Lips of an angel

Vaknade upp med ångest, och ångesten pågår fortfarande.. får se hur detta kommer sluta! Här kommer iallafall en ritkigt go och mysig låt! Får hoppas på att den hjälper lite iallafall! :)



Let it rain over me

Hej, eller godmorgon för min del! :)

Just nu sitter jag i min säng och har precis kommit hem från Alice, känner att detta kommer bli en lång dag, för det första är jag jätte trött och för det andra har jag verkligen vaknat på fel sida! Men en possitiv sak är väl att jag hade jävligt roligt igår! Somsagt var vi hemma hos Linus, där det var massa blandat folk eftersom hans bröder också hade folk hemma. Känner att det var riktigt trevligt att umgås med lite annat folk man inte brukar umgås med, eftersom att det är ganska lätt att tröttna på att alltid umgås med samma gäng!

Eftersom sista bussen gick halv 2 var vi tvugna att ta den, jag hade faktiskt gärna stannat en stund till, men samtidigt ville jag hem (till Alice) ;) Nu ska jag packa alla mina saker och sedan åka till min pappa, som jag inte träffat på skit länge, så det ska väl bli trevligt, inte bott där på nästan hela sommaren, så det kanske är på tiden jag är där ett tag!
Blir oftast att jag är hos mamma för att jag är så lat och inte orkar packa, och så är det mycket närmare till allt här i från.. (fan vad töntig jag låter, pappa bor 7 minuter här i från)

Puss!



Smile like you mean it

Hemm igen! ;)
 
Egentligen har jag lite bråttom, måste hinna med bussen som går om en timma, men jag slänger in ett litet inlägg och lite bilder från dagen iallafall! Somsagt gick jag och Alice ner till sjön, påvägen ner mötte vi även Bergman Sebbe Mikael och Tobbe, Felicia Amanda och Penni kom med ner lite senare! :)

Vi solade och "badade" och hade det mysigt! Senare kom Wall och Robin ner en stund med. Allt slutade med att jag och Alice fick våran älskade pizza tillslut, och sedan gick jag hem och duscha, nu ska jag sminka mig osv, sedan drar jag och tjejerna upp til Linus! :)





Gott folk! :)



Landvettersjön

Hallå igen!
Nu drar jag ner och solar med Alice vid sjön, eftersom min äckliga syster snott min bikini får jag la sola i bh då, ååh blir så arg! :O Jaja, jag fasnade verkligen inte på bild idag, så tyvär får detta bli ett tråkigt inlägg utan bild, men jag lovar att blogga mer senare! Puss på er :)



En bild säger mer än tusen ord








Kärlek är som vänskap utan vingar

Hej goingar! :)

Jag erkänner, jag är kass på det här med att blogga, igår hann jag faktiskt inte slänga in ett inlägg innan jag drog, och jag tänkte på det hela kvällen att jag skulle gjort det, menmen det får bli nu istället! ;)

Igår tog jag Johanna Alice Felicia Amanda och Penni halv 8 bussen upp till Matte där Lollo skulle ha "tjej middag" där uppe var även Natha Bella Eleonor Johanna Otto Linus och Richard! Vi åt gott och hade trevligt, jag och några andra tjejer tog även en tripp ner till Simon som fyllde 18. Vi halv 2 tiden hämtade Johannas mamma oss, för vi kände att vi var trötta och ville hem haha.. men förövrigt hade jag en riktigt go kväll! :D

Såhär såg jag ut igår kväll, tyvärr hade jag inte tid med att vara seriös eller att hålla
mobilen stilla, haha! ;)





Sommar minnen 2010







Suttit och kollat lite gamla bilder hela "morgonen" och hittade dessa bilder från förra sommaren,
finns en del man saknar med förra året faktiskt, som inte riktigt är desamma detta året! Men jag gillar att sitta
och tänka tillbaka på roliga saker vi gjorde och knäppa saker vi sa! ;)



Mongos är vi allihoppa!

Jag måste bara säga att jag har suttit och skrattade jätte länge åt en bild jag tog igår, jag fattar inte ritkigt hur jag fick till det, men ni måste erkänna att detta måste nog vara min bästa sida asså! ;)


Jag vek in håret på nått konstigt sätt, och helt plötsligt såg det ut som en mössa!



Efter solsken kommer regn

Hej, och förlåt för riktigt kass uppdatering under går dagen, men som ni kanske förstod med mitt tidigare inlägg, så var jag inte den gladaste människan på jorden kanske!

Men min gårdag bestod iallafall utav en tripp till allum, där jag ändå kom hem tomhänt.. och en ganska chill kväll med tjejerna och lite annat mysigt folk hemma hos Oliver! Kvällen slutade med att jag och Alice satt mitt på vägen vid sjön och snackade, tills en katt kom och skrämde oss! ;) Sedan gick vi hem och sov, haha!

Jag innan spontan åket till allum, riktigt snygg poose måste jag säga!


Alice och Lisa hos Oliver! :)



Here we are

Just nu är jag riktigt arg, förvirrad och rädd..

Som alla nog redan vet, hoppade jag av skolan i slutet av terminen, och jag valde att söka till en annan linje och gå om ett år. Jag kände att frisörlinjen på Burgården inte var någonting för mig, även om jag hela tiden intalade mig själv att det skulle bli bättre och att jag skulle trivas. Men till slut erkände jag bara för mig själv att det var inte alls det här jag ville göra, och varför läsa och utbilda sig till något man inte alls tycker är roligt, eller vill jobba som? Nej, så jag bestämde mig för att söka till Ekonomi programet på Hulebäck.. det verkade bra där, och mina poäng såg ut att räcka, och eftersom jag var så säker på att jag skulle komma in där så sökte jag inte till något annat.

Det var riktigt dumt av mig, för nu sitter jag här och kommer inte in på den linjen jag verkligen vill gå, det skiljer 10 poäng.. vilket är riktigt jobbigt! Men jag tänkte bara fråga någon, om det är sant att man ska få 10-20 poäng extra om man gått gymnasiet innan.. detta har nämligen jag hört, och det vore ju riktigt bra om det faktiskt var så? För då hade jag ju iallafall kommit in.. För vad fan ska jag göra annars?

Jag hatar verkligen att prata om skolor och linjer och vad alla ska gå osv, för jag mår riktigt dåligt när jag tänker på detta, men jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite, för detta är ju min blogg, och jag borde få utrycka mina känslor på något sätt!

Hörs senare, puss! :)



I need you to need me







If it makes you feel good, then I say do it


You don't know what you're waiting for




Home sweet home

Hej!

Just nu är jag riktigt irriterad, för jag skrev nyss ett jätte långt inlägg om hur vi hade haft det i Smögen och vad vi hade gjort varje dag och liknande, men tror ni inte jag råkar radera allting jag har skrivigt, när jag precis är klar då eller? Usch vad sur jag blir på mig själv ibland! :( Men iallafall kan jag säga såhär jag har haft 4 extremt mysiga och roliga dagar med 3 super goa tjejer! Vi har verkligen gjort det bästa av situiationen helt, och även om vi har haft 2 regniga dagar hade vi riktigt trevligt iallafall! Eller vad säger ni, allt fixas väl med målaböcker, pennor, film och musik? Vi får aboslut inte glömma allt godis vi fått i oss på köpet heller! ;) Jag kan säga en annan sak med, jag vill verkligen inte vara hemma i tråkiga landvetter, jag hade lätt kunnat stanna en vecka till, Smögen är verkligen sommarens "stad".

Det rengade i måndags, då passade vi på att besöka en Outlet som låg lite längre
bort på vägen, det kan ha varit det roligaste stället jag varit på, det fanns verkligen allt
från godis till strumpor!




köpte dessa snygga tatueringarna där, haha! ;)


Söta tjejer som målar i sina målaböcker!


Shopping!


Mys!




Jag fick lite ryck.. haha! :D




Nu ska jag kolla på Pretty little liars som jag saknat så mycket! hihi :D


Still waiting

Är fortfarande kvar i smögen, vi bestämde oss för att åka hem i morgon kväll, har iallafall haft en skit mysig dag med tjejerna, oliver och wall! :) blev lite kollande i affärer och fika! I morgon ska vi sola, hörs i morgon kväll, puss på er! :D


Sitter och målar

Hej hej, just bu sitter och i husbilen och målar i målaböcker vi köpte för 15 kronor förut, haha! ;) vi har också köpt present till Louise som fyller 17 på onsdag, dock ska vi fira henne på fredag, kommer bli kul! :) aja, nu ska jag fortsätta måla i mitt block med massa älvor, ha det gott puss! :)


KÄR LEK

Vad vore jag egentligen utan dina andetag?


Smögen

Hej! :)

Förlåt för kass update det senaste, men jag har gjort så mycket så jag har inte riktigt hunnit med att blogga! Och jag kan inte påstå att jag kommer bli bättre nu heller, eftersom att jag alice och felicia åker till smögen idag, och ska stanna där tills på onsdag/torsdag! Men lugn, lite mobil uppdateringar ska ni få! ;)

Igår var vi iallafall hos Oliver med lite gott folk, riktigt trevligt faktiskt! :) Dock så somnade jag inte fören klockan var typ 7.. men så är det ibland! jaja, nu har jag iallafall packat klart och sitter och väntar på att vi ska åka, känns som vanligt som om man har glömt något.. men får hoppas på att den känslan inte stämmer! ;)

Alice jag och Oliver! :)


jag och Lollo! :)


Jag och bruuuuudarna, lite efterblivna! ;)


Fellan! ;)


En bild vi skrattade ganska mycket åt, lilla linus! haha :D



Today's gonna be a good day

Nu drar jag ut och möter upp Alice och Felicia, ha en fortsatt trevlig dag! :)



Got a secret, can you keep it?

Eftersom jag är helt beroende av pretty little liars, tänkte jag bara visa er "trailern" för det, så att ni hänger med på vad jag kollar på nästan varje gång då jag får lite tid över, och jag lovar, ni kommer bli lika beronde som mig om ni bara kollar på den här! ;)




There is no limit!

Godmorgon alla söta! :)

Idag vaknade jag först klockan 05.00 och var jätte pigg! Jag kollade inte ens på klockan utan jag tog förgivet att klockan var runt 10-11 någonting, så jag gick upp och tänkte göra lite frukost när jag råkar se klockan på väggen i köket, och ser att den är 05.10.. då fick jag lite panik och gick och la mig i sängen igen! ;) Efter några timmars mer sömn är jag iallafall vaken nu, och självklart kollar jag på pretty little liars, Ovanligt va?

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men jag uppdaterar mig senare när jag vet vad jag ska göra! puss


Jag saknar mitt bruna hår en aning faktiskt.. blir nog att slänga i en brun färg till vintern! ;)


Liar liar pants on fire

Skulle bara medela att jag lever, nu lägger jag mig i sängen och kollar sönder pretty little liars! Hörs i morgon, puss :)


Be Twisted

Tja! :D

Just nu sitter jag i min säng med Alice, vi ska snart åka in till stan och kolla present åt Alice mamma, kanske hittar något annat roligt samtidigt, även om det där med pengar inte är riktigt min grej för tillfället! ;) Igår gjorde vi absolut ingenting, vi kom hem vid 9 på morgonen och sov i stort sätt bort hela dagen, vid 6 hoppade jag in i duschen och sedan gick jag nästan och la mig igen! Vid halv 9 tog vi bussen till stan och satte oss på avenyn och fikade, myyysigt! :) Vid 11 åkte vi tillbaka till landvetter och drog till Johan en stund, efter ett tag tröttnade vi lite på det, så vi tog en liten promnad runt vårt kära landvetter!

Nu hinner jag inte skriva mer, hörs senare puss på er!






Tisdags kväll

Har en jävla kväll hos lortvig, hejdå hörs i morgon, Alice är bäst, pyss


Vamos a la playa

Tänkte visa er vad jag köpte igår, bara för att jag har lite tråkigt och väntar på bättre tider! haha :)

En ganska ball byxdress för 50 kronor på rean, så jag tänkte.. varför inte?
Kan vara snyggt till klackar och kavaj! ;)


Ett skärp för 20 kronor, också ganska värt!


Söt klänning från H&M för 149 kronor, riktigt snygg färg om man är brun med! ;)


Lite oversize linne, men inte överdrivet, jag och Alice var bara tvungna att ha detta linne,
så vi köpte det även om det inte var rea på det, Gina tricot 149 kr! :)



Min mascara var slut, så var ju tvungen att köpa en ny, och denna ser ganska okej
ut på reklamen iallafall! ;)


Det var det, nu ska jag ringa Alice och tjöta, puss!



Something's going on

Godmorgon! :)

Jag vaknade av att jag hade jätte ont i magen, och blev jätte deprimerad och kände att det skulle förstöra hela min dag haha, efter typ 2 mintuer ringde Johanna, och då glömde jag av det lite,men direkt när vi hade lagt på kom det tillbaka igen.. så idag blir det väl att ligga framför tv:n med massa ipren kroppen och en värme dyna på magen, Jag hatar mensvärk! :(

Det blev faktiskt allum igår, jag frågade vad Alice gjorde och hon svarade att hon var påväg till allum med sin mamma, som om vi läste varandras tankar! Så det blev så att jag också åkte dit. Det är ju verkligen rea överallt.. dock köpte jag bara en byxdress på rean och allt annat "utan för rean" menmen.. ganska nöjd med det jag köpte ändå! ;)

Nu ska jag kolla på "Pretty little liars" som är en serie som går på tv 3! puss


Jag och Johanna förra året, när vi var i Kungshamn och hälsade på Daniella! :)


Du måste älska att hata mig

Hej igen!

Nu har jag precis fixat mig och lite sånt, tänkte börja städa mitt rum innan mamma kommer hem och får damp på mig! :) Jag skulle egentligen träffa Johanna och prata, men det blev lite stressigt för henne, så vi ska ta det senare ikväll istället.. så nu sitter jag iallafall här och har fixat mig lite i onödan! ;) Menmen, tänkte slå en pling till Alice och fråga om hon vill åka in till stan/allum med mig, känner för att shoppa!

Såhär ser jag iallafall ut idag;





Svart lång klänning - Gina tricot
Grå/brun kofta - Bikbok



Hoppa på mitt kärlekståg

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma




Inköp från Turkey!


Snygg väska!

Ännu en snygg väska! ;)

Två par jeans!

Söt sommarklänning!

Bilden gör ingen rättvisa alls, men en långklänning iallafall! :)



Godmorgon världen, vilken underbar dag, säg vart går färden, vart åker vi idag?

Ja somsgt, Godmorgon allihoppa! :)

Och ja, jag jag tänker precis som ni, vad fan gör jag uppe nu? Det är frågan! Haha nej men jag kunde verkligen inte sova igår, så jag gick och la mig i soffan och kollade på tv, och självklart somnar jag där! Och för er som inte vet det är vardags rummet brevid min mammas rum, och hon skulle ju jobba idag, och väckte mig vid 7.. så jag har faktiskt vart vaken ett tag! ;)

Men det jag tänkte skriva var att jag tycker det är liite tråkigt att Kissie åker til samma ställe i Turkiet där jag var, nu när jag åkt hem, haha! :D Hade ju vart kul att se henne irl eller vad man ska säga! Se om hon var lika smal då, hade lika stora bröst osv.. lite segt!

Nu ska jag äta nått och sedan kanske försöka sova lite? puss!

såhär
snygg är jag förtillfället..




Det kommer funka, måste funka, nånstans där så finns vår plats







Everything happens for a reason

Hej igen! :)

Jag hade inte riktigt tid att skriva mer igår, men jag hade iallafall en trevlig lördagskväll tillsammans med alla tjejerna och annat gött folk, även om allt inte är på topp mellan alla just nu så gjorde vi det bästa av situationen, vilket jag tycker var bra! :) Mitt humör går just nu i toppar och dalar men det finns väl inte så mycket att göra åt det. Iallafall så tröttnade jag Felicia och Wall vid 02.00 och gick hem och sov! Blev väckt av Alice vid 12 idag, som frågade om vi ville med och käka pizza, och självklart gjorde vi det, sedan blev det film hela dagen hemma hos felicia med Amanda Alice Felicia Otto och Christoffer, det var mysigt även om det blev mer snack än film kanske, hehe! ;)

Nu ska jag fortsätta kolla på "Systrar i jeans" som går på tv3 just nu! Ha det gott, puss!




Vem fan är du ens? vem fan är jag ens?

Hallo! :)

Jag ligger just nu och fryser i min lilla säng, hemma i Sverige! Känns skönt att vara hemma, träffade somsagt mina saknade tjejer förut, jäklar vilken lyckokick man fick av att bara se dom! Jag vet att jag bara vart borta en vecka, men saker och ting har hänt sen dess, och jag behöver dessa tjejer mer än någonting just nu! :) Iallafall så snackade vi om allt mellan himmel och jord, mycket har somsagt hänt på en vecka, så dom hade mycket att berätta! Ikväll blir det all in, ska bli kul att hitta på något efter en lugn semester! ;)

Skriver mer senare, pussen!






And when you smile

Åh hej igen! :D

Nu var det längesedan jag skrev här känner jag, jag har haft en toppen vecka i turkiet med mycket sol och bad!
Kom hem 8 i morse, så är rätt trött, började resan i turkisk tid halv 1 i natt, vid 3 var vi framme vid flygplatsen och halv 5 gick flyget.. sedan kom vi somsagt hem runt 8.. snacka om trött tjej! :( Men nej, nu ska jag direkt ut och träffa Felicia och Alice, saknat dom så mycket att det är inte sant! Nu blir det massa gossip och sånt gött! ;) Skriver mer sen, puss!

Morfar tyckte nog jag hade blivit lite tjock! haha :(




Just a day in paradise

En dag kvar tills jag kommer hem, skönt va? ;) Nja inte direkt kanske! Antar att jag kommer gnälla en del när jag kommer hem om att jag vill åka tillbaka, men samtidigt kommer jag tycka att det är skönt att komma hem och träffa alla söta vänner och sova i min egna säng, ja så som det alltid brukar låta? :)

Hoppas ni har massa smaskiga detaljer åt mig när jag anländer, puss på er! 




Bara en tanke

Värt att färga tillbaka håret brunt?


Eller ha det ljusbrunt, om inte ljusare! ;)


Somsagt, bara en tanke! :)


True story

Jag vill så gärna tro på  att folk kan förändras, ja iallafall till det bättre! Och jag har nästan inbillat mig själv att man kan det! Tills någon bevisar mig motsattsen helt.. Då märker man verkligen att "Jag har förändrat mig" inte betyder något mer än att få en andra chans, och även om dom får den andra chansen är dom precis som dom alltid vart, fast dock inte i början, när dom fjäskar tillbaka sig in i ditt hjärta! Men true fact, en männsika som föds med en personlighet, och växer upp med den, kommer aldrig kunna ändra på den eller få bort den helt, så är det bara!

Jag har så många gånger gått på "jag har förändrat mig helt!" repliken och tro mig, det var inte sista gången heller, men från och med nu ska jag se till att personen som säger det, verkligen menar det! :)




Just nu är falsk kärlek bättre än ingen alls

Godkväll och godnatt, i morgon åker jag till Turkiet, tror planet går 8, och vi ska åka här i från vid 6! Så det kommer inte bli så mycket mer bloggande än det här. Känns lite tråkigt nästan, men om jag hittar en data där nere så lovar jag att uppdatera lite! :) Kanske gör några tidinställda inlägg med om jag får tid över i morgon.

Mitt humör just nu är nämtligen inte på topp av personliga anledningar, men jag har ändå haft en toppen kväll med Alice och Fellan med lite grönsaker och dipp, jordgubbar och dans! ;)

Nu ska jag faktiskt sova, ska ju upp tidigt i morgon, ha det toppen nu i sverige, och festa lite för mig med är ni snälla! puss på er

Mamma har smygfotat mig när jag sitter vid datan och ser alltmänt
fet ut, tror jag var lite varm eftersom jag tagit av mig min byxdress halvt! ;)



Ju mer dom spottar på oss, destu snabbare kommer vi att blomma

Hej! :D

Jag har haft fullt upp med att lägga fram vad jag ska ha med mig i morgon och att ladda ner musik till iphonen hela morgonen, så jag har inte riktigt hunnit med att blogga! Men ni klarade nog er fint utan mitt "godmorgon" inlägg, haha! ;) Jag ska snart gå fram till bibiloteket och låna en bok att ha med mig till Turkiet tänkte jag, för det känns som om det är ända gången jag kommer kunna koncentrera mig på att läsa, och verkligen orka med det!

Ikväll ska jag träffa tjejerna och bara chilla, eftersom jag måste hem tidigt! Egentligen skulle jag kanske åkt till kungsbacka och festa loss med dom.. men det var innan jag visste att jag skulle åka.. lite tråkigt att det inte blev av ändå! :(

Nu ska jag skynda mig fram till centrum, eftersom det stänger 15.00, hörs senare puss!


Felicia och jag! :)




Tillsammans är starkare

Vad vore jag, utan dina andetag? - kvällar som denna borde inte finnas, jag hatar att ligga och tänka på saker man vet att man aldrig kommer få tillbaks, på saker man aldrig lyckades med, på saker man kunde gjort bättre osv! Kvälls tankar helt enkelt.. Well it sucks to be me right now? ;) ska nog ta och ringa ett samtal nu känner jag.. Eller?


Ensam är stark

Godkväll snyggingar! ;)

Eftersom min dator dör snart, så drar jag dagen lite snabbt! Jag tog halv 3 bussen till stan, träffade tjejerna, kollade lite handboll och åt sedan på donken! Jag tog halv 6 bussen hem, och träffade mina andra söta tjejer som jag inte träffat på ett bra tag, F.A.M.I.L.J.J.E.N, mysigt att umgås allihoppa igen faktiskt! :) Vi snackade skit och åt pizza och bara njöt av varandras sällskap!

Natha och Bella! :)


Pizza!!





Innan jag kände dig - Melissa horn

Du har ditt eget facit, för rätt och för fel
Du kanske bär på en massa saker, jag förstår en liten del
Hade du någon innan, vill du ha någon sen
Ja, jag vill säga att jag älskar dig men det är för tidigt än

Jag hade slutat prata, jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig och jag gav dig inget svar

Jag tog allting för givet, det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan innan jag kände dig





Girls fall like dominoes

Godmorgon! :D

Måste börja med att säga, jävlar vad dagarna går fort! Känns som om dom bara flyger fram, visserligen kanske det är så när man faktiskt gör något och inte bara sitter hemma, men ändå! Idag blir ännu en dag i stan med Daniella Lovisa Johanna och Alice. :) Vi skulle egentligen ta 1 bussen in, men jag har lite saker och göra här hemma, så jag ska ta en senare buss. De andra skulle gå i stan och lite sånt innan, och eftersom jag inte har några pengar (nu ljög jag, jag ska spara pengar ;) ) så kan jag lika gärna komma lite senare!

Killarna vi mötte igår ville att vi skulle komma och vara "Cheerleaders" på deras match idag, så vi tänker åka dit och heja på dom vid 4! Spännande spännande ;)

Måste säga att mitt hår har blivit myckert ljusare nu än vad det var när jag precis
hade färgat det, me like!



I won't tell anybody that your voice is my favourite sound

Godkväll mina kära! :D

Jag kom nyss hem från staden med mina goa små töser, jag känner att jag är på riktigt bra humör just nu, vilket känns redigt skönt! :) Fråga mig inte vad vi gjort idag, vi har strosat runt lite överallt, kollat partille cup, ätit sjukt go mat och efterrätt på Jensens, och bara haft roligt! Riktigt roligt att umgås med både Daniella och Lovisa, som jag vanligtvis inte brukar göra, och självklart lika kul att umgås med Johanna och Alice, även om vi träffas drygt varje dag! ;)

Efterrätt på Jensens :)



Johannis!


Goa brudar! ;)


Rock'n roll baby!




Några snygga hollänska pojkvar vi träffade! ;)



Vi gick loss lite vid bussen sen när vi väl kom till Landvetter!






Jag tycker om oss! :D



True fact!


Jag tycker iallafall att jag och Daniella var ganska roliga för ett tag sen! ;)




All min kärlek får du bära

Godmorgon vänner! :)

Nu sitter jag här igen, lika tidigt som igår! Idag vaknade jag helt av mig själv när klockan var halv 9, och eftersom jag lovade mamma att städa idag, samtidigt som jag lovade tjejerna att dra med till stan med dom, så tänkte jag att jag lika gärna kunde hinna med båda, så jag satte igång och rensade min gaderob direkt! Och nu sitter jag här och är nästan helt klar med rummet och mig själv, haha. ;) Vet inte om det blir så mycket shoppande idag, eftersom jag somsagt ska spara pengar, men blir väl antagligen lite fika och partille cup kollande! :)

Eftersom det var så otroligt varmt med jeans igår, så tog jag på mig min älskade byxdress, love it! ;)
Nu ska jag borsta tänderna och sedan packa ner allt jag ska ha med mig och gå till bussen, hoppas ni får en trevlig dag i värmen! puss





Boy, i can make your bed rock

Jag ville bara säga att jag precis just nu blev ganska överraskad och glad! That's all :)


Jag kallar detta mitt hem, men jag känner mig inte hemma

Hej igen! :D

Nu är jag hemma från stan, blev visst att vi stannade lite längre eftersom vi kom på att det var Partille cup nu i Göteborg! :) Så efter att vi hade tagit en is latte och strosat runt på stan lite, gick vi och satte oss och kollade på "handboll" blev kanske inte så mycket handbolls kollande, men trevligt hade vi! Efter ett tag kände vi att det blev jäkligt varmt, så vi försökte hitta en klänning eller ett par shorts för ett rimligt pris! (Eftersom vi båda hade jeans på oss;)) Vi letade faktiskt ganska länge, men vi hittade inte direkt något som föll oss i smaken, Så vi bestämde oss för att sätta oss och äta istället, vet inte riktigt vad stället hette, men vi åt iallafall bakad potatis med skagenröra, gott! Efter det gick vi tillbaka till Heden, och mötte Johanna! :) När vi suttit där ett tag började det ös regna, så vi drog till donken och köpte glass, och satt där och tjötade ett bra tag om allt mellan himmel och jord, precis som förr i tiden! Riktigt mysigt var det.

Runt 7 tog vi bussen hem, och nu sitter jag här, ska snart äta lite och kanske senare gå ut igen och träffa mina flickor!


Sötaste Daniella!


Jag och Johannis! :)


Mina underbara tjejer igår, när vi var påväg till ica för att köpa gott och träffa wall! :)




Göteborg

Godmorgon folket! :)

Tänkte bara medela att jag åker till stan nu med min fina vän Daniella, som jag inte träffat på evigheter, ska bli ritkigt mysigt faktiskt! Vi lär ju ha massa gossip att snacka om, uppdaterar mer när jag kommer hem! ;)

Ha det bra så länge! puss




Jag kommer aldrig låta dig få se mig svag!


Jag har verkligen fastnat för den här låten, den går rakt in i hjärtat, och får en att börja tänka efter!
Ta er tid att lyssna på den säger jag bara. :)



Knep och knåp

Godmorgon eller Godförmiddag kanske jag ska säga? :)

Min morgon har vart lite speciell.. eller egentligen inte, jag vaknade av att jag drömde någon slags mardröm när klockan var 9, så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå upp och äta frukost. Så det gjorde jag, efter det gick jag och la mig igen, efter att ha bestämt mig för att inte åka till stan med Nathalie och Johanna.. i brist på pengar! (Något som är ganska grymt var att jag fick mitt studie-bidrag i Juni, även fast jag inte vart i skolan en enda dag i Juni) Men iallafall, så ska jag ju spara lite pengar nu! Så jag gick och la mig i sängen igen, och somnade till musik i öronen, förstår inte riktigt hur jag kunde göra det, men det gjorde jag, sedan vaknade jag av en mardröm igen(!!) Förstår inte riktigt, samma dröm tycks förfölja mig om och om igen eller något! Iallafall så kollade jag på klockan och då var klockan 2.. hatar att vakna mitt på dagen!

Sedan dess har jag iallafall suttit och pillat med designen.. blev inte nöjd så ska försöka hitta någon annan eller ändra lite saker, vi får se! ;) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite smått! Kanske dags att ladda system kameran och ta lite bilder? Det var ett tag sen nu!

efterbilven tjej! ;)




It's okay to not be okay


Jag och Lovisa, väldigt små tjejer det där! ;)


återigen jag och Lovisa!


Gissa vilka? haha! ;)






Turkiet

Godkväll :)

Allt jag vill just nu är att sova, så att denna jobbiga dagen kan vara över! Det har verkligen vart en riktigt tråkig dag idag asså! Men nej, självklart kan jag inte sova, eftersom att jag råkade somna i 2 timmar förut i brist på någonting att göra (somsagt, väldigt tråkig dag) Mitt ända smarta val jag gjort idag var att gå/springa backarundan efter maten! Kändes verkligen riktigt skönt, längesedan jag rörde på mig så mycket, haha! ;) Aja, efter det tog jag ju mig denna tupplur som jag verkligen inte skulle gjort, för nu sitter jag här, och vet inte riktigt vad jag bablar om, men det är skit samma, för jag kan ändå inte sova!

Det jag skulle komma fram till var faktiskt att jag ska åka till Turkiet på lördag, vilket känns skit bra! :D
Det var nästan 1 och ½ år sen jag var utomlands, och då var jag i Grekland! Men ja, det ska bli kul att komma utanför svergie igen, och bli ännu brunare! ;) Det känns också bra att komma bort från verkligheten lite igen, i Grebbestad var det samma sak, jag mådde så jäkla bra hela tiden, men så fort man kommer hem, börjar man tänka på dom där "dåliga" sakerna igen.. men jag är glad ändå! :)

Nu ska jag kolla klart på någon skit på tv:n sen tejpa fast ögonlocken, för då kanske jag lyckas somna ändå! ;)


Jag den 9 april 2011, om ni ville veta, jag skulle åka och dansa, och hade väl
lite tråkigt innan kanske?




Fest hos mange


Denna låten har satt sig på min hjärna efter igår, fast då bytte vi ut "Mange"
mot "Kevin" haha! Aja, vet inte riktigt vad jag tycker om låten, men bra är den iallafall inte,
 men lite skön kanske? ;)




Big booty bitches, We don't want no skinny bitches

Hej igen! ;)

Igår blev det en rätt udda kväll, det började med att vi åkte husbil till partille, där allt sket sig ändå, blev lite sura miner, men vem fan bryr sig egentligen, vi hade nog inte haft speciellt kul iallafall! ;) Så vi tog bussen till stan för att kanske hitta något man kunde göra där, dock gick det inte som planerat då heller, så vi bestämde oss för att åka hem till lilla landvetter igen! När vi äntligen kom dit gick vi till Kevin, vilket kändes skönt eftersom jag har "krypavstånd" hem, som mamma sa igår! Det var faktiskt ganska roligt där, även om vi inte riktigt brukar umågs med det folket längre, var det kul att göra det igen! Så kvällen var helt klart värd! :)

Jag innan kvällen började!

Alice och Otto! :)

Johanna! :)

Johanna, Felicia och Adde, grymt snygga måste jag säga! ;)

Me and my bitch!





Borta bra, men hemma bäst?

Godmorgon! :)

Jag känner att det inte är någon idé att skriva ut vad jag och Alice har gjort varje dag nu denna veckan, men kan sammanfatta allting i bilder! Somsagt så har vi haft en riktigt bra vecka med sol och bad!

Första dagen

Andra dagen, dåligt väder så vi tog en tripp till Strömstad! ;)

På kvällen blev det jätte bra väder, så vi satte oss på ett berg
och hade det riktigt mysigt! Träffade även en dansk snygging med! ;)

På Tisdagen var det ca 30 grader ute, riktigt gött! Henrik kom även upp
till oss!




På onsdagen åkte Henrik hem, och jag och Alice var verkligen helt crazy,
vi solade hela dagen och måste fått nått slags solsting eller något, för hela eftermiddagen
låg vi i soffan och skrattade åt oss själva ;)

För er som inte ser det, är det min kropp och Alice huvud, detta skrattade
vi åt resten av veckan! Men dock verkar det bara som om vi tyckte att det var roligt! :(


Alice kropp, mitt huvud! ;)

Alice brände sig visst lite..

och med med, fast i ansiktet! :(

På torsdagen blev det ännu mer solning.. som vanligt!


Lika så fredagen

Kvällen blev lite mer fartfylld kanske! :)





Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder, även om jag har så många kvar!
Men en helt amaaaaazing vecka har vi haft iallafall! :D




That girl is so dangerous








Hemma!!

Hallå alla snygga!

Nu är jag äntligen hemma efter en riktigt varm bilresa, med mycket mysig och lite sömn! Samtidigt som det känns skönt att komma hem, känns det jäkligt konstigt och tråkigt att lämna Grebbestad/Tanumstrand! Men antar att det kommer lösa sig nu när vi är hemma, och får träffa alla underbara männsikor som man faktiskt saknat på en vecka! Man är så van att träffa alla tjejerna minst 5 gånger i veckan.. och nu har man inte träffat dom någonting. Iallafall så ska jag packa upp mina saker nu, äta lite och hoppa in i duschen, för sen blir det inga lugna puckar!

Bloggar lite senare, skulle bara medela er om att jag var hemma!






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0