Barnvakt

Seriöst, vilket underbart väder vi har? Jag brukar vanligtvis inte bry mig så mycket om vädret, men kände att jag blev skit glad idag haha! Så när jag satt på bussen hem förut så kände jag inte för att åka hem (som jag alltid gör, och sover) så jag ringde Alice och frågade om hon ville ta en prommenad med mig, och det ville hon, så vi tog en sväng runt Landvetter!

Nu sitter jag i mitt rum och ska snart gå till bussen, ska ju vara barnvakt idag. Jag är rätt nervös faktiskt, fråga mig inte varför! ;)




Jag blir så jävla glad av denna låten




Let's go!

När man är sönder stressad utan anledning så har man inte riktigt tid för att blogga, tro mig!

Men iallafall, hej på er mina trogna läsare! :)
Jag sitter just nu i min gosiga säng, och fryser sönder. Kom precis in från en ganska lång promnad med Alice och "hennes" hund. Jätte mysigt, alltid skönt att prata av sig. Jag hatar att Alice och jaghar  glidit ifrån varandra lite det senaste, så nu måste vi ändra på det. För övrigt är skolan skit, vill bara hoppa av och gå om igen, men hur skulle det se ut? Ta studenten samma år som min syster, eh nej tack! Men langa hit ett jobb och jag hoppar av, lätt!! ;)

Imorgon är det onsdag, och jag ska vara barnvakt.. Varför går jag typ inte barn och fritid istället? Jag gillar barn.. iallafall när dom gör som jag säger, och inte skriker! Lite extra pengar i plånboken är heller inte fel, speciellt inte när jag betalat massa kläder denna månaden och är redan 500 kronor fattigare, när ja fick pengarna idag! :(
Nu blir det oboy, mackor och one tree hill.... kanske lite besök med? Även om det är tisdag och inte söndag. hehe! ;)




Wooops

Hallå! :)
Jag såg att jag inte hade bloggat på 6 dagar, så det kanske är dags att börja lite smått nu då? Nu lagom tills skolan drar igång igen. Jag känner att jag iallafall hade kunnat försöka somna i tid igår, men det gjorde jag ju verkligen inte! Jag somnade 10 i morse.. fattar ni.. 10?!?! Sedan sov jag dock till 5.. men ändå. Nu har jag precis kommit till mamma och ätit massa mat, och nu bakar mamma chokladkaka till mig och Linn, mums! ;)
Måste vara vaken till big brother iallafall, sedan tänker jag somna dirr, puss!



Träning

Hello! :)

Fick för mig att blogga, men jag vet inte vad jag ska skriva. Igår var det seriöst världens sämsta söndag. Jag har nog aldrig haft en sån söndags ångest, och det var inte inte skolan det handlade om direkt. (som det brukar vara på en söndag) Herre min jesus!

Nu ska jag snart dra mig til bussen för att åka och träna med Lovisa och Alice. Vi ska prova aerobic, såg skit kul ut så vi får hoppas på att det är det. (såg lite ut som dans, och det passar ju mig bra iallafall eftersom att jag har slutat) ;)


Ser ut som en riktig tuffing tycker jag haha!


hur





Suuuunday

Jag skulle egentligen helst av allt vela vara skit glad idag, jag menar kolla på vädret, det är soligt och plus grader ute. Men jag måste erkänna att detta är en hemsk dag, även om det tar emot att säga det.




Torsdag

Så jävla äckligt gött att vara ledig i morgon, och sedan hela nästa vecka med. Det var verkligen någon jag behövde känner jag. Jag kommer typ aldrig klara skolan i 2 år till.. jag fattar verkligen inte hur det ska funka, men antar att det bara är att kämpa! ;)

Imorgon tänkte jag ta en lång välförtjänt sovmorgon, och sedan dra till gymmet och sedan vidare till solariumet. Sound like a plan to me. Har inte så mycket mer att skriva tror jag, eller jooooo jag valde matte b som inval i 2:an. (Ja jag vet, jag är fan dum)






Onsdag

Klarade inte att vara duktig idag. Blev hemma idag.

Så min dag har gått ut på att kolla på top model, paradise hotel, "mammor och barn modeller" och O.C, sedan tog jag och Linn en sväng ner till Solariet med. Jag har ju inte solat sedan nyår, så det var la på tiden. Gratis solning är med rätt gött ;)

Nu ska jag kolla vidare på O.C puss





Tisdag!

Ännu en dag avklarad i skolan. Jag känner mig skit stolt att jag gått på alla lektioner utan en (måndag morgon, idrott.. det säger väl allt?) i nästan två veckor nu. Jag har även vart på gymmnet helt själv för första gången i dag. Slog mitt rekord på crosstrainern 52 minuter, trodde aldrig att jag skulle klara av att "springa" så länge. ;)

Efter att ha flängt runt hela dagen landade jag hemma vid halv 6, och somnade direkt, och när jag vaknade frös jag mer än vad jag någonsin frusit förut. Tur att pappa och linn kom med kina mat då, mums! :) Nu sitter jag i mitt rum och har precis duschat. Jag känner att det där "äventyret" som jag skrev om igår får bli någon annnan dag, jag har verkligen ingen lust alls att fixa mig igen, och gå ut i kylan. Nu taggar jag upp för en ny skoldag med 2 timmar och 45 minuters engelska. WIHOOO!

Men först... paradisehotel

Trion





Ombytta roller

Nu är det pappas vecka. Jag har inte vart här på sjukt länge, så det känns lite skumt faktiskt, men samtidigt väldigt mysigt. Det första jag gjorde när jag kom hit var att bädda rent och damsuga, samt skaka av min matta.. det märks att man inte vart i sitt rum på ett tag asså och jag hatar när det är dammigt och äckligt! ;)

Sedan dess har jag ätit två knäckemackor, kollat på paradise hotel, kollat på O.C och duschat. Så nu ligger jag ner bäddad i sängen och tänkte slå på ett till O.C avsnitt innan jag somnar.

Imorgon ser min dag ut såhär. Jag går i skolan till halv 4, sedan tar jag bussen till mönlycke och tränar + solar och efter det åker jag antingen hem, eller ut på äventyr. Spännande va? :) Jag har inte tränat på typ en vecka så nu måste jag sätta igång igen.




Fake är det nya natrual





Man är snygg som nyvaken måste jag säga





jag tänker på dig




Cara mia

Galet gött med studiedag i morgon! fast just det... jag har ju 2 inlämningar, ett cv och ett prov att plugga till, inte så mycket till fritid där inte. Riktigt go dag i skolan förövrigt. Vi har börjat kolla på en film som är 5 timmar och 27 minuter, så vi har kollat på den på båda våra lektioner idag. Efter skolan blev det träning med Lovisa. Vi gick på min mammas pass, och jag höll på att dö. Men om man tänker på att man kommer ha snyggast kropp i sommar så är det värt det! ;)






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0