Ibland måste man bara sluta tänka, och bara göra




Bara jag som gillar rubriker? hehe!

Vaknade precis hehe, jag som bara skulle vila lite.. Aja nu är jag iallafall pigg och glad! :) (och vaken hela natten!!)
Jag har helt glömt av att äta idag, så nu är jag skit hungrig. Ska nog gå och göra mig nått ritkigt gott att äta snart, men frågan är vad. Jag är ju så lat så jag kommer typ göra mackor! ;) Jag kan nog vara den lataste människan
jag känner! Nu känner jag att jag bara sitter och babblar om ingenting, så hej på er!


Nyvaken tjej!


Varning för känsliga läsare







Vi tog dom fulaste bilderna någonsin idag, bra att vi har något gemensamt iallafall! ;)



Hemma!!

Kort och skön skoldag idag. Hade först information och kommunikation från 9-11 där vi inte gjorde så mycket mer än att pilla lite med "Open Office" jätte lätt! Sedan satt nog troligen alla i klassen på Facebook och gjorde inte ett piss! ;) Efter det hade vi jätte kort lunchrast, och sedan prov! Provet var skit svårt och jag tror nog alla drog på sig ett till IG, men vem bryr sig när man fick sluta runt 12 istället för 2? (jag vet att jag kommer ångra att jag skrev detta senare när jag får ett stort fett F på mitt prov, men ändå!!) :) Nu är jag hemma och ska vila lite, sedan plugga.. Hörs senare! :)

Älskar när man flätar håret när det är blött, och ser ut såhär när man släpper ut det! Hallå trollet :)




Party rockers

Jag vill bara krypa ner i sängen och somna om igen, fyfan för detta väder! Nu ska jag borsta tänderna och sedan ta mig till skolan, även om det tar emot! :( Efter skolan blir det antagligen solning, om jag inte är för trött. Känner redan nu att illamåendet börjar komma. Aja, skriver antagligen mer senare, puss!


Typ en av de första bilderna jag tog med macbooken, hehe! ;)



Rihanna - Cockiness (Love it)


Grym tjej, grym låt!





Love me all night long

Okej, är på lite bättre humör nu faktiskt, så kände för att blogga lite till!
Var precis nere och solade, var drygt 3 veckor sedan jag solade, så det var skit skönt att göra det igen.
Imorgon ska jag köpa solkort tillsammans med Johanna eftersom hon också ska börja torska tilsammans med mig och Daniella! ;) Man kan fan inte vara vit på vintern, detn färgen får snön sköta (Om det nu kommer någon)

Nu har jag tänkt att plugga lite, har faktiskt prov i morgon.. Dock är det så himla många sidor så jag fattar inte hur jag ska få in det i mitt lilla huvud, men det måste gå!

Fick även ett mejl från Hulebäck, där dom sa att dom inte tog in fler elever i årskurs 1, men att jag skulle söka igen i 2:an, heell yeah! Plusgymnasiet kan ta sig någonstans. Nu ska jag bara stå ut i en termin till, men det är det värt! :)





Rosa mjukisdress

Hej :)

Förlåt för min sega uppdatering idag, men jag har en riktigt dålig dag, allt går verkligen åt helvete. Just nu sitter jag i soffan i min mjukis dress och kollar på one tree hill, här kan iallafall ingenting gå fel! (hoppas jag) ;) Hörs mer i morgon antar jag! Puss




I still care, i'm just done with showing it




Bilder från weheartit.com


Music video disco

När denna terminen är slut tänker jag lägga ner dansen. Det är riktigt tråkigt, men jag har verkligen inget dans lust längre. Förut älskade jag verkligen att dansa, jag kände mig som en helt annan person när jag gjorde det och jag mådde så extremt jävla bra utav det. Jag räknade ner dagarna tills nästa träning, och blev tokig på alla loven när jag inte fick dansa. Det var det roligaste jag visste helt enkelt. Nu tvingar jag mig själv till träningarna, har ångest över dans uppvisningen och dansar helt enkelt bara för att förbränna fett, och för att jag har betalat för det. Jag vet inte riktigt vad som hände, men jag fick helt enkelt bara en vändning i det hela på nått konstigt sätt.

Så idag bestämde jag mig för att ta ett uppehåll, tills jag verkligen känner att jag saknar att dansa, därför ska jag göra denna uppvisingen bäst, så att jag avlutar det hela på ett bra sätt. :)

En dansuppvnings för kanske ett 1,5 sedan om inte mer, jäklar vad vi har utvecklats.
Vi är verkligen 100 gånger bättre än det där nu, och jag är så stolt över oss alla! ;)



Just smile




Jag älskar skolan

Det är därför jag försov mig och kom 2 timmar försent idag! ;) jag fattar inte vad som händer med mig, dock somnade jag sent igår, kan vara det! Jag hade bara två lektioner idag, matte och engelska, typ det två tråkigaste ämnena enligt mig, men idag gick allt jäkligt fort, så det var bra :) nu sitter jag på bussen hem, ska plugga lite samhäll när jag kommer hem, sedan blir det troligtvis dans, är lite mer taggad än vanligt, så får hoppas på att jag är det sen med. ;) Nu ska jag njuta av musiken i mins öron i ca 30 minuter, puss på er!




Godnatt bloggah

Säger godnatt, och för en gångs skull mår jag faktiskt riktigt bra innan jag somnar. Lite ångest över skolan i morgon bara. Snälla Gud, gör så att skolan har fått översvämning och vi slipper dra vara trötta kroppar dit i morgon, amen! :) puss




Vi förtjänar att bli lyckliga



Jätte jätte fin låt verkligen. :)


Middag hos m&m

Så här snygg är jag när jag väntar på maten! (just nu är jag så mätt så jag inte kan tänka på mat!!) haha ;)




På två sekunder..

Jag älskar när allt förändras på två sekunder. Hejdå vännen, jag kommer aldrig glömma dig och det vet du. Men vi båda vet att det nog är bäst såhär.




Det där med att le med tänderna..

Är inte alls min grej, men jag gav det ett försök. Just nu sitter jag och kollar på Disney Chanel, mycket mysigt. Ska hoppa in i duschen snart och sedan blir det ut i det sjuka vädret! Visar säkert lite av dagens klädsel senare, puss!

Sitter btw med pappas gamla t-shirt på mig, älskar att sova i dom!




Hotter than fire

Hej alla söta! :)

En sak jag inte fattar är hur jag kan sova så jävla mycket, igår sov jag iprincip hela dagen, och jag var ändå trött när klockan var halv 1, och somnade som en stock, sedan så vaknar jag nu och är fortfarande trött. Tar min trötthet aldrig slut? Idag har jag två planerde saker jag ska göra. Fört så ska jag äta middag hos min mormor och morfar, och senare ska jag troligtvis på bio (Har sagt det as länge nu, men det måse faktiskt bli av idag(ikväll) ;)

Nu ska jag röra mig neråt för att äta frukost, igår åt jag bara 3 mackor på hela dagen, så är gaaaanska hungrig nu!
Vi hörs antagligen senare, puss!


True fact!


Spontant




Lördag som känns som söndag

Efter mycket fläng hit och dit, så hamnade jag äntligen hemma hos pappa igen. Vilket känns skönt eftersom att det var riktigt längesedan jag var här. Dock somnade jag nästan direkt när jag kom hem igen och vaknade för en timma sedan ungefär, men inte mig emot eftersom jag var riktigt trött. Kom ju hem runt 4 eller nått igår efter många om och men, och somnade nog inte fören halv 5, då är man inte så pigg klockan 10-11 på morgonen! ;)

Iallafall så skulle jag och Alice gått på bio idag, men ingen var så taggad på att åka in till stan, så vi tar en myskväll istället. Jag tror att Felicia joinar oss med. Just nu sitter jag här och kollar på idol, vet inte varför, men har börjat följa det lite mer och mer, så kände att jag borde kolla på det! :)






Shot shot shot everybody!

Hejsan alla morgon pigga! :)

Jag ligger fortfarande i sängen, as gött! Ska dock gå upp snart för har lite ärenden att reda ut idag. Gårdagen blev inte alls som planerad och jag önskar verkligen vi hade tagit vara mer på varandra, men nu blev det som det blev... Jag hade en mycket trevlig kväll iallafall och det tackar jag alla för. ikväll blir det troligtvis bio, har ju fortfarande kvar min gratis biobiljett från gymnasiemässan! ;) hehe




Of to johanna!

Hallå hallå :)

Hinner inte skriva så mycket, men jag ska iallafall till Johanna och fira henne och Nathalie, båda två fyllde år i veckan, stora tjejer nu! ;) Ska iallafall bli as kul, är ganska taggad! Sedan "försvinner vi in i dimman" (Jag hatar den repliken förövrigt) Skriver mer i morgon, pusspuss!



You can hate but never break me

Jag har absolut ingenting att säga om dagen, här är lite bilder. :)




Boots

Snälla ge mig något av dessa paren, så sjukt snygg så jag tror jag dör! ;)





Alla dessa måsten

Hej :)
Även idag tvingade jag mig själv upp, jag ville verkligen bara ligga kvar i sängen, det var så varmt och skönt.. Men nu sitter jag iallafall på bussen, tog faktiskt till och med en tidigare buss, bara för att jag inte orkar träffa massa folk på morgonen, och på denna bussen är det alltid jätte tomt och skönt! Hehe ;)

Orkade inte fixa mig,så fick se såhär gullig ut idag.




Min blogg, jag skriver vad jag vill.. intessant eller inte

Är det inte sjukt att man drömmer egentligen? och det sägs ju att alla drömmar faktiskt är förknippat med någonting som har med verkligheten att göra, och det har jag märkt nu det senaste. Dom tabletterna jag går på ger mig mardrömmar, och det är inget jag hittar på utan det är faktiskt en biverkning man kan få. Dock är den ovanlig men jag lyckades få den iallafall.. typiskt mig! :(

Iallafall har jag drömt mardrömmar i en veckas tid nu, egentligen är det inga jätte läskiga drömmar om att någon dör eller så, utan dom är mer obehagliga. Dom är så sjukt verklighetsbaserade så det finns inte. Det hade lika gärna kunnat hända i verkligheten och det är nog det som skrämmer mig mest. För när jag väl vaknar vet jag inte om jag har drömt eller om det är verklighet. Jag fick tillexempel veta en sak i lördags, om en person jag inte längre pratar med, som jag knappt har tänkt på det senaste. Och tror ni inte samma natt att jag drömmer om "den personen" och det som hade hänt, och det fick mig faktiskt att sakna den personen på ett sätt jag aldrig trodde att jag skulle göra, och aldrig har gjort innan. Sånt är bara läskigt, att en dröm kan få mig att ändra mina egna åsikter och tankar helt. ;)

Fast ibland kan drömmar verkligen vara det bästa som finns.. och man blir så arg när man vaknar upp och märker att allt bara var på låtsas!



Fick bli en bild från min säng, hehe


Skolfoto 2011

Hm, ja.. Skevt smile var det va, fattar inte va jag gör med läpparna faktiskt, tror jag ska skicka tillbaka det, därför måste jag lägga upp det här så jag har kvar det någonstans iallafall. ;)




Bara för att..

Bara för att jag egentligen borde plugga röven av mig känner jag att jag gör vad som helst för att slippa.
Har faktiskt nästan gjort klart servicekunskapen iförsig, så lite duktig är jag. Har bara naturkunskap och Branchkunskap kvar. Och bara för att prata lite mer om skolan kan jag ju säga att vi hade matte prov idag, och jag säger bara såhär "MATILDA TRO ALDRIG ATT DU HAR A I MATTE IGEN!!" Jag valde ju självklart det svåra provet som verkligen var skit svårt, och speciellt när man inte har pluggat ett skit.. så det gick rent ut sagt åt helvette, men vad ska man göra? ;)

När jag kom hem halv 5 idag var det fan natten ute, hur mörk som helst (Jag hatar mörker) och när det är mörkt ute blir iallafall jag jätte trött, så jag gick och la mig när jag kom hem och sov i två timmar.. gissa vem som kommer sitta uppe och plugga hela natten? (inte jag, hihi)

Fick även skolfotona idag, jag ser ut som en liten tjockis med skevt smile, men tänker visa er sen iallafall! :)


Nejnej, jag hade inte alls bruna ben i sommras. :O


Too little too late

Hej alla! :)

Jag är så himla kass på att blogga, jag vet det. Därför kanske det är dags att ta en lite paus från bloggen tills jag tycker att det är roligt igen, och känner att jag vekligen vill blogga. Just nu känns det bara som om det är något jag måste och jag klarar inte av måsten.

Jag funderar iförsig på att byta till Nattstad eller något liknande bara för att få lite varation.. men det är bara en tanke!


Kommr ihåg att jag tog den bilden efter första skoldagen på Plusgymnasiet.. ;)


Tjabba tjena hallå

Hej :)
Sitter just nu i skolan och lyssnar på när Stina tjötar. Vill helst av allt bara sätta mig på bussen hem och krypa ner under täcket igen. Jag är så sjukt trött idag så det finns inte, kan inte ens hålla ögonen öppna. Hatar måndagar! :(
Skriver om lördagen sen när jag kommer hem.. nu ska jag låtsas lyssna! puss



Mardrömmar




Party like a rockstar

Måste bara säga att jag blir så sjukt glad av denna bilden, fråga mig inte varför
för jag har verkligen ingen aning.




I wont let you go






Remember how you saved me?


Liten söt låt såhär mitt i natten! ;)


På bussen

Tja :)
Sitter just nu på bussen hem till lilla Landvetter, känner mig på hyffsat bra humör faktiskt. Det är inte vanligt hos mig just nu ska jag säga er. Idag är det fredag och det är typ första gången jag känner att jag vill sitta hemma en fredag, har till och med möjligheten att dra på fest, men jag vill hellre sitta hemma!? Kan vara för att det är suuuuper skönt! ;) Nu ska jag njuta av musiken i mina öron, hörs senare. Puss

Freidon langar upp 4400 på lektionen, bara för att han kan liksom!




Jag vill vara kär




Bitch shut the fuck up your vagina has been used more than google!




För jag var 17 år, 17 år i staden

Hej alla söta :)

Nu kom jag precis hem, suger att komma hem lite över 3, när jag slutar 2.. Men sånt är livet :) Tvingade mig upp klockan halv 6 i morse för att ta 7 bussen till stan och den vidare till ringön där vi har samhäll! Och även idag klarar jag hela dagen i skolan, fantastiskt för att vara lilla mig!

Mina planer för idag är att städa. Mamma ska ju till Stockholm i morgon så hon ville ha det fint innan hon lämnade boet, haha ;) Sedan så ska jag även hinna med lite plugg, och till slut blir det dans, lite taggad faktiskt för ovanlighetens skull! Hörs senare, puss

 




Who's the bitch now?!

Jag vet att min blogg really sucks right know.. men det kommer ljusare tider snart, lovar er! ;)



Lill lördag

Idag fick jag konstaterat för mig att det är 143 dagar kvar tills jag fyller 18 år. Jag längtar som en tok! ;)

Har förövrigt inget mer att säga mer än att det är sjukt kallt ute, och att skolan dödar mig. Nu ska jag plugga och sedan ta mig en rask promenad! Puss

image description

sliten tjej!

 




Stolt tjej

Hej! :)

Min blogg har lite ryck märker jag, designen spökar och den krånglar att komma in på.
Aja anyways så har jag precis vaknat, jag var så sjukt trött när jag kom hem, så jag åt två knäckemackor och somnade direkt. Man blir tydligen väldigt trött av som tabletterna jag tar, så vad ska man göra?

Idag klarade jag att gå i skolan hela dagen, cred till mig! ;) Nu ska jag skriva lite på min engelska berättelse, puss på länge! 

Bjuder på två svartvita bilder.





Skolan.





Doktorn

Hej :) sitter just nu nere i mölnlycke och väntar på att få komma in hos läkaren. Jag är rätt nervös, har fått fylla i lite papper som tyder på att jag typ är efterbliven eller nått! Hörs senare, puss!

Sånna här bilder har jag massvis på mig och mina vänner, så himla snygga!




Go låt såhär mitt i söndags ångesten


You changed.
New age.



New age




Grattis pappa på farsdag!

Ja, somsagt blev det fika igår med Felicia, Louise och Alice. Vi tog 6 bussen in och halv 10 bussen tillbaka igen, så vi satt där ett bra tag asså och bara babblade i munnen på varandra! ;) Jag gillar att fika, det är så mysigt!

Sedan gick vi hem till Alice och fick även sällskap av Österberg, vi satt och planerade nästa helg, det kommer bli as fett! Vill inte avslöja nått än, men det kommer med tiden vill jag lova. Sedan stack vi ut på okänds äventyr, hehe! Nu ska jag kolla på lite tv och bara vara. Sov nämligen hos Alice, så kom hem precis. Ikväll blir det bio, puss!





Lite snabbt sådär bara

Hej igen :) ska snart in till stan och ta en go fika med fina vänner. Jag hatar vintern och jag hatar Härryda kommun, finns inget mer att säga! Och jag vet att det är lördag, men denna helgen fick bli en vit helg, kanske är bra medtanke på förra!?;)

Körde på en enkel klädsel idag!




Sit-ups

Godmorgon alla morgonpigga! :)

Idag vaknade jag på ett riktigt kontigt humör, jag var livrädd! Jag hade nämligen drömt en sjukt skum dröm om alla mina vänner på ett ungefär, eller ja nästan alla i hela Landvetter var med i drömmen. (Drömde dock två sjuka drömmar där alla var med, men ändå) Jag tänker inte berätta vad drömmen handlade om men kan väl säga att jag bråkade hur mycket som helst med mina närmsta vänner, och jag grät så mycket att  man knappt kan prata ni vet? Usch jätte hemskt, måste verkligen ha pratat i sömnen så det var väl bra att jag var ensam hemma i natt, haha! ;)

Nog om det, igår kväll kom Felicia Lollo och Alice hit, vi gjorde iprincip ingenting, satt och socialiserade oss och åt kakor/chips/riskakor! Sedan tog vi en riktigt kall promenad och mötte blandannat Bella. Så min dag var väl inte sådär jätte speciell som jag hade velat att den skulle vara eftersom att det var "11/11-11"  menmen jag hade trevligt.

Nu ska jag kolla på reprisen av Idol som jag alltid gör på Lördagsmorgonen! ;)


Mina fina vänner :)



Freaky friday

Hej! :)

Hemma idag igen, antagligen får jag förklaringen till det på måndag! (Hoppas jag!!) Igår tog ju jag och Linn massa bilder, ganska kul faktiskt och många av dom blev faktiskt helt okej! Dock så sa Linn till mig hela tiden att det var mest bilder på mig och att jag skulle ta mer på henne, men guess what? När vi kommer in och lägger in alla bilderna på datan är typ en fjärde del av bilderna på mig och resten på henne.. och då räknar jag inte med alla bilder hon tog bort på sig! ;)

Senare vid 4 tog jag och Della bussen till Stan och vidare till Frölunda för att sola en sista gång innan kortet "gick ut" Sedan blev det bussen direkt till dansen. Dansen gick faktiskt helt okej igår, även om jag är så otaggad man kan bli på uppvisningen..

Nu ska jag gå ut med Linns jäkla hund, nej vad dum jag är.. men jag och hundar går inte ihop (Tål dom inte ens!!)





Fotodag med syster yster





Lite smakprov! ;)



When we own the night

Måste bara säga en lite små rolig sak, jag sitter hemma i soffan med min "mjukisdress"  som man köpte i 9:an ni vet, en sån alla i klassen har likadana? Iallafall så har jag inte haft på mig den på år känns det som, iallafall inte byxorna och tröjan tillsammans. Och precis när jag öppnar facebook så har en gammal killkompis som gick i samma klass som mig i 9:an kommenterat en bild från våran klass resa i Danmark. Vilket samanrtäffande va? ;) Haha fy vad töntig jag är, men jag tyckte att jag redan saknade 9:an tillräckligt när jag tog på mig "dressen" och nu gör jag ju det ännu mer! :(

Jag vet att jag är snygg just nu..



Klassresa i Danmark med den bästa klassen, helt allvarligt! ;)




Lady loca

Jag vet precis vad jag behöver, jag behöver en anledning att gå upp på morgonen, en anledning för att orka ta mig till skolan, något/någon som får mig extra glad. Seriöst, just give it to me? ;)

Jag är hemma från skolan idag med, har iallafall fixat lite tabletter osv för att jag i morgon SKA kunna ta mig upp och ta bussent till skolan. Som en klasskompis just skrev "Fuck plus, i'm going minus" Tyckte det lät ganska kul! :) (Kom ihåg att jag går på Plusgymnasiet..) Nu ska jag hänga upp lite tvätt.. är man en snäll dotter så är man. Hörs senare, puss! 

Ett år gammal bild..



Ge mig sommar, tack!




Behind every bitch, is a girl who got tired of being broken




Nostalgi

Hej! :)

Jag blev påmind av massa goa gamla låtar idag när jag bara vara hemma (fråga mig inte hur) och då menar jag inte några som var "inne" förra året, utan jag menar sånna som var populära när jag var liten. Typ när jag gick i lågstadiet, minst! Så jag tänkte dela med mig av dessa låtar, hoppas ni med får lite nostalgi känsla! ;)

E.M.M.A - sms



E.M.M.A - en på miljonen






Vilken grå dag

Hej folket! :)

Idag tog jag 8 bussen till skolan och halv 9 bussen hem igen. Jag vet inte va som hände, kändes som om hela magen skulle vändas på mig. Så jag åkte hem igen och gick och la mig direkt, men vet ni? Det hjälpte knappt! Så fort jag rör mig mår jag illa. Mamma får ta och beställa den där tiden till läkarn iallafall tror jag, även om jag är skit rädd för sprutor och sjukhus.. Men om jag ska ha det såhär var och varannan dag så är det nästan värt att besegra rädslan! ;)

Två bilder till från halloween!




Min bara min

Skit nöjd med detta inköpet, kommer användas flitigt! :)




Monday morning

Hej eller godkväll kanske jag ska säga!

Idag började den älskade skolan igen efter ett riktigt skönt och härligt lov! Dock är man alltid extra seg på måndagar, och det blir ju inte bättre när man har lov i en vecka, men jag tog mig iallafall upp och hann med 7 bussen, även om jag inte ens skulle vara med på gympan pga min jävla fot! :( Efter skolan idag träffade jag Daniella Evelina och Lisa som satt på espresso house och fikade, så efter att ha suttit där en stund tog vi vagnen till Frölunda och solade, man får ju passa på nu in i det sista eftersom solkortet går ut den 10: onde! ;) Jag ska sola varje dag fram tills dess, man måste ju bli brun nu i "vinter kylan". Hoppade även dansen idag, hur ska man kunna dansa när man ser ut som en halt höna när man bara går.. Får vila upp den tills torsdag! Nu ska jag kolla vidare på tv, puss på er.




Tanken på skola i morgon får mig att vilja spy!

Rubriken säger allt..




that's the way




Trött på att vara ett andrahandsval

Hejhej! :)

Ledsen att det inte blev någon uppdatering igår men jag känner att jag inte har så mycket att skriva nu för tiden, antar att kommer igång igen när skolan börjar. Egentligen har ni väl inte missat så mycket, igår var jag och mina andra brudar på Halloween fest hos Christ, riktigt trevlig kväll tycker jag. Dock så råkade jag stuka foten eller tån på något konstigt vis, har absolut inget minne utav det alls, men ont gör det! Var väl hemma vid halv 5, så jag är riktigt trött idag, därför har jag abslout ingenting att skriva om, eftersom det ända jag gjort är att äta sova och kolla på tv! Men det var värt det, för jag hade jätte kul igår! ;)



Kvällens klädsen! hehe


Get over yourself

If you start to miss me, Remember I didn't walk away. You let med go





Make you feel my love

Hallå! :)

Sitter just nu och latar mig i soffan, det är inte lätt att gå i stan hela förmiddagen serni! hehe. Iallafall fick jag med mig massa goa saker hem idag, blandannat en efterlängtad "jacka/kavaj" med nitar på. Visar bilder lite senare hade jag tänkt! Just nu ska jag bara sitta här ett tag, tänka över lite vad jag ska göra ikväll. Det lutar mest åt att ha spa kväll med Alice faktiskt, eftersom min mamma inte är så pepp på att jag ska åka och festa i Angered.. som folk i min klass hade sagt "Svenne föräldrar asså!" ;)



Göteborg

Är påväg hem från stan med mamma och Linn, bloggar mer när jag kommer hem! :)




Todays look

Såhär ser jag ut idag, bättre sent än aldrig! ;)




Några av mina inköp




Our future love

Även fast jag har sovit mer än 12 timmar inatt så är jag fortfarande jätte trött, och jag förstår verkligen inte varför? Tror dock att det är vädret som gör mig så trött, det är dimmigt och man kan inte riktigt bestämma sig ifall det är varmt eller kallt. Jag har iallafall varit vaken sen 12.00 och jag har inte gjort nått annat än att äta frukost. 

Det är dagar som denna man skulle haft en pojkvän, annars kvittar det! ;)

Mörkt, nyklippt hår.... jag vet att jag är tjatig, men jag saknat! :(




Once the stop talking to you, they start talking about you

Hej igen! :)

Första gången på länge jag bloggar i från datan känner jag, det är så mycket härligare än att sitta där med mobilen och försöka få ihop ett läsvärt inlägg. Jag har precis sovit ett antal timmar,jag  kände att jag började bli sjuk när jag kom hem förut, jag frös så jag skakade, och kallsvettades, så jag gick och la mig och när jag vaknade åt jag lite. Måste vart brist på sömn och mat, för nu mår jag helt okej igen! :)

Detta går runt i mina tankar just nu:

1.Halloween utklädnad (tar upp en stor del av min tankekraft dessa dagar) - Funderar på att vara Polis, men även Pilot eller flyvärdinna, men jag är mest inne på Polis faktiskt! 
2.Mitt blonda hår har försvunnit, det är inte alls lika blond som det var innan.. förstår inte varför! :(
3.Eftersom jag är så pigg funderar jag även på att gå och ta lite fräcka bilder med systemkameran!

Knasigt inlägg, men så blir det ibland.


Vad hände med håret liksom?



Dag på stan

Hejsan! :)

Jag kom precis hem från en lååång dag på stan tillsammans med Alice. Vi hittade faktiskt mycket som föll oss i smaken idag. Tror jag fick med mig 3 tröjor, ett halsband och några snygga ringar hem, hittade även en sån päls man kan ha på skinnjackan, så jag är nöjd med dagens insatts! ;) Nu efter drygt 6 timmars shopping är jag sjukt trött, så jag ska göra mig en stor kopp te och se fall det går nått intressant på tv! Hörs senare, puss!

Vill vara brun igen!

 




Hemma bäst

Hej :)

Som ni säkert fattade publicerades mitt senaste inlägg väldigt sent, det skulle vara upp kvart över 11 ungefär! Tyvärr blev inte denna resan som vi tänkt oss. Jag Lovisa och Nadja begav oss hem redan idag. Allt går inte alltid som planerat, så är det bara. Känns på nått sett väldigt skönt att vara hemma ändå, antar att borta är bra och hemma är bäst trots allt! Lovar att blogga mer i morgon, nu ska jag gosa ner mig under täcket! ;) puss






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0