskap

Hejhej :)

Sitter just nu och kollar på "djur celler" och "växtceller" på naturkunskapen, jätte roligt verkligen! ;) hade skolfoto förut, och som vanligt blev jag jätte bra, eller? Nej jag lyckades försova mig (ovanligt) så jag kände mig super stressad, vilket inte ger något bra resultat! Jaja nu ska jag fortsätta, bloggar sen! :)




Dans och pizza

Godnatt bloggen! :)
Ville bara säga att jag är trött på allt just nu, så det kanske inte blir så mycket bloggande som innan.. Som pricken över i:et har vi skolfoto i morgon också, och jag har munsår, överdrivet mycket finnar och sår i hårbotten, så jag tänker be till Gud att det blir bättre tills i morgon. :( åh, nej nu ska jag inte klaga mer, ligger och kollar på one tree hill i sängen, mycket mysigt! Puss




Monday morning

Godmorgon alla glada! :)

Jag hatar att jag sitter här redo för att gå till bussen om 10 minuter! Jag sitter till och med med vinter jacka på mig för att jag fryser så mycket, och på köpet har jag fått munsår under natten.. plus att mitt huvudet bara skriker att stanna hemma idag.Det är inte lätt när det är svårt, JAG VILL SOVA! Varför gick jag och la mig 02.30 igår när jag vet att jag ska upp 05.30..
matilda ibland undrar jag hur du tänker asså! 


Ge mig sommar


Cause there'll be no sunlight if i lose you baby


If you ever leave me baby, leave some morphine at my door 
Cause it would take a whole lot of medication to realize what we used to have, 
we don't have it anymore



Ni två kan alltid börja om igen

Hej! :)

Nu har jag piggat till mig lite. Tog ett tag, men nu är jag rikigt klar i huvudet igen.
Tänkte att jag skulle berätta lite om gårdagen trots allt.

Vid 4-5 kom jag till Alice med alla mina påsar, och vi började prova massa kläder nästan direkt. Efter ett tag kom också Johanna. Mitt i allt så skulle Alice laga mat till sin bror, men det slutade med att alla vi åt också, så vi fick till en liten trevlig middag mitt i allt! haha ;) Sedan var det bara att börja stressa och fixa sig igen..

Egentligen hade vi gott om tid på oss när vi började, men vi lyckas alltid dröja ut på tiden. Lite senare kom även Bella och Lollo och joinade oss. Vi satt vid Alice köks bord alihoppa, Jag Alice Johnna Bella Lollo Jocke Erik och Otto och spelade ölspelet.. en spännande lek faktiskt! Vid halv 9 mötte vi upp Oliva och Louise och tog bussen till mölnlycke.. och efter många om och men så hittade vi till lokalen som låg ganska långt in i skogen. Trots visst drama så hade jag en skön kväll med mina brudar. Det roligaste var ju när vi fick med hela lokalen att köra "Fuck you" - så jävla grymt! ;)

Ja det var det, kan inget annat att tacka för kvällen!

Min babe!



Open your door

Vilken jävla dag asså. Jag säger bara såhär, jag gick upp ur sängen 18.30, mer behöver jag inte förklara. Nu har jag ätit massa mat och massa gurka, kalla mig knäpp men jag var så sjukt sugen på gurka! ;) Kanske hörs senare, om jag inte somnar igen, puss!

 

 




Ett riktigt jävla as


Krossa alla fönster - Maskinen! ;) - dock fastnar låten på hjärnan..


Bloggande från sängen

Hallå igen :)
Nu sitter jag ny duschad och fräsh i min säng, känner dock att stressen smyger in lite i kroppen, jag som hatar att stressa! Idag ska jag Alice Johanna Bella och Lollo gå loss hade vi tänkt, ska bli riktigt spännande,är faktiskt taggad! :) Så om en stund ska jag ta med mig halva gaderoben och promenera bort till Alice, där vi ska ha en riktig tjej dag, jag Alice och öster. Vi ska prova massa kläder och fixa oss hela dagen, vilket sounds great! ;)

Igår bestämde jag mig för att ta det lugnt, vilket Johanna och Alice med ville, så vi var hemma hos Alice och hade det mysigt, med chips och cola! Vi började kolla på friends with benefits, som alla iförsig redan sett ett antal gånger. Men det slutade ändå med musik och snack istället! Värd fredag. Nu ska jag snabba mig lite, hörs senare! Puss :)




Dag 8 - Tre stycken jag skulle vilja ta med mig till en öde ö

Egentligen vet jag precis vilka tre jag skulle vilja ta med mig, men det skulle bli kaos.. och lite för privat för att skriva ut här, men antar att mina närmsta kan tänka ut vilka 3 det skulle vara, men nu tar vi och hittar 3 roliga personer istället! ;)

Dessa tre hade jag valt, tre väldigt olika personer, men alltid kul med lite
variation! :)









Dag 7 - min passion

Ja då var det bara att köra igång med dag 7 då!

Jag vet inte riktigt om jag har någon direkt passion här i livet, det finns många saker jag gillar att göra, men inte direkt något jag verkligen brinner för. Men jag kan väl säga att det jag mest gillar att göra är väl att dansa

Det är riktigt skönt att dansa, vilket humör man än är på. Om man är glad är man oftast possitiv till allt, och man har mycket lättare att koncentrera och lära sig det nya stegen. När man är arg däremot kan man ta ut all sin ilska på dansen och verkligen överdriva och ta i på ett lättare sätt än när man är glad. Vet att detta låter hel skumt men det är verkligen så. Sedan har väl alla sina dagar när man verkligen inte kan, hur mycket man än vill och försöker, men då är det bara att bita ihop. 

Jag har dansat i 3-4 år nu, dock inte hela tiden eftersom jag har slutat och gett upp ett antal gånger, och det var väl inte fören nu det senaste året jag börjat att dansen lite mer på allvar.. vi får helt enkelt se vart det leder denna gången! ;)




Kinda true?




Härlig morgon!

Godmorgon! :)

Skrev ett inlägg klockan 6 i morse om min morgon, men det tycks inte ha kommit upp.. knepigt! Iallafall så vaknade jag med sprängande huvudverk och en hals som bara brände, men beslutade mig för att gå till skolan ändå, med hopp om att det skulle försvinna. Men efter en lång varm duch mådde jag fortfarande lika dåligt, så jag gick och la mig i sängen igen! Och nu efter 5 timmars sömn mår jag fortfarande inte toppen, men bättre iallafall! :) Uppdaterar just nu från mobilen, så orkar inte skriva så mycket mer. Ikväll blir det antingen att ta det lugnt med Johanna, bara mysa typ, eller ut på äventyr med Johanna och Felicia! ;) Får klura på den under dagen, jag och min beslutsångest...

Lite brun blev man iallafall

 




Jag kämpar, sliter, svettas

Nu har jag fattat beslutet! Frågan var: Ska jag åka till Norge över helgen eller inte? - och svaret blev nej! Efter många om och men, så blev det ett nej! Jag kan ju säga att jag redan ångrar mig lite smått faktiskt.. men jag hade faktiskt planerat massa annat denna helgen. Och norge finns faktiskt var om en månad med, så det så!


Hittade en gammal söt bild på mig och embla! ;)



Beslutångest

Hej :)

Jag sitter just nu på bussen till stan, där jag ska möta Daniella, och så ska vi sola! Jag vet inte om jag nämnt det innan, men jag är ju ledig idag, så jag har haft en riktigt lugn och fin morgon, utan stress hit och dit! Anledningen till att jag är ledig är för att vi har en dag (vet inte hur ofta) där alla som inte har gjort vissa prov får göra dom eller dom som inte klarade vissa prov, får göra om dom. Men jag har fixat allt, så jag är ledig, vilket känns skit skönt! :) Som min rubrik lyder så har jag beslutångest, berättat efter jag har solat varför! ;)




Maybe, maybe not

Peaceful, elegant, outgoing, happy



Munk mys

Älskar att man kan sätta på en ful effekt om man känner att man inte orkar ta en seriös bild, hehe! ;)



Dag 6 - En bild som alltid får mig att le

Jag hittade dock 4 bilder när jag letade efter 1, men iallafall.. 4 bilder som får mig att le! - MINNEN! :D




Dag 5 - betydelsefulla låtar

Detta är några få av alla låtar som faktiskt betyder någonting för mig, och självklart  är de flesta
kopplade till ett speicellt minne, eller en speciell tid! Jag valde att ta lite äldre låtar, för det blir
roligare med lite variation, men det finns ju såklart nya låtar som också betyder något. :)










Regn, regn och åter regn

Godmorgon! :)
Nu är jag klar och redo för skolan.. dock ska jag inte gå fören om 30 mintuer så jag kröp ner och la mig i sängen igen.. kommer knappt klara att gå upp här i från sen. Igår blev det väldigt konstiga inlägg, men lovar att det inte ska
bli lika knasigt idag. Dock har jag inte så mycket mer att skriva just nu, vill bara säga säga godmorgon! :)

Såhär roligt har man på Naturkunskapen, yaaao!



I hate this part

Hallå :)

Grejen är den, att jag kom hem halv 5 idag, så har knappast haft tid för att blogga ordentligt. Egentligen hade jag bestämt mig för att åka och sola efter skolan, men jag glömde beställa tid, så det funkade ju inte. När jag kom hem (helt dyng blöt) så åt jag, och tog mig en power nap, märkte inte ens att jag somna! (pappa måste ha mixat pannbiffen med sömntabletter eller nått) ;) Bloggar just nu från mobilen, som dör vilken sekund som helst, men det kommer mer uppdatering snart, så håll utkik med jämna mellanrum! :)




Matte

Hejhej :)

Sitter och räknar matte med Moa, har jobbat jätte bra i 50 minuter, bara en timma kvar, tagga! ;)




If you start to miss me remember, I didn't walk away. You let med go..

Kanske inte syns på bilden, men där har ni världens lyckligaste tjej.
Detta inlägg hamnar i kategorin "Alla har sina dagar" undra varför..



Dag 4 - En bild som betyder kärlek för mig




Dag 3 - Något jag längtar till

Något jag verkligen längtar till är min 18 års dag, känns nästan som om jag räknar ner månader hela tiden tills jag fyller år! Och till alla er som säger att det går fort från 17-18.. jag håller inte med er! Egentligen vet jag inte varför jag längtar så mycket, det är väl mest att få gå ut lagligt, och inte hålla på att noja över allting. ;) 

Sedan längtar jag oerhört mycket till studenten med, några av mina vänner tog ju studenten i sommras, och jälvar vad glada alla var, det var så sjukt kul att se! :D Det gör nästan att man längtar ännu mer. Sedan kommer ju de tråkiga då.. att alla i min"årskull" 94:orna kommer att ta studenten ett år innan mig, och jag kommer sitta där och tänka "Fan, det kunde vart jag" Men tro inte att jag tänker deppa över det, jag ska vara med och skrika och heja på dom, haha! ;)

Ja, det var väl det.. och om jag skulle ta ett enkelt svar på denna frågan hade jag svarat: HELG!


Crazy brud!



You don't know what you got

Hallå igen! :)

Efter att ha dansat så var humöret på topp igen, inte för att det gick så speciellt bra på dansen, men alla tjejer är så goa, och man mår alltid bra av att röra sig lite! Efter dansen hämtade mamma mig och körde mig till pappa, sedan blev hon kvar här, kändes lite konstigt när "hela familjen" var samlad på ett ställe tillsammans. Ni som har föräldrar som bor tillsammans.. ta aldrig det förgivet! :) 

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan blir det "dag 3" på listan även om det är "dag 4", puss på er!

Jag och mormor i Turkiet! :)



Jobbig dag

Hej!

Denna dagen har vart riktigt jävla dålig, nu ska jag snart dansa, uppdaterar mer sedan när jag är hemma! Måste ju fortsätta på min lilla lista som jag helt glömde av igår! :)

Jag är duktig tjej!




Syskon kärlek


Jag ser absolut ingen likhet.. gör ni? ;)


I don't know if i make it, but look how good i fake it

Hejhej! :)

Just nu sitter jag i min säng, och är precis hem kommen från Rävlanda, där jag pappa och Linn har hälsat på farmor och farfar en stund. Jag tycker på ett sätt att det är skönt att komma upp till landet lite, även om jag är en "stan tjej" (Som tillskillnad från min syster, som vill bo på en bondgård när hon blir stor ;)) Har dock aldrig någon täckning på mobilen där, så det är lite segt, eftersom jag är beroende av min Iphone (som ni borde veta vid det här laget)

Aja, igår hamnade vi tillsut hemma hos Felicia alla tjejer, eller nästan alla. Amanda och Eleonor saknades. Vi krökade lite, och hade det allmänt mysigt och socialt! Var ju så längesedan alla träffades så man pratade nästan i munnen på varandra hela tiden. Sedan körde vi massa roliga lekar med, men mest "Fuck you" som har blivit väldigt populär inom "F.A.M.I.L.J.J.E.N" Haha! :D Efter ett tag fick vi lite manligt sällskap med. Tänkte inte babla så mycket mer om det, utan jag lägger upp några få bilder från gårdagen.




Mina goa flickor!


bloggrape

hej jag heter Linn Wing och jag är då matildas lilla syster!
jag kan framstås som jobbig. men det är jag verkligen inte,

puss / Linn




Look of tonight.




The end

Ledsen att denna bilden kommer upp igen, men den är så sjukt jävla sann just nu känner jag, på många håll och kanter, så det så! ;)



Dag 2 - min första kärlek

Egentligen tycker jag att detta är alldeles för privat för att skrivas på min blogg, jag är inte den personen som skriver öppet om precis allt som händer. Just därför att det kommer bli så mycket snack om det sen. Men idag ska jag försöka göra ett undan tag, och skriva så mycket som möjligt runt detta ämnet.
Självklart har man haft många "förälskelser" när man var liten och så, men då visste man ju inte riktigt vad kärlek var, även om man trodde det då. Det var väl egentligen inte fören förra våren jag första gången kände att jag verkligen tyckte om någon ¨på riktigt. Och det var inte den där påtvingade känslan av att man gick in för det från börja början att det skulle bli något mer i slutändan, utan det bara växtre fram liksom. Eftersom jag aldrig rikitgt tyckt om någon så mycket innan, så var det både en underbar men ändå ganska läskig känsla.Man var så rädd för att förlora denna personen. Helt plötsligt blev man avundsjuk på det minsta lilla, och ville vara nära den personen så ofta som möjligt, det vill säga hela tiden. Jag fick också uppleva det där alla pratar om att man kan sakna en person även om man precis träffats.. vilket jag aldrig förstått mig på innan, men då förstod jag precis.

Jag tänker inte nämna några namn, tråkigt nog. Men eftersom detta aldrig ledde till något, utan bara var en känsla, så känns det ganska pinsamt och onödigt att berätta vem det var. Men jag tycker denna personen ska känna sig ganska stolt som fick mig att känna så, för jag är inte den lättaste personen att charma om man säger så! ;)


Allting har sitt slut och alla är inte menade för varandra, så är det bara. Bilden har faktist
ett samband med texten, tro det eller ej!



You changed the way you kiss me

En liten fråga bara.. är det värt att byta till Nattstad? Känns som om allt är mycket enklare där, och man måste inte en sån avancerad design, utan det räcker med en snuygg eller stilren header. Dessutom funkar alltid deras "nattstad" app på mobilen! Ja, så jag frågar er.. är det värt det? Skulle ni fortfarande läsa min blogg om jag bytte? :)




Kvällfika

Hallå där! :) Jag tänkte såhär.. jag börjar med ett vanligt inlägg och kör "dag 2" lite senare istället. Jag känner mig faktiskt lite nervös av det där inlägget, eller inte nervös utan lite pirrig i magen typ, men det löser sig säkert! ;)

Igår kväll letade vi (jag Bella Lollo Johanna och Felicia) efter något att göra, men eftersom hela landet tycks gå i ide när vintern kommer igång så hittade vi inget intressant. Så vi bestämde oss för att åka till stan och fika istället, och så blev det. Vi satte oss på Condeco vid kungsportsplatsen och tjötade till klockan 11, alltid lika trevligt med dessa tjejer. Lite tråkigt att vi inte umgås så ofta längre. På bussresan hem gick vi väl lite överstyr.. och även när vi kommit fram till Landvetter, men när man inte har nått annat för sig så är det helt okej! :)

Nu ska jag gå upp och äta frukost, känner mig redan taggad för ikväll vettni, pusspuss!
Något jag hatar med Mac är att man inte kan ha mellan rum mellan "texterna" det är ju olika stycken,
men man kan inte byta rad.. någon som kan hjälpa mig? :(



Efter att haft fläta en hel dag..

..så ser mitt hår ut såhär.. nu blir det att överdosera plattången lite, brb! ;)



Dag 1 - något som gör mig glad

Okej, let's do this!

Jag kan inte bara välja en stor sak som gör mig glad, utan det är ju alla små saker som tillsammans blir något stort. Men iallafall, något som alltid gör mig glad är ju såklart mina goa tjejer, finns inget bättre en att dela ett gott skratt med dom. Att umgås med goa människor överhuvudtaget gör mig riktigt glad.

Något annat som gör mig lite extra glad är ju såklart dans och musik då. Som ni vet dansar jag ju drygt 2 gånger i veckan, vilket är skit kul, speciellt när allting sitter och man känner att man sätter alla steg, obeskrivligt skön känsla! På köpet får jag ju oftast bra musik, och mina vänner som jag dansar tillsammans med. Fast det är ju inte bara kul att dansa på träningen, utan självklart utöver det med. Alltid roligt att gå loss och dansa helt crazy! ;)

Sedan måste jag ju till lägga några små saker som egentligen inte är något speciellt, men som faktiskt får en att le lite! :) Som moa sa (som också gör denna listan) att få en söt komplimang från någon blir man ju alltid glad av, särsklit glad blir man ju när det kommer från något man tycker om. Sedan är
det ju alltid lika kul att få ett oväntatgulligt sms av någon, eller ett gulligt sms av vem som helst, då känner man alltid sig lite extra betydelsefull!

Dessa människorna gör mig sjukt glad!



Tänkte börja med denna listan, så jag har något att skriva om

Dag 01 - Det gör mig glad

Dag 02 - Min första kärlek

Dag 03 - Något som jag längtar till

Dag 04 - En bild som för mig betyder kärlek

Dag 05 - Betydelsefulla låtar

Dag 06 - En bild som alltid får mig att le

Dag 07 - Min passion

Dag 08 - 3 personer jag skulle vilja spendera en hel helg med

Dag 09 - 15 saker jag verkligen vill göra innan jag dör

Dag 10 - Det här saknar jag

Dag 11 - Något jag är stolt över mig själv för

Dag 12 - En dålig vana jag har

Dag 13 - Det här ångrar jag

Dag 14 - Min favorit tid på året och varför

Dag 15 - Det här är jag beroende av

Dag 16 - En bild på den snyggaste killen jag vet

Dag 17 - Min hiss/diss lista

Dag 18 - Om jag vann en miljon skulle jag ..

Dag 19 - Någon som betyder mycket för mig

Dag 20 - 10 saker som ni kankse inte visste om mig

Dag 21 - Det här är jag bra på

Dag 22 - Det här är jag mindre bra på

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Dag 25 - Några jag inte skulle kunna klara mig utan

Dag 26 - Mina rädslor

Dag 27 - Min klädstil

Dag 28 - En bild på mig och min barndomsvän

Dag 29 - Om jag skulle vart känd skulle jag..

Dag 30 - Hemma hos mig




Fall down 7 times, stand up 8


Jag och mitt tatuerings snack igen, men var inte denna riktigt snygg och klockren? - Jag har verkligen alltid gillat det citatet, men min kompis Johanna har dock första tjing på det, men om hon inte tar det, lovar jag att jag snor det! ;)



Falsk falskare falskast

Hej era kvällugglor! :)

Jag har haft en fullspäckad dag idag verkligen. Dagen började med att jag fick reda på att jag skulle stå på gymnasie mässan iallafall. Felix ville nämligen ta min plats och jag gick med på det, sedan hade han tydligen ångrat sig i natt, och sms:at mig och sagt det, men då sov jag.. så jag såg sms:en i morse och fick lite smått panik! Men gymnasie mässan blev det iallafall. :) I början var det jätte spänt, man visste inte vad man skulle säga riktigt, och man fick många frågor man inte kunde svara på.. men efter ca en timma så släppte det helt och man ville bara att fler skulle komma så att man kunde få prata med dom! Så jag hade 4 ganska roliga timmar tillsammans med Emma och Sandra! (Jag stod ju ensam från min linje, så jag fick hänga med stylisttjejerna ;))

När jag slutat åkte jag och mötte Daniella och Lisa, vi tog oss en go solning i Frölunda där vi köpt solkort alla tre. (Jag somnade i solariet och vaknade av att det pep, och stängdes av) Efter det drog jag och Daniella till frölunda torg och fikade i ca 2 timmar (!!) sedan drog vi vidare till Dansen! Så som ni märker har jag inte haft tid för att blogga någon gång under dagen.. jag ursäktar för det, men lovar att gott göra er i morgon! :)





You're gone

I'm so happy, 'cause you are gone 
You are gone, it makes me happy 
I've been wating for so long 
I thought this day would never come 
When I could wave and say Good Bye

I'm so happy, do you know why? 
Do you know what makes me happy? 
A whole day is going by 
Without a single thought of you 
And I can smile cause you're not near



Cause in the end all we really have is memories




"bråka aldrig med en blatte"

Hej! :)

Helt vanlig dag i skolan idag, helt vanlig buss resa hem och en helt vanlig power nap när jag landar hemma. Vanlig dag helt enkelt! :) Nu sitter jag i soffan och kollar på top model säsong 8, vet inte hur många gånger jag har sett den egentligen.. Men helt ärligt tröttnar jag aldrig! Mamma och pappa klagar alltid på att jag kollar på det, och att till och med dom har sett avsnitten flera gånger! ;) men tror ni jag lyssnar? Nej! Nu ska jag hjälpa till med maten, bloggar mer sen! Puss

Lilla jag, nyvaken!




Big diss

Något jag stör mig på är att inte ha batteri på mobilen. Jag har kommit på att jag klarar mig verkligen inte utan min mobil. Jag använder den till allt. Jag kollar olika bussar/spårvagnar med den, jag lyssnar (alltid) på musik på den, jag använder den som miniräknaren på matten. Jag kollar Facebook, läser bloggar.. Och ja ni fattar grejen? Därför suger det att iphone har så himla dåligt batteri!

Såhär är det, jag laddar alltid min mobil under natten, fall jag inte somnar ifrån den då.. Alltså är den oftast full laddad när jag åker hem ifrån på morgonen.. Och guess what, när jag åker hem har jag högst 15 % kvar, och då vill jag ju såklart lyssna på musik hela vägen hem med, vilket resulterar inget batteri alls när jag är i Landvetter! Kan vara för att jag håller på med den så mycket, men det är ju sånt den är till för.

Jaja, färdig snackat.. Dagens diss där, nu ska jag sova! :)




Förvirrad!

Vem är vem? :S



Stadsbiblioteket

Hej igen! :)

Det blev ingen mat, kom inte på vad jag skulle göra för nått, eftersom mamma inte är hemma.. Haha, men åt istället upp mina chili nötter som jag köpte igår, gott! :) Anledningen till att jag kom hem så sent idag var för att efter skolan åkte jag Moa och Michelle till Stadsbiblioteket för att plugga! Vi hade tydligen en inlämning på några frågor inom
Service kunskapen i morgon. Det gick faktiskt snabbare än vad vi hade tänkt oss, kanske för att vi slog ihop våra tre smarta hjärnor? ;) Jag kom iallafall på att det är mycket "roligare" att plugga tillsammans någon annanstans än hemma själv.. så jag tycker verkligen vi ska fortsätta med det! :)


Moas fina lapp!



fullt upp...

Hallå! :D

Förlåt riktigt kass uppdatering idag, men jag har verkligen haft fullt upp som rubriken lyder. Tänkte uppdatera på vägen till skolan, men som vanligt funkade inte appen (blir så arg.. IGEN!!:() Men nu är jag hemma och tänkte skriva av mig lite. Först ska jag dock äta något litet eftersom jag inte ätit sen 11 i skolan, plus att min mobil är helt död så har inga bilder att lägga upp, och hur kul är egentligen ett inlägg utan bilder? ;) Jaja, jag återkommer lite senare, så kolla in om drygt en timma!



Jävla blogg.se app!

Hej igen! :)

Jag har faktiskt försökt blogga flera gånger idag, men det har verkligen inte gått, det kommer upp "fel, ditt inlägg kunde inte publiceras" hela tiden.. Om ni nu gör en app, så kan den väl iallafall fungera eller? Usch känner att jag blir lite arg nu! Aja idag har jag iallafall inskaffat mig ett solkort i Frölunda med Daniella, känns skit bra, nu ska vi bli lika bruna som vi var vintern 2009, hehe! Efter det tog jag bussen till dansen, jag var inte alls pepp på att dansa idag, jag var trött, hungrig och ville bara hem! Det resluterar ett huvud som inte alls hänger med.. :(

Blev hem och möla i sig sånna här! ;)
image description



Gavin Degraw

Åh jag måste lägga ut en sjukt bra låt med Gavin Degraw, jag älskar iförsig alla låtar han gör, men denna är riktigt bra! Han måste nog vara min favorit artis (som man brukade säga när man var liten) :D

Soldier





Ingen söndags ångest här inte

Kan ju berätta lite om min går dag med kanske.

Igår träffade jag Daniella och Embla vid halv 3 tiden, för att kolla på Lovisa och Nadjas match. Dock var ingen av dom med, utan satt bara på bänken, så det var lite tråkigt. :( Men det var ändå trevligt att vara där och kolla. Jag och Daniella var ju alltid i idrottshallen för några år sedan och kollade på olika innebandy matcher eller träningar, egentligen fattar jag inte det roliga med det? Men vi tyckte det var kul då! ;) Efter att ha kollat en stund blev vi hungriga eftersom ingen av oss hade ätit speciellt mycket till frukost, så vi gick till Pizzerian och köpte en pizza och en kebabtallrik att dela på, riktigt gott vad det! ;) Vi satt där ett tag och bara pratade, vädligt mysigt faktiskt eftersom det är så sällan vi träffas nu för tiden. Sedan gick vi tillbaka till idrottshallen och träffade lovisa, samtidigt som vi kollade lite halvt på herrarnas match.

När jag väl kom hem vid 6 tiden så satt jag och mamma och spelade Wordfeud mot varandra, hon tycker att det är jätte kul medans jag verkligen har tröttnat på det, och spelar bara när jag verkligen inte har något att göra.






Frukost


Eftersom jag har studie dag idag, kunde jag faktiskt sitta och äta min frukost vid tv:n och inte stressa i mig den,
vilket kändes skit bra, för jag hatar att stressa i mig mat! Förövrigt har jag blivit helt kär i knäckemackor, har egentligen aldrig tyckt om dem så speciellt mycket, men något måste ha hänt, för nu äter jag hellre knäckebröd än mjukbröd! ;) Förresten är det ganska nyttigt med vad jag vet, så det kanske bara är bra?


True fact




I believe in second chances, but i don't believe that everyone deserves them





Drar och kollar lite innebandy med goa brudar




We shine

Godmorgon folket! :)

Jag var uppe med tuppen idag känner jag, har redan hunnit med att äta frukost, och gått en promenad! Hur duktig är inte jag då? :) Fast jag måste erkänna att jag är ganska trött just nu, och kommer säkert somna om igen, och vakna runt två, skulle verkligen inte förvåna mig iallafall! Som jag sa igår så var jag hemma hela kvällen, lite tråkigt var det väl, men man behöver sånna kvällar med ibland!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, var snack om att jag skulle träffa Daniella och ta en fika och köpa solkort och lite sånt, men vi får väl se när den partyprissen vaknar! ;)

Ganska dålig bild faktiskt, men lite mysigt hade jag väl igår iallafall!



Grekland 2009




California kingbed

Hej på er! :)

Hoppas ni förlåter mig för så kass update, men igår hann jag faktiskt inte med att skriva. (Men ni fick ju ett fint inlägg från Freidon) Igår mötte jag Robin på bussen hem från skolan, och földe med han ner och solade.. var faktiskt riktigt skönt, glömt av att det är så gott att sola, haha! ;) Sedan gick jag hem och vilade upp mig lite. Vid halv 5 mötte jag upp mamma, och vi gick ner till salongen för att färga håret! Det tog sjukt lång tid, tror vi var hemma igen vid 8! Men jag är nöjd med resultatet iallafall. Får visa er en bild här senare.

Vid 9 tiden gick jag till Alice för att ta oss ut på nya äventyr, blev en ganska random kväll.. men jag hade det faktiskt ganska roligt, trots omständigheterna! Dock mår jag förjävligt idag, har legat i sängen hela dagen och vart helt slut, därför jag inte har bloggat. Jag har inte ens orkat sitta vid datan likosm.. hur trött är man inte då? ;) Nu sitter jag i soffan helt själv, och har precis kollat på "The perfect man" som gick på 3:an, har också dippat lite paprika, gurka och morötter, riktigt gott! :) Känns lite som om jag bor här själv när mamma inte är hemma, men inget mig emot, nu ska jag ta lite äppel paj med, har inte ätit på hela dagen förstår ni, haha! Känner att det blir as mycket text nu så jag avslutar. Puss!

image description
Jag och Freddie!



Freidon är bäst

Hej just nu sitter jag med Freidon och han är bäst <3



Nackdelar

Hej igen! :)

Jag kom faktiskt precis ur duschen, känns ganska bra att jag redan duschat, annars brukar jag alltid sätta mig vid tv:n efter dansen och fasta när, men nej inte idag! Dansen idag gick jätte bra faktiskt, jävligt jobbigt men rörelserna sitter.. Iallafall i huvudet! ;)

Nackdelen med att dansa måste nog vara att man ibland slår i vissa kroppsdelar lite extra, denna terminen blev det knäna känner jag, vi lärde oss 2 åttor idag, som vi har övat in, och bara under idag har mitt knä svulnat upp, haha plus att jag fått ett blåmäkre.. Jag menar efter 1 träning med nya steg, tänk då om 10 gånger? Ajajaj!




Oh, hello there

Hej! :)

Sönder stressad tjej här känner jag, jag kom precis hem från skolan efter att ha haft möte om gymnasie mässan. Mötet var bara 20 minuter, vilket var totlat onödigt att gå runt och vänta på i 2 hela timmar! Dock hade jag och Moa det trevligt på donken med våra happy meal! ;) Nu ska jag snabbt som attan byta om, och sedan dra mig till bussen. Kanske bloggar påväg dit om jag åker själv, annars blir det mer uppdatering när jag kommer hem ikväll!
Ville bara visa att jag lever! puss



Dags för skola.

Ganska fula om jag ska vara ärlig! ;)



Friends with benefits




Can you keep a secret?

Hej! :D

Jag har haft en ganska körig dag idag med, känns som om jag har flängt fram och tillbaka hela tiden. Första lektionen hade vi på Stadsbibiloteket, eftersom vi skulle låna böcker. Dessvärre hade nästan alla glömt lånekort, så det blev inte så mycket med det. Efter det hade vi 2 timmars rast, där vi inte gjorde någonting, gick runt lite i stan och åt i massa mat i bamba. Sedan hade vi Service kunskap, där vi jobbade skit bra som vanligt. (Mesta dels av tiden iallafall) Direkt efter skolan stressade jag till Felicia praktikplats där hon skulle fräsha till mitt hår lite, blev skit bra.. nu slipper jag gå runt och skämmas över mitt långa slitna hår, och istället visa upp mitt långa fräsha hår! ;)

Nu ska jag börja på ett arbete som ska vara inlämnat på fredag, har jag börjat? nej! haha.. kommer in i dåliga rutiner igen känner jag! :(




Gästbloggar

Nu bloggar Moa. Och vi har servicekunskap tror jag.. Idag ska Matilda plugga :):):). Inte jag för jag är klar.
Idag slutar vi två, woho. Felix om du läser Matildas blogg, kom gärna tillbaka till skolan. Det är tomt utan dig, we need you. Matilda tar just nu egopix med sin mobil, jag har även också en blogg, som heter www.http://moathorin.blogg.se  .. Den är inte så rolig för jag uppdaterar inte så ofta för jag inte orkar men ni kan ta en kik. Puss nu ska jag och Matilda skriva på en bok :)
Jätte rolig lektion, vi är as glada.



Den snyggaste killen, enligt mig

En fråga som alltid kommer upp i skolan nu för tiden är "Vilken kändis skulle du vilja ligga med?" Egentligen en ganska onödig fråga eftersom ingen troligtvis kommer få chansen till det. Mitt svar på frågan är alltid det samma. Inte så att jag är desperat över allt behöva ligga med honom, men han är så sjukt snygg.. så varför inte liksom? Haha! ;)

Channing tatum! ;)



Kanelbullens dag

Hej! :D

Nu har jag vaknat till lite så att säga, dock blev det ingen promenad. Satte mig framför tv:n och kollade på outsiders istället. :) Jag tycker nästan att det programet är lite läskigt. Det handlar ju om människor som är lite (väldigt) anorlunda. Idag handlade det om människor som hellre skulle vilja vara djur. En tjej tror att hon är en katt, och har på sig en "katt kostym" och låter och beter sig som en katt. Det vill säga att hon sitter ner och äter på ett fat och "morrar och kurrar" som en riktigt katt, till och med när hon går i affärerna. Någon frågade henne en fråga som löd "Hur känns det att vara katt?" och hon svarade "Hur känns det att vara människa?" Som om det var samma sak. Nej jag förstår mig inte på sådanna människor! Vi är födda som människor, inte som djur helt enkelt! ;)



Furries kallades det tydligen när man klädde ut sig såhär!



"Du är så jävla tjötig"

Hej min små vänner! Anledningen till att jag inte bloggat idag är för att jag sovit sedan jag kom hem från skolan. Blev helt paff när mamma sa att klockan var halv 7. Nu har jag precis slängt i mig lite mat och funderar på att ta en promenad så jag vaknar till lite!

Skit ful bild men mina söta vänner och jag!




Freaky like me

Hallå hallå! Jag sitter som vanligt på bussen på min vanliga plats, tredje längstbak åt höger, haha ;) Har inte så mycket att säga mer än att det är kanelbullens dag idag, så passa på att köpa mass bullar idag folket, det ska jag! Puss :)




Spell it out

Godkväll folket! :)

Min dag har inte varit att leka med alls idag, allt har verkligen gått i ett.. Först skolan, sedan stan, sedan utvecklingsamtal, sedan dans och tillslut hem och börja med pluggandet! (Dock har jag inte börjat än och har prov imorgon) Ooops! ;) Har inte så mycket mer att tillägga, men jag lovar att bli bättre på att uppdatera snart, har ganska mycket annat i huvudet för tillfället.. sånt som jag inte vågar skritva ut på bloggen!
Puss
Saknar sommaren



Everybody hurts




Shy Ronnie - Ronnie & Clyde (feat. Rihanna)




Booooooring

Jag har inte alls tråkigt eller så, nej jag sitter inte alls helt mobbad, nej jag musik är inte alls min ända vän just nu! :(



Måndag, 3 oktober

Hej! :)

Nu sitter jag i en soffa i skolan, har egentligen idrott men eftersom jag försov mig idag och det är en halv timma kvar av lektionen så tyckte inte jag att det var någon idé att gå dit.. inte när jag inte ens ska vara med! Det var hel skumt i morse, varken min eller mammas klocka ringde, så båda försov sig, knas! :s
Förresten är det helt cp att blogga från mobilen med, bilderna kommer ju upp dubbelt, och ja ibland funkar det jätte bra, och ibland funkar det inte alls.





Im beautiful in my way

Nu ska lilla Matilda sova. Som vanligt taggar jag 7 bussen i morgon, och jag vet hur svårt jag kommer ha att komma upp ur sängen.

Tack gode gud för att denna dagen är slut! :)

 




730

Min dag har bestått av att plugga lite brashkunskap, kolla på tv och en härlig långprommenad runt landvetter nu på kvällen! Så mycket mer än det hinner man inte med när man vaknar så sent som jag gjorde idag! ;) I morgon är det skola igen, och jag ska ha utvecklings samtal.. Man kan ju undra hur det kommer gå? Nej, jag sköter mig faktiskt mycket bra om jag får säga det själv, och till sist blir det dans, är sjukt opeppad, men det fixar sig i morgon hoppas jag! :) Nu ska jag titta lite på sex and the city som går på tv.




Söndags ångest?

Jag saknar dig



Paris Hiltons new best friend

Godmorgon! :)

Snacka om att vara trött.. jag vaknade av att Linn och mamma stod utan för mitt rum och tjaffsade, och jag blev så jäkla trött på dom, för jag ville verkligen bara sova. (Jag trodde klockan typ var 9 eller något) Så när Linn efter en stund kommer in i mitt rum, så säger jag irriterat "Hur mycket är klockan egentligen?" Och hon svarar "Kvar i 2" kände nästan att jag fick lite panik, men bestämde mig sedan för att bara vara hemma idag, plugga lite och kanske gå ner och sola! ;)

Nu ska jag kolla vidare på Paris Hiltons new best friend!
Felicia och jag, alltid lika vackra!



När jag går ner, ber du om mer

Hej alla natt glada människor! :)

Nu är jag äntligen hemma, är det bara jag som tycker att det är grymt skönt att få komma hem och sova i sin egna säng när man vart ute och festat?:)kan nog vara det goaste! Iallafall hamnade vi "hemma hos" robin ikväll med massa goa människor, vart vi var vet jag inte riktigt, vet att vi var på backaplan, sedan blev det lite otydligt! ;) hade iallafall det trevligt måste jag säga, dock slutade det med lite käk på donken, usch och fy! :( Vi var i Landvetter igen vid 3, och skulle egentligen vidare, men jag bangade det eftersom jag är redigt trött och har världens magont.. (låter bättre så) så nu ska jag faktiskt sova.. Själv! Puss på er!




Mys i stan

Sitter vid kanalen med Alice och dricker kaffe, mycket trevligt! :) Just nu sitter Alice och sjunger och hoppas få lite pengar! (skämt dock) jaja nu ska jag vara social igen, puss!




Fight for you

Hej igen! :)

Är på mycket bättre humör nu, och ska snart in till stan och ta en kaffe med Alice, mysigt mysigt! Måste tillägga att vädret är amaaazing med, blir riktigt glad att kolla ut! Nu ska jag ta lite härliga bilder med min kamera, puss på er! Hörs senare vill jag lova! ;)



Godmorgon!

Godmorgon som sagt! :)

Som vanligt vaknar jag på fel sida, känner att jag har gjort det varenda dag den här veckan. Jag börjar faktiskt bli lite trött på det nu. Jag känner mig även väldigt rastlös, antar att det blir så när man sitter hemma en stor del av kvällen och inte gör någonting. Så ikväll vill iallafall jag hitta på nått galet! ;) Dock så pratade jag med ganska söta personer igår, som fick mig på lite bättre humör, skönt att man har några sådana människor nära iallafall!
Just nu ligger jag i sägen och ska snart gå upp och äta frukost, skriver lite senare igen! puss :)



Nattbloggning is the shit?

Sitter här i soffan och halv kollar lite på tv, samtidigt som jag sitter vid datan och sms:ar från mobilen? Snacka om att vara beronde av elektronik! Jag vet egentligen inte vad jag vill komma fram till med detta inlägg, men jag sitter bara och tänker på ganska onödiga saker. Saker som egentligen inte har med nutiden att göra alls. Tänker på hur mitt liv är nu, och hur det kommer vara om kanske 10 år? Vad kommer jag göra? Hur kommer jag se ut? Kommer jag ha kvar kontakten med mina idag bästa vänner? Vart kommer jag bo? Det finns så himla många frågor utan svar.. Det ända man kan göra är att vänta, och se. "Only time will tell" ;)



bild från skolan!





Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0