Lill-lördag

Hej! :) här uppe leker livet verkligen, känns nästan som man är utomland ibland, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, mer än att vi har det jäkligt gött iallafall! Alice är just nu i duschen och snart är det min tur, efter det blir det pizza och sen ut! :) Ha det gött hemma i tråkiga landvetter, och hoppas att ni hittar på något att göra iallafall! ;)


Tanumstrand

Hej goingar! :) kände att det kanske var dags för ett snabbt inlägg såhär på kvälls kvisten! Just nu sitter jag i en soffa i tanumstrand och kollar på 2 and a half men tillsammans med Alice, hennes mamma, hennes bror och hans kompis Alfred, mysigt mysigt! :) Eftersom det har vart kasst väder idag drog vi till Strömstad och shoppade lite, hittade en söt tröja från veromoda ;) sedan drog vi hem och åt, efter det satte jag och Alice oss på en klippa vid havet och kollade på solnedgången, och bara hade det allmänt trevligt! :) Imorgon ska det bli 30 grader här, underbart! Vi har det super härligt, hoppas ni med har det! Vi hörs väl någon gång senare i veckan antar jag, puss puss :)


En gång i tiden var du min

Tjingeling! :)

Jag känner att det där med uppdatering idag inte gick så bra, kan vara för att jag inte riktigt vaknat än! Mitt huvud är fortfarande kvar i drömmen, medans min kropp är vaken typ! Iallafall kommer jag inte kunna blogga på drygt en vecka, eftersom jag och Alice åker om ca en timma till Grebbestad! Visst, jag kan säkert slänga in en mobil blogg någon gågn då och då, men hur roliga är dom då? ;)

Midsommar igår var faktiskt trevligt! Vi började hemma hos Felicia med goa människor, det vill säga Jag Bella Natha Johanna Johanna Alice Danielle Rikard och Robert, sedan kom även Wall och Robin med! :) Vid 22.00 tog vi bussen upp till PQ där vi var nästan hela kvällen/natten, visserligen slutade allting hemma hos Max, men där var vi inte länge alls.. Det blev änna lite kaos i slutet!

Om man sammanfattar allt, så var kvällen ganska mysig! :)


Jag och Linn bråkar som vanligt! ;)




Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig

Ville bara berätta att jag lever, och att jag bloggar lite senare, just nu orkar jag knappt röra mig, riktigt knasig kväll må jag säga! Men jag är glad ändå! ;)



Efter många om och men

Skulle bara medela om att det blev denna outfiten,




Nu drar jag mig utåt och äter i det fina vädret.. host! ;) Kanske slänger in ett inlägg sen innan jag drar mig till stan, men om inte får ni ha en super trevlig kväll, och drick inte för mycket! PUSS :)




Kvällens outfit?

Ignorera mitt ofixade hår! ;)

eller


Hjälp mig snälla?




Midsommar och regn, ovanligt?

Hej på er! :)

Idag är det midsommar och det regnar.. precis som vanligt då vill säga! :( Men just nu skiter jag faktiskt i vädret för jag tänker ha en grym midsommar iallafall tillsammans med mina bästa! Nu sitter jag i min säng och har precis duschat, riktigt gott var det, gjorde hårinpackning och rakade benen extremt noga (tror jag iallafall ;))

Ska alldeles strax börja packa, eftersom jag och Alice åker till Tanumstrand/Grebbestad i morgon, och eftersom vi ska vara borta en vecka, blir det la att ta med sig hela gaderoben känns det som.. Jag vet ju aldrigt vad jag vill ha på mig!  Aja, ni ska få hjälpa mig med min outfit sen med, vet inte om jag ska ha klänning eller byxdress! Kommer upp bilder på det sen! ;)



Efter 9: orna hade åkt till sin bal, hade jag och felicia lite trevligt för oss själva! :)




101 kvinnor

Godkväll! :)

Känner att det inte blev så mycket bloggning idag, även om jag faktiskt inte har gjort något speciellt alls! Jag har helt enkelt inte orkat sitta vid datan bara. Snäll som jag är, har jag faktiskt äntligen åkt upp och tittat på Linns häst, som jag har lovat ett antal gånger.. vet inte riktigt vad jag ska säga, fin häst? ;) Nja, jag vet inte, jag tycker inte om hästar så värst mycket, men jag antar att jag måste tycka om denna, eftersom jag faktiskt är delägare!

Just nu sitter jag och kollar på 101 kvinnor som går på tv11, helt random satte jag mig vid tv:n klockan 22.00 och såg att filmen började precis då, så då tänkte jag att jag lika gärna kunde kolla på den! :)

Imorgon är det midsommar för er som missat det, Jag Alice Natha Bella Felicia och Johanna ska till en kille Alice känner, tror att Robin och Wall hänger på oss också, riktigt kul ska det bli! Nu gäller det bara att hitta rätt kläder, vilket inte alltid är så lätt när man heter Matilda wing ska ni veta! ;) Men det löser sig antagligen.



Handlade med mamma förut, blev en del! ;)




Syskon kärlek?




I can make your bed rock

Godmorgon! :D

 Just nu ligger jag i sängen och softilerar lite, vaknade för drygt en halv timma sen, men har faktiskt inte orken till att gå upp än! ;) Idag har jag faktiskt inga planer för dagen! Mer än att jag och Alice ska ta en sväng förbi Apoteket! och kanske träffa mina goda vänner som kom hem från Danmark igår, det var ett tag sen man såg dom nu, så det ska bli kul! Nu kanske det är dags för mig att äta lite frukost, min mage ligger här och kurrar som jag vet inte vad! ;) Vi hörs senare antagligen! Puss



Det du inte vet, skiter du i!

Jag och Alice har snackat om att älska livet idag, och just nu uppskattar jag livet extremt mycket, orka vara ledsen och arg över något hela tiden, som egentligen inte spelar någon roll. Från och nu ska jag leva livet! :D




Without ME you're just AWESO

Bättre sent än aldrig, så hej! :)

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag på okänd mark, haha nejdå! Jag hade faktiskt kunnat stanna på okänd mark ett bra tag till ska jag säga er! Idag var nog första gången på länge jag inte tyckte det var speciellt skönt att komma hem, vilket är ett bra tecken kanske? ;)

Dagen har iallafall varit hur bra som helst. Jag var ju först i stan med Alice och Johanna, vilket var riktigt roligt och mysigt! Senare vid halv 6 drog jag och Alice in till Liseberg för att träffa några små trevliga pojkar, efter att ha varit där i drygt 2 timmar tog vi bussen tilll landvetter och sedan vidare till Hindås, där vi träffade Eric och Henrik! Kvällen slutade riktigt bra ändå tycker jag, förutom att man fick gå hem i piss vädret! :(

Nu ska jag lägga mig i sängen och tänka på Midsommar (vilket jag förövrigt är riktigt taggad till ;))
Hörs i morgon!




Påväg in till stan!


Go snubbe i stan! ;)


Min söta vän!




Hem från stan var liiite roligare! :D


Mina goingar! ;)





Blev lite av en bild bomb känner jag, men det är väl alltid kul? ;)




Känn ingen sorg för mig i Göteborg

Hej igen! :)

Eller godmorgon kanske jag ska säga? För jag vet att om jag inte skulle ta halv 2 bussen in till stan snart så skulle jag iallafall legat kvar i sängen! Men somsagt, snart ska jag traska till bussen och möta Alice och Johanna, Vi ska ha en mysig dag i våran stad Göteborg! ;)

Min morgon har dock inte vart den bästa, vattnet hade knappt kommit tillbaka när jag vaknade, så jag var tvungen att ta med mig lite kläder och gå hem till mamma och duscha, det kanske inte är det roligaste att göra på morgonen! Speciellt inte när man ska skynda sig! :( Aja, nu hinner jag inte skriva mer, men vi hörs när jag kommer hem lite senare i eftermiddag!




Lighters


Lyssnat på låten om och om igen, både igår och idag, kan inte sluta lyssna!
Love it! ;)




Lyckorus

Fick precis ett sånt där lyckorus i hela kroppen! Det känns som allt faktiskt går i rätt riktning nu för tiden! Bara för att jag skriver det här kommer det säkert hända något som sabbar allt! Men iallafall just nu känns allting jätte bra och jag är jätte glad över att äntligen kommit över saker och ting, som jag aldrig trodde att jag skulle göra! :)

Just saying..




Det är försent nu

Och du undrar vem som kysser honom nu, 
Ja du undrar vem, vem om inte du
Det gör ont att veta men lika ont att undra



Jag vill sluta 9:an igen! :(




Iphone skal

Tycker jag har ett riktigt tråkigt skal till min iphone, någon som vet någon bra sida där man kan beställa hem något lite snyggare? Det jag har nu är helt vitt och tråkigt! :( Han i 3 butiken sa att jag kunde kolla http://skal-man.se så jag gjorde det, hittade några söta faktiskt.. men inte så speciella! ;)







Dessa kostade allt från 99-199 kr, inte så farligt ändå!




River en vacker dröm

Om du älskar mig kommer jag lämna dig,
Och om du lämnar mig kommer jag att älska dig
:love:




Give me what you got!

Hej igen! :D

Att komma hem idag var inte alls så gott som jag hade tänkt mig, det första pappa säger när jag sätter mig i bilen är att vattnet är avstängt. Det var tydligen något dom skulle fixa och då var dom tvugna och stänga av det. Så jag som var riktigt sugen på en lång dusch fick ju ta och släppa den tanken! Att gå på toa var inte heller att tänka på eftersom man inte ens kunde spola, kan det bli värre? :O

Vattnet skulle komma senast 20.00.. tror ni det har kommit tillbaka än eller? Nej självklart inte! Så min kväll får spenderas inne idag, för jag tänker verkligen inte gå ut sån här! Så nu ska jag väl antagligen sitta här hela kvällen och ruttna! I morgon blir det stan med Alice och Johanna å, blir nog trevligt! ;)




On my way home

Hej alla söta :) Just nu är jag påväg hem, efter en hel dag med soffliggande! Skriver mer när jag är hemma, lite guppigt i bilen! ;)



Fake a smile

Sitter i johannas säng, deprimerad, trött och ont i magen, ibland är livet bra kasst ändå! Iallafall sover jag här i natt, blir nog bäst så, tror vi båda behöver det! Vi har iallafall chips och cola, hörs i morgon, hoppas ni haft en bra kväll!


All day, all night

Hej igen! 

Jag fick lite smått panik när jag fortfarande låg kvar i sängen när klocan var 14.00 så jag flög upp och duschade snabbt som fan, och nu ska jag snart gå till bussen och ta den hem till Johannis! Vi ska kolla film och baka bestämde vi, mysigt mysigt! Nu ska jag borsta tänderna snabbt och sedan jag ska kila!

 Hörs säkert senare, puss!




Dessie - Whatcha got

Såg att Dessies låt hade släppts idag, vet inte riktigt vad jag ska tycka än, men har lyssnat på den 2 gånger, och den har redan satt sig på mig hjärna.. får väl se hur detta slutar! Duktig tjej för att bara vara 17 år iallafall!  
 




Ordinary day

Hejsan!

Jag ligger fortfarande i sängen.. ovanligt va? Jag som lovade mig själv igår att jag skulle gå upp senast 11, och äta och fixa mig, och sedan hitta på något, så jag slapp detta! Men nej nu ligger jag som vanligt i min lilla säng med datan i knät och kollar på dh! Snacka om att inte ha något liv? Egentligen tycker jag faktiskt att det är ganska mysigt, men det är ju inte direkt något man vill göra varje dag kanske?   Tror jag ska ta mig en riktigt lång och härlig dusch snart, och kanske göra en ansiktsmask och inpackning i håret, låter som en bra idé tycker jag! Men först ska jag kolla klart på mitt desperate housewives avsnitt.. suck!   Hör av mig senare, puss! 

Så här snygg är jag nu..




Someone like you

Hej!

Efter att ha fått vänta i dryg en timma på bussen hem från stan, så är jag nu äntligen hemma och ligger i min lilla goa säng, dock helt ensam! Haha, hade inte haft något emot lite sälskap efter kvällens film!     Men jag klarar mig nu ändå ska ni se! Filmen var riktigt läskig, dock gick den väl lite överstyr i slutet, men jag tyckte att den var bra iallafall!

Filmen var slut nästan precis när våran buss gick, så den hann vi ju inte med, och eftersom nästa buss gick om en timma, tog vi oss en promenad in till kungsport, mysigt mysigt! Om det bara hade vart liiite varmare så hade allt nästan vart perfekt! Nu ska jag kolla lite på desperate housewives, sedan blir det en go tupplur tills i morgon. Tänker ställa klockan så jag inte sover bort hela morgondagen också! Riktigt synd att det bara ska vara 14 grader ute i morgon dock, vart fan är sommaren kan man ju undra? 

min sötnos

min andra sötnos

jag och johanna!




one of those things you have to get over

Tänkte dra en dagens outfit grej, riktigt simpel!

Lång klänning - från gina 129 kr
Skärp - ?

Sedan blir det la mina palladium och antagligen kenza jackan på det!   

Blött hår..




I can feel you baby

Hej igen!

Som jag sa innan blir det bio idag med mina små söta töser Johanna och Alice! Natha skulle kanske egentligen med följt med, men nu blev det inte så. Vilket jag tycker är tråkigt för det var ritkigt längesedan jag träffade henne nu känner jag! Men men vi har ju faktiskt hela sommarlovet på oss att träffas och hitta på nått galet!   

Iallafall så ska vi kolla på Insidious, en ritkigt läskig film som jag har fattat det som iallafall, vilket passar mig alldeles utmärkt! Nu ska jag ringa några samtal och sedan möta upp tjejerna och ta halv 8 bussen in till stan!

Ha en trevlig kväll!   




And that's why i smile

Riktigt go låt enligt mig, så tycker ni ska ta och lyssna faktiskt!  




Desperata hemmafruar!

Godmorgon, eller något i den stilen!  

Jag ligger iallafall fortfarande kvar i sängen, även om jag vaknade halv 11. Vet inte varför jag ligger kvar, men det känns verkligen ovärt att gå upp på något sätt. Jag trivs bra här med desperate housewives och facebook!
Eftersom att det är sånt kasst väder idag (har vart nästan hela veckan) så pratade jag och alice om att kanske gå på bio eller något idag, och Johanna tyckte att det verkade som en bra idé, så kanske blir bio lite senare idag, alltid något att se fram emot?    Jag som älskar skräck filmer tänker dra med dom på den läskigaste av dom läskiga, haha!

Nu ska jag börja på mitt 6 avsnitt av desperata hemmafruar för idag, snacka om att inte ha något liv för tillfället!
Jag bloggar mer lite senare när jag har något vettigt att komma med!   
Ha det bra så länge, puss!




Gode Gud!

Nu ligger jag hemma i min alldeles egna säng, jag provar med en till mobil blogg, efter som jag faktiskt lyckades med den andra! Kvällen slutade i Alice soffa med fruktsallad och glass, svin gött, plus en go skräck film på det med! "madhouse" hette den, riktigt hemsk enligt mig! Nu ska jag försöka sova, känns som jag vänt på dygnet helt nu, efter igår natt.. Sjukt! Men godnatt på er, och hoppas ni haft en grym lördags kväll! 



Myspys!

Hallå igen!

Efter att ha somnat halv 7 i morse och nästan sovit bort hela denna dagen betämde jag och alice förut att vi skulle ha en myskväll hemma, med god mat och efterrätt! Så nu har jag duschat och tänkte springa tillbaka till alice strax! Har inte så mycket mer att säga än att det går bra nu, kompis det går bra nu!

Min goa vän!




Min klocka har stannat, under dina ögonlock

Facelook för igår, måste säga att mina ögon är/ser väldigt blåa ut!




Jag springer men ingen bryr sig

Hej!
 Just nu ligger jag i alices säng efter en fullspäckad natt. Det började med att jag Alice och Johanna satt hemma och flamsade i alice kök med lite spännande dricka, haha! Efter ett tag så fick vi sällskap utav Klint, Borging, Leo, Hellström och Christian. Vi fördröjde tiden med spel och skratt och andra tokigheter. Pojkarna drog väl runt kvart över 2, då de ersattes med nytt häng. Denna gången var det Marcus Rikard Ludvig och Christoffer som klev in igenom dörren. Vi behöver inte prata om själva händelserna under kvällen, men kul hade vi iaf! Det slutade med att Ludvig körde hem johanna med go körsång utav mig och Alice i baksätet!





New stuff




You know that i'm a crazy bitch!

I do what I want, when I feel like it




Heart of gold!

Vilken bra start på vårat såkallade sommar lov.. eller?
Jag hatar när det är dåligt väder, det finns nästan ingenting att göra, det vi har roat oss med nu några dagar när det vart kasst väder är att sitta och kolla film i felicias stuga med godis och chips! Samt bakat och sedan kollat film igen! Sånt är mysigt ibland men man kan ju inte göra det hela sommarlovet, det måste finnas något mer man kan göra? När det är fint väder känns allt så mycket lättare! Usch, deppigtjej_94 just nu!

lite bilder från dessa dagar






Gött häng med ghetto släng

Godmorgon!

Känner att jag vaknade lite sent idag och när jag var klar med min frukost var klockan redan halv två, jag fattar inte ritkigt hur tiden bara kunde flyga iväg sådär. Men eftersom vädret inte är speciellt fint så är det ju ingen bråska med att komma ut i solen iallafall!

Dock kände jag den ångesten igår, därför gick jag upp klockan 9, och bestämde direkt med Alice och Johanna att vi skulle åka till havet. När vi väl kom in till Göteborg vid 12 tiden var det ganska molningt och mulet där, så vi tänkte att vi lika gärna kunde åka tillbaka till landvetter och lägga oss vi sjön, där det iallafall var fint väder. Så vi gick och köpte lite gott på ica, och drog oss ner till sjön, där vi hängde tills klockan var halv 5! Riktigt mysig dag tycker jag! På kvällen däremot hände inget speciellt som vanligt, Vi satt och sjung vid ett dagis vid församlings hemmet med lite gott folk.



Riktigt ful bild, men vi bjuder på den!


Underbar dag!




Blind to you

Hej goingar!

Jag är fortfarande sjuk, det vägrar verkligen släppa! Blir sjuk irriterad för det är fan sommarlov och det är kasst väder och jag är sjuk, usch vad jag är trött på livet för tillfället! Ikväll skulle vi egentligen åt till kungsbacka och kollat på Kapten röd, men alla blev jätte sega och orkade inte, så jag får väl se vad jag hittar på ikväll istället!
Just nu lutar det åt bad hos amanda med tjejerna!

hittade en riktigt True bild!




Vi förtjänar att vara lyckliga

Du förtjänar bättre, jag förtjänar bättre, vi förtjänar bättre än varandra!




Hata är ett starkt ord, men jag tycker verkligen inte om dig

Hej!

Fyfan vad jag hatar att vara sjuk, feber, illamående, ont i halsen, förkyld och hosta, kan det bli värre?
Nej skulle inte tro det! Iallafall bestämde jag mig igår för att träffa mina tjejer iallafall, så vi gick hem till felicia och bakade kladdkaka, jag johanna johanna och alice! Sedan satt vi i hennes stuga och kollade på halva "Ciao bella" och snackade allmän skit, sånt som vi tjejer brukar vara bra på! Vid 12 fick vi för oss att gå ut, men det slutade med att alla gick hem, för att det var så äckligt väder ute!

Idag när jag vaknade upp trodde ja helt seriöst att jag skulle dö av hosta, kunde verkligen inte andas! Så jag har legat i sängen/soffan hela dagen! Men även fast jag känner mig kass, så tänker jag inte sitta hemma ikväll, det är ju sommarlov förfan!




Kär i kärleken

Sommarlovet har och det känns helt underbart!
 
Hej!
Idag vaknade jag av att mamma sms:ade och frågade om jag ville följa med henne till allum, jag hann knappt ta på mig kläder och fixa mig innan hon stod med bilen på utsidan och tyckte att vi skulle åka! Så när klockan var runt halv 12 åkte vi.. jag som kom hem runt 4 på morgonen kände mig ju lagom pigg!

På allum köpte jag 1 par shorts, 2 linnen, 1 tunika, 1 t-shirt och en jump suit, kommer nog bilder på det lite senare. Just det, jag blev även ägare till en Iphone 4 med på köpet haha!

Efter allum "kollade" jag och Alice fotboll med Marcus Jesper Chrille och Richard, sedan blev det pizza för min och Alice del, och match för de andras!

Nu ska jag nog ta mig en power nap och sedan en snabb sväng in i duschen

mina girls innan deras bal!




Nostalgi

Jag måste bara säga grattis till alla er underbara männsikor som tog studenten idag,
fyfan vad ni är bra!

Tog dock inga bilder, men jag hoppas att Bella är snäll och delar med sig av några på facebook så småning om!


bild på en glad bergman på hans dag!




STUDENT





Because of you

Den är go




I always get what i want

Hej!

Idag vaknade jag sjukt tidigt, så vid 11 åkte jag och mamma upp till mormor och solade på hennes altan, skit varmt var det, kändes verkligen som om man var utomlands! Efter att ha solat till typ 1, var vi rastlösa och åkte till allum, för att kolla bikinis, eftersom jag inte köpt någon ny sen 2 år tillbaka! Så tyckte änna att det var dags.
Fick även med mig en bh och ett halsband hem också, najs!

Nu har jag precis duschat och ska väl försöka ta mig hem till johanna så fort som möjligt.
Sedan blir det lokal fest i Sötorpa med lite gott folk!

kommer antagligen ta bort bilden snart, när jag insett hur ful den är
så passa på att kolla! haha

Jag känner mig btw rätt vågad som köpte en gul bikini!




Freaking out

Jag får panik när jag inte dansar.. måste fan få med mig någon på dans lägret i sommar,
annars lär jag gå under eller nått!






All i needed was i call

Bergmans student igår
Grattis vännen!






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0