Hey, you look a lot like my next boyfriend




On my way home

Sitter i bilen påväg hem nu, haft en mysig kväll med kusinerna, god mat och idol! Som vanligt ska pappa alltid ha så bråttom hem, jävla jävel.. Vad ska jag göra resten av kvällen liksom? Aja, hör av mig senare! :)




Mina fina vänner




Mr. Know it all

Hej igen!

Måste börja med att säga att jag är riktigt stolt över mig själv, när jag vaknade i morse försökte jag hitta hundra olika anledningar för att inte gå till skolan, kände verkligen efter i varenda del av kroppen om det kunde göra ont någonstans, men nej det gjorde det ju inte! Dock var jag och är väldigt förkyld, men det är ju ingen direkt anledning. Jag vill helt enkelt inte gå till skolan. Men det gjorde jag ändå. Efter varendra lektion vi har haft idag har jag velat gå hem, och tänkt på det hela tiden, men något fick mig att stanna kvar.. kan nog vara rädslan över att ligga efter i något (Hatar det) Men iallafall det jag ville säga var att jag stannade i skolan hela dagen, utan att banga och åka hem, duktig av mig! För ett år sedan hade jag inte ens satt foten utanför sängen när klockan ringde! ;)

Just nu ligger jag i sängen, efter att ha sovit sedan jag kom hem.. det känns som om det är det livet går ut på just nu, Vakna - skola - sova - äta - sova? Usch tråkigt sånt, måste göra nått åt det!

image description
Jag bara älskar vädret ute just nu.. känns lite som vår? haha! :)


Nice to meet you, anyway

Hej! :)

Sitter just nu på entreprenör lektion, och har precis blivit klar med mitt arbete, och börjar inte börja på ett till, så jag tar det lite lugnt, slutar ändå om typ 10 minuter! ;) Idag är det fredag, skulle egentligen dratt på ävntyr med Alice, men nu ska jag ner till mina kära kusiner med pappa och linn istället, vilket inte heller är helt fel eftersom vi träffas så sällan allihoppa så det kommer nog bli mysigt! :)

Nu måste jag sluta, puss på er!

bild från i sommras! ;)



Wellness

Är på riktigt dåligt dålig dåligt humör, dansen gick skit, jag har sämst sämst sämst självförtroende, och allt känns bara extremt kasst just nu, så tyvärr jag tänker inte blogga mer idag..

Hoppas ni har haft en bra dag iallafall! :)




Jag vill åka utomlands, jag vill bli brun, jag vill bada, jag vill dricka goa drinkar, jag vill träffa nytt folk.




Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Godmorgon! :)

Sitter som vanligt på bussen till skolan, för ovanlighetens skull är jag ganska pigg, men det kan bero på att jag sov så extremt mycket igår.. Dock orkade jag verkligen inte fixa mig i morse, så hoppas verkligen inte det blir skolfoto idag.

Aja, idag ska jag dansa, ska bli riktigt kul, första gången på länge jag inte är jätte sjuk, och kan ta i på riktigt! Åh vad glad jag blir! :D




Good old days




(mobil blogg) Svea

Hej! :)
Precis vart på allum lite snabbt med mamma, kom hem med en Svea jacka (ni får gärna kalla mig fjortis, men dom är faktiskt hur goa som helst och jätte fina) och en poncho! Nöjd tjej :)
Tråkigt nog blev skolfotot inställt idag, tragiskt tycker jag.. Jag som hade sett fram emot något utöver vardagen, alltså inte bara det vanliga!

Nu ska jag kolla lite couger town, och sedan ta mig en power nap tror jag! Puss på er :)






Entreprenör kunskap




On tha buss

Sitter just nu på bussen till skolan, är vid brunsparken snart, vilket betyder att jag ska av nästa, och jag vill verkligen inte ut.. Usch! Det är ju kul att jag har bokstavligt plattat sönder håret och det är helt förstört av vinden nu ändå, jävla höst! Aja, som tur har jag med mig massa smink och sånt till skolan idag, kommer bli kaos på toaletterna idag! ;)




Måste ju med prova den nya appen

Läste nyss att blogg.se hade fått en egen app, självklart måste man prova den! Har egentligen inget annat att skriva just nu. Imorgon blir det skolfoto och måste därför sova nu så jag får min skönhetssömn som det heter! ;)

Nyvaken tjej.




Horoskop

Dags att börja tagga inför en (som det ser ut som) ganska kass dag! :(




Damn she's a crazy bitch





"Dom som inte känner mig, tycker att jag är tyst. Dom som känner mig önskar att jag var" ;)


Always




Skola snart

Sitter här och lyssnar på Gavin Degraw, han är så sjukt bra va! :)

Förlåt för kass uppdatering igår, och det kommer inte bli bättre idag , slutar halv 5 och sedan blir det troligtvis stan med alice, skolfoto i morgon ju! ;) Aja, nu ska jag fixa det sista sedan blir det bussen. Måste säga att det är riktigt skönt att ta 8  och inte 7 bussen.. Riktig lyx! haha



En go låt i skolångesten

Pick me up - Isak strand :)



Melissa horns texter är inte att leka med


Fast jag inte saknar dig, känns det som om världen skulle rasa om du glömmer mig.


You know where i'm at

Eftersom jag är sjuk, så gör jag ju inte speciellt mycket på dagarna, så har liksom ingen intressant att skriva om! Men idag har jag iallafall:

1.Kollat på the nanny diaries.
2.Provat alla mina jeans.
3.Ätit mat/Kollat på tv.
4.Åkt upp till mormor och morfar för lite miljö ombyte, fikade lite på altanen och mös med katten! ;)
5.Träffat Alice och snackat av mig!
6.Kollat innebandy med hela tjocka släkten (nästan då)

Intressant dag? Nja inte direkt. Men i morgon ska jag iallafall till skolan, känner att jag måste det! :)




We had a good time, you and me

Hittade lite små roliga/lustiga "sms" på weheartit.com
Detta får bli söndags underhållningen känner jag! ;)



Du är nog den, som jag borde vara hos




Friday night

Måste börja detta inlägget med att säga: FYFAN FÖR ATT VARA SJUK! Imorse när jag vaknade ville jag verkligen bara att någon skulle döda mig. Jag hade verkligen sett fram emot den här dagen, och verligen hoppats på att bli frisk tills idag, men nej.. idag mår man värre än vad man gjort på hela veckan. Fuck my life! Som jag kanske nämnt skulle jag åkt till Malin idag för att fira hennes 17 års dag med trevligt folk, men nej.. då blir man hemma istället och överdoserar te! :(

Igår var jag iallafall med mina Landvetter tjejer, det vill säga F.A.M.I.L.J.J.E.N, Vi åt middag hos Amanda och hade det riktigt mysigt! Senare drog vi till landvetter och hamnade på ett ganska udda ställe.. om man jämför med vad vi brukar hänga, men det funkar väl det med någongång ibland! ;)

Såhär såg jag iallafall ut igår.

Kärlek till min rosa kavaj!



Min crazy onsdag i 3 bilder

Moa i sitt "nya" hår! ;)
Felicia och Adde på parken.
Alice och Patrik, alltid lika kul att allt landvetter folk hamnar på samma ställe! :)



Nrj lover

Som den NRJ lover jag är, sitter jag här och lyssnar på nrj! Jag lyssnar nästan alltid på nrj när jag åker till skolan och från skolan, det är ganska gött för då behöver man inte bestämma låt själv. Vilket jag nästan alltid har svårt för nu för tiden, fråga mig inte varför! Eftersom jag inte har spotify premium så kan jag ju inte lyssna på spotify i mobilen, och låtarna på min mobil är så tråkigt uttjatade och när det kommer till youtube kan jag somsagt aldrig välja en låt! (Fuck life sometimes) :)

Iallafall så tänkte jag bara dela med mig av några låtar som jag tycker är grymt bra just nu, så bara njut! ;)


The wanted - Glad you came


Cher Lloyd - Swagger jagger


Norlie och KKV - När jag går ner


Suavemente - Pitbull


Let me see your body move like a maracacacaca

Laddade ner en rolig app nyss,det var en sån när man kan byta ögonfärg och liknande, riktigt roande när man är sjuk faktiskt ska jag säga er.. och efter att ha testat lite så har jag bestämt mig för att köpa antingen bruna eller gröna linser! Är trött på att se riktigt svensk och tråkig ut, dumma blåa ögon! ;)

Gröna
Brun/Gröna
Ser vädligt blek ut på bilden, men här är iallafall mina "normal färgade ögon" haha



Sjuk sjukare matilda

Vaknade precis upp av att jag inte kunde andas, var så täppt i nästan och slämmig i halsen. (Ursäkta mitt äckliga språk, men jag måste ju liksom förklara mig! ;)) Riktigt läskigt var det iallafall. Så jag bestämde mig för att gå upp och dricka te och ta nått att äta, men nej när jag gjort klart allting och ska ta första bättet av mackan så har jag som vanligt ingen smak alls.. känns ju sjukt bra att äta upp en macka när det inte smakar ett piss? Usch börjar bli irriterad på detta! Så nu ska jag gå och lägga mig i sängen, kolla film och sura lite.. hörs senare! :)

Haha, såhär snygg är jag just nu.. kommer ångra att jag ens la ut denna bilden sen!
Menmen.. här är vi inte fega!



Trött tröttare matilda?

Hej goingar! :)

Anledningen till att jag inte bloggade igår var att allt blev lite stressigt, jag som hade hur lång tid på mig som helst, men eftersom jag skulle fxa mig med Felicia så väntade jag på henne, och hon  till mig vid 7 och vi skulle gå vid 8 igen, så det blev lite stressigt där ja! ;)

Iallafall så hade jag riktigt roligt igår, träffade massa härligt folk, och jag kunde verkligen inte sluta le! Dock kändes lite smått som Gothia, Nordic eller något annat fjortis disco, men vafan.. vem bryr sig? Man behöver faktiskt dansa av sig lite då och då! :)

Idag skulle jag ta 7 bussen till skolan och alla jag sa det till igår bara skrattade åt mig och sa att jag aldrig skulle klara det? Men självklart gjorde jag det! Dock mådde jag jätte dåligt, hade feber, ont i halsen och var sjuukt förkyld, så jag åkte hem efter första lektionen. När jag kommer hem somnar jag direkt och vaknade nu för en stund sedan.. tror jag behövde sova lite, eftersom jag bara sov 3 timmar i natt högst! :( Detta inlägget blev riktigt snurrigt och konstigt, men ni får klara er faktiskt! Nu ska jag vila mig lite till.. sedan blir det dans, kan inte missa den! ;)




Fix dax!

Nu blir det fix inför Hulebäcks insparknings fest, kommer bli awesome! ;) (om jag hittar nått att ha på mig)
Återkommer senare.. puss!



Just live with it

Den oskrivna regeln: Man tar aldrig sina vänners ex, på något sätt!




Lovisa Negga

För ett tag sedan såg jag en status på facebook, har verkligen ingen koll på vem det var som skrev det, men iallafall så skrev denna person att "alla borde lyssna på Lovisa Neggas nya album" Självklart glömde jag av det direkt! Men i helgen påmindes jag om det igen när Alice satte på en låt med henne. Så idag lyssnade jag igenom hennes album, och vet ni? Jag gillade det faktiskt! Hon är lite som Veronica Maggio, låtarna är egentligen inte så speciella men texterna är riktigt bra och väl genom tänka! ;) Vissa låtar går rakt in i hjärtat och man känner igen sig så extremt mycket! Aja, det jag egentligen ville säga var att jag tycker att ni ska lyssna på henne, eller iallafall ge henne en chans, Lovisa Negga – Kär!



Set fire to the rain





Hjärtat slår lite hårdare med billigt vin, pulsen går lite snabbare med koffein, är det kärlek eller inbillning?




All the people on the floor

Hej alla söta!

Eftersom en viss knäpp tjej tyckte att jag uppdaterade dåligt, så får jag väl skriva något här då! Jag är fortfarande sjuk och sitter just nu i soffan och dricker te. Har precis kollar på Grey's anatomy, riktigt läskigt avsnitt så är fortfarande lite mind fuckad av det haha! ;) Imorgon tänker jag gå till skolan även om jag mår dåligt, för jag klarar inte av att inte göra någonting på dagarna, det suger!

Imorgon är det ju också "Hulebäcks insparksfest" och det får man ju inte missa? Ser faktiskt fram emot det! :) Nu ska jag fortsätta kommentera alla i klassens efterblivna statusar så Moa blir ännu surare på mig än vad hon redan är! ;)




Det är du, alltid varit du och kommer alltid vara du

Nu drar jag mig snart ner till mölnlycke för att kolla när tjejerna dansar, egentligen orkar jag knappt röra
mig, men jag kan verkligen inte missa dansen, man ligger efter så grovt mycket efter bara en gång, och sånt
hatar jag verkligen. Fast jag hatar ännu mer att inte kunna dansa.. :(



Det finaste jag vet

För du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel,
och jag går bara ner mig, för det är så jag säger det, du är det finaste jag vet.

Håkan hellström är bäst!



Ont i halsen förföljer mig

Jag har verkligen alltid ont i halsen, fråga vem som helst! Kanske dags att göra någonting åt det snart.. typ som att operera bort mandlarna som sitter i halsen! Vart på tal sedan jag var liten.. men då ville jag inte göra det för att jag visste att man kunde få en helt anorlunda röst, och för att vissa som gjorde det kunde inte sjunga efter. Men nu sådär efter ca 7-8 år så bryr jag mig inte så mycket, det är inte så att jag sjunger så mycket nu för tiden ändå ;)
min dag har sett ut såhär.. knarka halstabletter och wordfeud! Kollade även
en andra gång på Friends with benefits.. den är så bra. hihi :)



Marry me

Jag hittade en ganska ful bild på mig och syster från våran mosters bröllop.. som jag sagt innan tycker jag inte om bröllop, visst det är jätte kul att se två stycken som verkligen har hittat varandra, och se alla andra så glada för deras skull! Men på något sätt blir jag bara deprimerad.. och det kanske syns på denna bilden? Kommer iförsig ihåg att jag frös en del med, så det kan ha varit därför med! Men när man kollar igenom bröllops blilderna ser jag jätte arg ut på alla, medans resten av folket ser överlyckliga ut! Jag ska aldrig gifta mig.. ;)



Det är ju kul när det går bra för andra

Min mamma är lite så rolig ibland.. en riktigt snygging såhär på kvällskvisten! ;)



Godmorgon, är du riktigt vaken än?

Hallå hallå! :)

Det är helt sjukt att klockan redan är 5! Det käns verkligen som om jag precis vaknade. Dock har jag bara varit vaken i 3 timmar, så det kanske inte är så konstigt? Iallafall så har jag precis städat mitt rum hos pappa och ska snart åka till mamma! Är det inte typiskt att jag får sånna ryck att städa, den dagen jag ska åka här i från? Jag har liksom levt med stora kläders högar på golvet, massa blonda hår tussar över allt och puder i sängen i hela 2 veckor nu.. och jag har inte haft en tanke på att städa förens idag! Aja, nu är det ju fint tills nästa gång jag ska hit iallafall! ;)

Igår blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss.. det slutade med att vi satt och tjötade och kollade film hemma hos alice till jätte sent på natten, vet inte riktigt vad klockan var, men jag somnade iallafal klockan 6 i min egna säng.. inte konstigt att jag vaknade 2 idag kanske? På köpet har jag gått och blivit sjukt med.. illa :(

Allt som allt har det vart en riktigt lugn helg, men det gör inget, för då är vi utvilade tills nästa helg förstår ni,
och nästa helg blir det party eftersom våran kära lilla malle mu fyller 17 år! ;)


Crazy girls!




Rävlanda

Hejsan svejsan! :)
Kom nyss hem från Farmor och Farfar, vi åkte upp dit vid halv 09.30 idag, och har plockat potatis från ca 10.00-13.00, ganska jobbigt faktiskt men samtidigt ganska mysigt när alla är samlade tycker jag! Just nu är jag svin trött.. och vill verkligen bara sova. Så ska nog ta mig en power nap och sedan börja fixa lite inför ikväll.. Jag, Felicia och Alice ska ut på okänt vatten serni! ;) Skriver mer sen. puss!



Bild från 7/8:an


Jag vill vara liten igen, och inte ha en aning om hur det känns att växa upp och gå igenom saker. Jag vill vara liten igen och inte veta vad som komma skall. Jag vill vara liten igen och tycka att man är stor när man går i 8:an. Jag vill vara liten igen där man fick ångest när man inte hade pluggat inför ett läxförhör. Jag vill vara liten igen och vara kär i någon man inte ens har pratat med. Jag vill vara liten igen och ha mysiga helger framför en film med godis och cola. Jag vill vara liten igen.. för allt var så mycket enklare då.


Håkan Hellström ♥♥♥

Jag har väll egentligen alltid lyssnat på Håkan, men jag har liksom inte vart ett så stort fan av honom, men jag tror nästan jag blev det idag. Han är ju grym? Säger som några killar som stod med oss sa, "Jag blev frälst av honom idag"

Efter att ha lyssnat/kollat på Håkan i ca 2 timmar drog vi oss mot Condeco vid kungsport, satt väl där en timma eller något, sedan tog jag bussen hem. Ska upp tidigt i morgon för att hjälpa farmor och farfar att plocka potatis, blir säkert mysigt och gofika! ;)

Här kommer några låtar som var riktigt bra idag!


2 steg från paradise (en låt jag aldrig riktigt lyssnat på innan, men den är hur go som helst, speciellt idag)


Jag vet vilken dy hon varit i, också en väldigt bra låt!


Man måste dö några gånger innan man kan leva.. grym text! ;)

Han har gjort så många bra låtar.. så jag kan inte ens välja några få... men dessa var riktigt bra idag, tack tjejor för en mysig kväll! :)


Poooose fucker

Nu drar jag in till liseberg för att kolla på håkan bråkan hehe med Johanna och hennes kompis Wilma! :)
Får blogga ordentligt någon annan dag.. typ i morgon? puss på er!



plusgymnastiet

Såhär snygga är vi i skolan just nu... mums! ;)



I don't care if the hole club is dead, cause the party's in my head!

Nu drar jag och dansar.. får väl se hur detta slutar.. kanske somnar när vi kör styrka, får se! ;)



Det vackraste som finns är att se dig när du sover

Hejhej, nu är jag äntligen hemma! :)
Det har varit en riktigt stressig dag för mig. Som jag kanske nämnde tidigare så försov jag mig lite. Halv nio sa moa till mig att jag skulle vara i skolan 09.00. Hur fan skulle jag hinna det tänkte jag? Haha, så jag började springa till bussen. Jag hann faktiskt med 08.40.. dock gick den bara till Korsvägen, så jag fick ta 2:an til centralen.. självklart fick jag vänta på den i 7 minuter.. och när jag väl var framme vid centralen var klockan redan 9.00, men jag slutade inte stressa för det, utan jag sprang till 59:an och hoppade på den. Det slutade med att jag var i skolan 09.20! Sedan hade vi lektion på 5 våningen.. så jag sprang upp för alla trappor, för att hämta en lapp och sedan springa ner igen och hämta min Macbook! (:D:D) Sedan var det bara att springa upp igen. Jag måste bränt en del fett idag asså..

Nu är jag iallafall hemma och försöker förstå mig på den där datan.. den är riktigt klurig faktiskt! ;)
Dagens ilands problem.. toffsen fastnade i håret, fick dra allt vad jag hade för att få ur den! :(



@ Skolan

Vi har äntligen fått våra macbooks, fett najs.. nnu ska man bara lära sig som också!

Just nu sitter jag med moa och michelle i "grupprummet" och har 2 timmars rast.. fast nu har vi nog bara 1 timma kvar.. aja, jag har haft en helvettes morgon asså, är helt slut nu. Berättar mer när jag kommer hem. :)
Så söta.. haha! ;)



Jag är så långt i från dig, som i ett annat land, fast nära ditt


Dagens look, dock kass bild.. men vem orkar anstänga sig så tidigt på morgonen? ;)


Hypnotized

Hej! :)

Inte haft orken till att blogga idag asså, vädret tar verkligen kål på mig(?) eller vad man nu säger! Så när jag kom hem somnade jag nästan direkt.. om jag ska vara ärlig satt/låg jag på samma ställe från 16.30-21.30.. dock sov jag ju halva tiden av det, och resten av tiden kollade jag på massa olika program på tv! Kollade även lite på filmen "Ugly truth" dock bara i slutet.. men den verkade bra, så ska ladda ner den nu :)

En lite rolig bild bara.. snacka om att jag har sån äcklig tur ibland va! ;)




Dör du, lever jag för dig

.


Wordfeud

Jag som inte skulle falla för grupptrycket skaffade självklart "Wordfued" i förrgår, och är helt beroende!
Kan ju inte påstå att det började speciellt bra, men det börjar gå sjukt mycket bättre nu, Dessutom är det ett bra sätt att träna hjärnan på, och en riktigt bra tidsfördriv när man inte har något att göra, som tillexempel på raster och så! I min klass sitter alla och spelar mot varandra hela dagarna.. kul liv liksom! ;)

För er som inte vet vad Wordfeud är för nått, googla! hehe


Bild tagen från google



Allt har gått fel idag, allt

Hej mina små vänner! :)

Idag har jag ingen speciellt bra dag, det har varit en sån dag då ingenting går som man vill! Det började redan i morse då jag verkligen inte kunde komma upp ur sängen, även om jag somnade innan 11 igår. Det gick verkligen inte att öppna ögonen, och när man väl kom upp (efter typ en halv timmas snooze-ning) så kollar man ut, och ser att det är storm ute! Då har man ju stor lust att gå till skolan. Iallafall tappade jag mina två mackor jag hade tänkt äta till frukost på golvet, och det börjar regna precis när jag ska gå till bussen.. och inte lite heller!

När jag kom hem från skolan gjorde jag och pappa iallafal kycklingsallad, det var nog det bästa med denna dagen! ;)


blev lite över tills i morgon med kan jag säga.. någonting att se fram emot, hehe!



Sommar och sol

Ser inte dett helt underbart ut då eller? Sol, värme och någon man tycker om! :) 
Men nej istället får man leva i detta skit vädret som Sverige bidrar med!  :(






Svea

Felix hade med sig Svea katalogen till skolan här om dagen, så vi passade på att kolla in lite goa jackor till
vintern, och dessa fastnade jag extra mycket för! Sedan gäller det bara att fjäska lite extra för mamma och pappa hehe! ;)





Väldigt kassa bilder, eftersom jag fick vara väldigt snabb så att inte läraren tog min mobil.. ;) Måste säga att
jag föredrar den första mest.. dock är det väl den som är dyrast med! :(

Bara för skojs skull kan jag ju slänga in en rolig bild på mig och Felix då!



Drar och skakar lite rumpa

Och så var det Måndag igen, vilket betyder idrott och dans på samma dag. Varannan vecka gymmar vi på idrotten, och sjääälvklart ska våran idrottslärare Fredrik köra slut på oss idag! Jag kan säga att jag har inte vart så trött och svettig på riktigt länge, men det var skönt på nått sätt, mindre skönt att dansa nu när man är så extremt trött, men det är bara att köra! Förresten vägde jag mig idag, för första gången på länge, kan säga att jag inte blev överlycklig, så nu jävlar ska jag köra! ;)

Träffade även den här snyggingen idag.. kan ni se vem det är? :)




Damn




Under löven

Jag försöker, men jag förlorar varje gång.
Antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom.
Jag skulle förstå om du ändrade dig, och vände om.

Åren går in i varandra och jag inser att tiden är kort.
Årstiderna smälter samman, och jag vill minnas det jag en gång glömde bort.

Under löven - Melissa Horn





Nytt i gaderoben.. snart

Kollar runt lite på Nelly.com, och kom på att jag inte har så många färgglada klänningar, så jag letade lite efter
det, och hittade 3 stycken, en blå, en gul och en röd! Och ingen kostade över 400 heller! :) Så ska nog klicka hem dom
så fort jag får lite pengar i plånboken.. ;)





Ganska snygga, skulle jag säga. Man kan ju inte gå runt och se tråkig ut,
bara för att vädret är riktigt kasst och dystert!




Night of your life

Hemma igen!

Jag träffade Johanna vid halv 2 tiden för att dra en solning. Ingen av oss solar knappt längre, så det var rätt skönt faktiskt! Vi bestämde oss för att skaffa solkort i Frölunda när vi får pengar och sånt, och då jävlar ska vi sticka ut lite från den vita snön som kommer i vinter, haha! ;)

Efter solningen delade vi på en pizza, för ovanlighetens skull liksom! (Säger jag som alltid äter pizza) Sedan satt vi och snackade i säkert 2 timmar, både i solariumet och nere vid sjön! Skönt att få umgås med min bebis igen.
Nu tänkte jag kolla på en film, one tree hill, gossip girl, OC, 90210 eller pretty little liars.. haha kan inte bestämma mig, puss på er! :)

 



Stereo love

Solning på g, hör av mig sen. puss!


Fina vänner! :)



Want it so bad

Haalllåå! :)

Känner att det blir lite nattbloggning här, men det är väl okej? ;) Jag har inte alls vart sugen på att blogga idag, och har för den delen har jag inte vart hemma heller. Igår kväll åkte jag iallafall upp till Linus, med massa annat trevligt folk från hela sverige! (Överdrift) Hade faktiskt riktigt roligt där ett tag, kan säga att jag hann med det mesta, det vill säga: Dansa, dricka, hälsa på nya människor, spela allmänt social, ha deeptalk, bli riktigt arg, och skratta tills jag grät! En ganska blandad kväll helt enkelt, men så blir det ibland. Sista bussen gick hem halv 2, vilket jag tyckte var lite tråkigt, eftersom det var då det började bli kul.. men skit samma, sedan sov jag och Christoffer hos Felicia!

Idag har jag Johanna Felicia Alice och hennes klass kompis Hugo bara degat, dippat grönsaker och kollat på "Tusen gånger starkare" Den var väl helt okej, inget jag skulle se om, men helt klart se värd! :)


Gammal bild på mig.. mörkt hår!


Marry the night

Tänk om man hade haft detta håret...
Men istället har man detta.. ledsen tjej!
Nu ska jag upp och fixa till mig lite till, (Byta kläder tusen gånger, men slutar med att jag tar på mig det jag hade från början, och platta håret.. kommer säkert sminka mig ännnu mer med.. ) sedan blir paaaarty! :D



Ännu en seg morgon




Call your girl friend, it's time you have "the talk"

Hej igen! :D

Nu är jag hemma och färdig dansad för idag. Idag gick det faktiskt mycket bättre än i Måndags. I måndags var det verkligen svårt! Idag var det inte lika svårt , och faktiskt mycket roligare! Kanske för att jag hade mina tjejer med mig där ;) Saknade bara Amanda.. vad tog hon vägen liksom?

Nu sitter jag och byter mellan "True talent" och "Robinsson" vet inte riktigt vad jag ska kolla på. Jag undrar också vart min pappa och syster är.. dom var inte hemma när jag åkte och är inte hemma nu heller! :S


Puss på mina fina klasskamrater!


Tagga....

Nyvaken tjej... taggar ännu en hård träning.. ;)



I'm sorry

7 bussen är verkligen ingen hitt ska jag säga er! :( Jag har vart helt efterbliven hela dagen.. nu ska jag äta, sedan sova, och till sist träna! Hur taggad är jag då? - 0! Får hoppas på att det fixar sig sen, jag lovar att uppdatera mer ikväll, just nu hänger jag knappt med på vad jag själv skriver! Puss på er goingar :)





When i held ya

Hela låten "When i held ya" med Moa lignell, så sjukt bra.. lyssnar sönder den! :)



A big fat lie

Haft en riktigt tråkig dag faktiskt, legat och sovit mesta dels av dagen.. nu kollar jag på "the last song" en film jag sett minst 10 gånger.. men jag tycker fortfarande den är lika bra! Pappa och Linn åkte i från mig vid 5, och kommer hem runt halv 10.. den ända anledningen till att jag inte går och lägger mig redan nu, är att dom lovade att komma hem med choklad till mig sen! Glad tjej :) Som jag sagt innan, vissa dagar är bättre än andra,och idag är en såndär dålig dag!



Don't play games with a girl who can play better, bitch!




Macbook

Godmorgon! :)

Jag kan ju egentligen låtsas att jag är hulebäckare.. och har studiedag, men så roligt är det inte! När klockan ringde klockan 6 idag, så kände jag bara hur hela mitt huvud dunkade, det gjorde till och med ont att bara kolla! Så jag stängde av alarmet och sov vidare. Kanske lite bra det, eftersom att nu när jag vaknade hade jag fortfarande ont i huvudet.. och vem orkar med att sitta still och koncentrera sig i skolan när man har huvudverk? :/ Ialllafall så har jag tagit en ipren nu, så jag är iallafall lite piggare..

Den 15 September får vi våra macbooks från skolan, ska bli riktigt spännande faktiskt. Känns grymt att få en sån bra data i från skolan, och slippa köpa den själv, plus att vi får den när vi slutar 3:an, om vi har G i alla ämnen! :) Nej nu ska jag inte skryta mer här, eftersom jag är sveriges klumpigaste människa kommer jag säkert tappa den första dagen, eller göra sönder den på något sätt iallafall! Men vi får hålla tummarna att det där inte händer..






Beautiful monster




Aj aj aj..

Vad fan gör man åt träningsverk..? Jag kan knappt röra mig! Jävla dans..


Face look


Såhär såg jag ut idag, dock är det inte så lätt att få en bra bild runt 7 på morgonen..


Elektropop

Hej vänner! :)

Nu har jag äntligen tillgång till en data, inte för att jag egentligen har så stor lust till att blogga, men känner ändå att jag måste skriva av mig lite!

Skolan idag var seg, som vanligt på Tisdagar! Hade svenska, Matte och Naturkunskap, 3 riktigt långa och tråkiga lektioner. Efter skolan åkte jag och träffade Daniella somsagt, alltid skönt att prata av sig lite. På bussen hem mötte vi Nadja och Lovisa, kändes som om hela gänget var samlat sen 9:an igen, men sånna känslor gillar vi! ;) Tog en snabb sväng inne på Ica, innan pappa hämtade upp mig i regnet! När jag kom hem var jag ändå jätte blöt och skit trött, så jag gick och la mig en stund, och vaknade perfekt till Idol! Så det har jag suttit klistrad framför fram tills nu. Det har vart en lång dag idag, så jag ska faktiskt ta och sova snart. Imorgon blir det en kortare dag dock, slutar 14.15, sedan blir det teater med mamma och mormor, mysigt! :)


Såhär mycket gillar Moa matte! ;)


Medans Freidon och William tycker det är såhär kul!


Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Kom precis hem, sitter och kollar tv! Får inte tag på en data just nu, båda är upptagna! Så får uppdatera från mobilen lite. Dock ville jag bara säga att jag lever, trots detta skit vädret.. Träffade Daniella lite snabbt efter skolan, fick pratat ut lite om veckans/helgens händelser, riktigt skönt! Är inte på världens bästa humör just nu, så jag skriver mer sedan! Ha det så bra så länge, puss :)


Så grymt bra så det finns inte

Moa Lignell



Dace your ass off!

Hallå! :D

Just nu sitter jag i min soffa och har precis tryckt i mig två mackor, jag vet inte vad det är med mig men jag är aldrig hungrig längre.. antar att det inte är så bra! Jag åt lite frukost i morse, och ingenting i skolan och två mackor nu.. och jag är typ mätt? Jag som alltid brukar vara sugen på mat! :(

Iallafall så har det vart en ganska okej dag i skolan idag, hade bara matte och engelska! Jag kände att matte var roligt igen! (kan vara för att jag kunde allt vi skulle göra, eftersom jag gjort det 2 gånger innan) Men iallafall det gick skit bra, och det gör mig faktiskt riktigt glad! :) Om en timma drygt ska jag ta bussen till mölnlycke för att DANSA! Jäklar vad jag har längtat efter denna dagen asså.. har inte tränat på hela sommaren! Dock kännner jag mig inte jätte pepp på att dansa, men det löser sig nog!




Cool tjej! ;)


International love

Såhär ser jag ut i dag, tråkigt att vädret är så kasst bara.. och jag har inget paraply! :(



Sad but true

Ett förhållande är mellan 2 personer,
men det finns alltid en hora som inte kan räkna..





Turn back time

Hej jag heter matilda och är 17 år, men idag hade jag helst velat vara 4 igen!



Jag liksom föll över kanten

Okej, vi kör med ett riktigt inlägg idag då!

Jag hade egentligen inte tänkt skriva något idag, men jag har lite dö tid nu, medans jag väntar på att klockan ska bli 3, så jag ska få äta min efterlängtade pizza. Vid 3 ska nämligen jag Felicia och Alice ner och äta pizza.. För det är liksom en såndär dag idag när det är tilllåtet! ;)

Jag tänker faktiskt inte berätta om gårdagen här, känns som om jag måste dra in massa detaljer då, och det orkar jag faktiskt inte göra idag! Men jag hade kul iallafall, men det har jag ju alltid med min otroligt efterblivna kompis Alice Dahlqvist! :)








Förresten är det fan sommar ute idag!


"Jag är törstig, jag vill ha öl"

Ångra aldrig något som fått dig att le



Stressig dag

Känner på mig att detta kommer bli en stressig dag, nu ska jag först in till stan och köpa present till Mikael som vi ska fira ikväll! Och sedan ska jag hem och fixa mig osv, sedan vidare till Felicia som ska fixa mitt hår, och sedan försöka få tag på någon som är över 18.. hehe! ;) Aja, hoppas att kvällen blir toppen iallafall och att vi inte måste gå hem till landvetter sen!
Kanske hinner skriva lite senare, vi får se!





All the right moves and all the right places


En ganska kass bild på dagens outfit.

Höga shorts - Bikbok
Transparent skjorta - H&M
Skinnjacka - Jofama
Halsduk - Felicias, men H&M tror jag?
Ringar - H&m

Sedan plockade jag faktiskt fram mina boots med för en gångs skull, och fick även lockat håret lite! ;)



We R who we R

Hej goingar! :)

Nu har jag precis städat klart mitt rum, så nu känns det rent och fräsht! Slutade 13.00 idag så jag har vart hemma ett tag nu faktiskt! Idag är det fredag vilket betyder helg och vet ni? - Jag har faktiskt inget planerat! :( Och eftersom detta var min första riktiga skolvecka, så är jag skit trött, hade egentligen inte bangat en hemma kväll, men hur kul är det liksom? Imorgon ska jag iallafall på födelsedags fest hos Mikael, får hoppas på att det blir roligare! :) Skolan idag var ganska seg, jag vaknade på fel sida imorse så har därför vart ganska irriterad på allt och alla.. Så därför bestämde jag mig precis för att sova en stund och vakna på rätt sida igen, Ganska smart va? ;) Man blir verkligen helt slut av att gå upp runt halv 6 varje dag..





If you love two people, choose the second person. Because if you really loved the first one, you wouldn’t fall for the second one.

Du är grym, glöm aldrig det!



En famn för mig





Det blod som jag trodde var stilla, fick du att rinna

Hej alla glada! :D

Idag är det en bra dag, iallafall för mig. Jag tror att jag vaknade på rätt sida idag, inte ofta det händer nu för tiden. Jag säger som Moa sa idag, jag ser nästan fram emot att gå till skolan varje dag, eftersom vi har en sån go klass! (Har dock inte kommit igång med lektionerna heller, kanske därför med!) Idag kom även mina Frisör tjejer och hälsade på mig i skolan lite snabbt, kändes ganska tryggt på någotvis, även om dom bara var där lite snabbt! ;) Efter skolan träffade jag Daniella och Lisa, vi kollade på en ny plattång till mig, eftersom min nuvarande har slutar att fungera.. Men efter ett tag kom Lisa på att hon hade en hemma som hon inte använde, som jag kunde få låna, vilket var jätte snällt! :) Inte så kul att lägga ner pengar på en plattång liksom.. även om den används mer än något annat här hemma hos mig! Efter det tog jag och Daniella en fika på två timmar! Vi har alltid så mycket att prata om när vi träffas, det kan ju vara för att vi träffas så sällan.. vilket är riktigt tråkigt tycker jag! :( Men vi hade iallafall jätte mysigt, fast det har vi ju alltid iförsig!

Nu ska jag göra min läxa jag fick.. vi ska kunna telefon nummren och sånt till skolan, och läsa på lite fakta om skolan och linjen och så.. nödvändigt liksom? Hörs senare, puss


Livrädd katt, och helt skev näsa.. men det iallfall en bild jag aldrig lagt ut innan!




Man kan inte se bra ut såhär tidigt






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0