I don't mind spending everyday


Första och sista gången ni hör mig säga detta. Jag ger upp.


We're kinda crazy

Hej bloggen! :)

Eftersom Moa och Michelle kommer sitta och läsa upp detta inför hela klassen i morgon, så väljer jag att inte skriva nått speciellt. (Äckliga apor, går det att blocka IP-nummer?!) Idag klarade jag iallafall hela dagen i skolan, vilket är rätt ovanligt för att vara mig. Efter skolan åkte jag hem och tog en powernap och sedan blev det ett core-pass med Alice, det var väl inte riktigt våran grej kanske, men det var spännande att prova på! ;)

Nu blir det paradise hotel och sedan SOVA (det bästa på hela dagen, hehe)


Bild från i sommras, saknar min svarta lång klänning!


Julafton

Sitt aldrig och lär barnen använda en iphone igen matilda..



3 dagar och 2 timmar sedan

.. jag bloggade!

Hej igen! :)
Jag tänker inte förklara mig varför jag inte har bloggat, jag har inte haft tid eller lust helt enkelt.
Min helg har iallafall vart en ganska bra helg, en rätt spontan helg om jag får säga det själv. I fredags träffade jag  Marcus, vi åt godis och kollade film, sedan kom även en trött Nina som skrämde livet ur mig. Gå aldrig i sömen så igen haha! ;) Och i Lördags kände jag att jag inte ville kolla film och äta godis igen.. (som de andra tjejerna skulle göra) så jag tog en tur till stan med Johanna och Alex, vi fikade lite och åt på donken, hehe! Sedan drog vi helt spontant till Marcus, där Nina och två andra var. Vi spelade lite kort, drack lite och var allmänt sociala. Trevlig kväll!

Denna dagen har vart kass dock. Jag har vart på så sjukt konstigt humör. Ledsen, glad, arg, trött, lycklig, olycklig och förvirrad samtidigt. Det slutade med att jag sov bort typ halva dagen, och kollade på en film som fick mig att må ännu sämre. Nu vet jag iallafall varför jag aldrig mer skulle se på "säg att du älskar mig" - den är hemsk!

Godnatt bloggen!

Fröken aldrig nöjd slingade håret i Fredags med, OCH BLEV NÖJD!








One tree hill!!!




Grekland 2009




Så sant!












Mitt tidsfördriv denna tisdagskväll, mycket mysigt faktiskt. Jag känner igen mig själv så mycket så att det nästan är pinsamt. Dock så är detta bara några få, jag kom på att jag skulle spara några klockrena när jag redan kollat igenom hälften av alla 100 bilder ungefär, men hoppas att ni med känner att detta är ganska sant.. annars är jag rätt knäpp! ;)


I love you

När livet sviker vet jag att ni alltid finns där, och det är det enda jag behöver veta






Chill måndag

Halli hallå i stugan! :)

Idag har jag haft en riktigt lugn och fin dag. Jag blev verkligen överlycklig igår när jag fick höra att idrotten var inställd i morse, vilket betydde att vi började 11.15, dock gick jag och la mig ganska sent, så sov inte så många timmar ändå. Men det är ju alltid gött med sovmorgon! ;)

Efter att ha gått på matten, HELA lektionen, så åkte jag hem och blev ännu en gång glad när jag kom på att dom flyttat bussarna så det tar ca 4 minuter för mig att gå till och från bussen. You gotta love life sometimes! När jag sen kom hem åt jag god mat och somnade sedan på soffan och vaknade lagom tills jag skulle ta bussen ner till mölnkycke för att dansa. Jag känner mig rätt otränad ändå, eller rättare sagt ovig.. Det är sjukt hur fort sånt försvinner på mig, jag måste verkligen hålla igång hela tiden om jag ska komma någon vart. Jaja, slut tjötat.

Over and out, peace!


Såhär glad var jag igår.. undra varför ;)



Hey ho


Jag vill ha denna klänningen, fan att den alltid tar slut när jag har pengar!


Let's go

Hej bloggen! :)

Jag tänkte sakta men säkert köra igång lite igen, ordentligt. Dock så vet jag inte hur detta kommer sluta, men jag  testar så får vi se hur långt jag kommer.

Som alla nog vet var det Lördag igår, och Lördag betyder party, eller? Ja, men inte denna gången. Jag och mina töser gick nämligen på bio. Det hände verkligen ingenting annat intressant igår, så vi bestämde oss för att kolla på nattbion. Så vi tog 9 bussen in till stan, och satte oss på le pain francais och snackade och bestämde film, vilken tillslut blev in time efter några om och men. ;) Jag tyckte att filmen var riktigt bra faktiskt, och jag är inte så mycket för action. Dock så hakade vi upp oss lite på det där med tid, haha (Dom som har sett filmen fattar) Jag hade iallafall en super mysig kväll, och skrattade i stort sätt hela tiden.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och fixa mig lite smått, sedan blir det innebandy med Lovisa! :)





Jag har bloggtorka






Det går bra nu, kompis det går bra nu

Heeeeej! :D

Jag har precis vart och gymmat med Alice bebis. Det gick lika bra som vanligt. Vi körde fan 40 minuter på crosstranier vilket kändes sjukt gött, eftersom jag vanligtvis är trött efter max 15 minuter, så jag är jätte nöjd! :) Nu sitter jag hemma i min säng och är galet hungrig, tror jag ska gå och fixa mig lite mat faktiskt. Hörs senare, puss!




Skolaaaaaaa

Sitter på entreprenörkunskapen och svarar på frågor. Slutar om ca en timma, och efter det blir det gymmet med Alice! Älskar att vi äntligen kommit igång på riktigt nu. ;)




Say you don't care, and i'll go




We had a good time




Seeeeeg

Hur orkar jag? Eh just det, det gör jag inte!




M M M








Mobil bloggning då va

Hallååååå!

Jag sitter nu pigg och taggad på bussen till stan. Okej, taggad var väl kanske lite fel ord men vafan, jag är redo för skolan då! Igår var jag och tränade för första gången på skit länge, och det känns ska jag säga er! Men nu börjar det på riktigt, beach 2012 här kommer jag! ;)




Imorgon börjar mitt nya liv

Ja, imorgon börjar första dagen på mitt nya liv. Gissa vad jag ska göra? ;) hehe
Jag säger bara nu jävlar ska jag nå mina mål, och hålla mina luften.



Älskade vänner.


Sorligt, men bara jag som känner att det stämmer?




Älskar att vara a teenager..

Eller? Njaaaaa, humör svängningar är fan inte det roligaste asså. Jag sa i det senaste inlägget att jag var så glad och blablabla, men det ändrades ganska fort tillbaka till det normala stadiet. Och vet ni? Ingenting har hänt!

Jajaja, så kan det gå. Nu ska jag fortsätta att kolla O.C, lyssna på musik, chatta på facebook och sms:a. Låter som en vanlig matilda-kväll! ;)




Long time

Hej igen. :)

Eftersom detta är min alldeles egna blogg, så måste jag få skriva en sak som kommer glädja mig att läsa om några månader eller kanske år. Jag är faktiskt väldigt glad. Just nu i detta tillfälle är jag glad, och det var fan riktigt längesedan jag kunde säga att jag var det. Och om jag nu kommer läsa detta senare i livet, så hoppas jag att jag kommer ihåg varför.

Ville också bara tacka mina fina vänner för att dom är bäst.




Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Jag vill inte blogga på denna jävla bloggen längre, den känns så exremt deppig på nått sätt, men jag får la göra det ändå! Men som jag sagt innan tycker jag att ni ska kolla in på familjjens blogg. "http://familjjen.blogg.se" den är mycket roligare än min blogg. ;)

Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på denna goa låten:


Puss så länge


Ärlighet

IT KILLS ME KNOWING THAT IT TOOK LOSING YOU
TO REALIZE HOW MUCH I REALLY WANT YOU!




Save me

A heartbreak is a blessing from God. It's his way of letting you know he saved you from the wrong person.




In your head

Ja, jag har verkligen tröttnat på det här med att blogga. Jag har absolut ingenting att skriva om! :(

Men nu är det faktiskt såhär att jag och mina vänner, Felicia, Amanda, Isabella, Louise, Johanna Ö, Johanna J, Eleonor och Nathalie har skaffat en blogg tillsammans. Som ni säkert redan vet, så brukar vi kalla oss för "Familjjen" eftersom våra första bokstäver bildar just det ordet. (Rätt gulligt tycker jag) Så jag tycker att ni ska checka in på våran blogg, som om ett tag kommer bli rikritgt grym tror jag. Så klicka här :)

Puss sålänge!


Bitch!


Äckligt

Hallå babes!

Det har varit en rätt soft dag idag ändå. Eftersom att våran lärare har slutat, och vi inte har fått in en ersättare än, så var våran sista lektion inställd. Vi slutade alltså klockan 11 idag, riktigt härligt! :) När jag satt på bussen hem var det skit fint väder ute, plusgrader och sol. Så när jag såg en tjej som var ute och sprang vid korsvägen, så bestämde jag mig med för att också springa när jag kom hem. Blev det så? - nej! Jag skulle "bara vila lite" men istället somnade jag till ordentligt och vaknade halv 4, GO ME! ;)

Nu sitter jag och kollar på tv, ska snart packa lite saker och åka upp till min momor och morfar, där jag ska passa katten! (Rätt skönt att sova där uppe och ha närmare till bussen på morgonen)

Såhär snygg var jag idag...



Sa ju det

Jag sa ju att jag skulle börja blogga när skolan började igen, så here we go! ;) Sitter just nu på bussen hem, efter min första skoldag på typ 3 veckor. Bara denna dagen känns som 2 veckor, fan vad jag är trött på skolan. Men det var faktiskt trevligt att träffa mina Goa klass kompisar igen!

Nu ska jag njuta av musiken i mina öron, puss på er!




Äntligen

Drar in och köper skor, och fikar med Daniella. Bloggar senare, puss! :)



Lite nyår då (bättre sent än aldrig)






Orkar inte ladda upp fler, men Johanna har ett helt grymt album på facebook som ni kan kolla in på! ;)




Helgens galningar








Fika time (igen!!)

Nu är jag vaken, och har precis duschat! :)

Klockan 4 ska jag Felicia och Alice ta bussen in till stan för en söndags fika, mycket mysigt enligt mig, senare får vi la se vad vi får för oss att göra. Längesedan det bara var vi 3, så det ska bli trevligt. Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik och bara tar det allmänt lugnt.

Jag måste tillägga att jag är grymt avundsjuk på alla som åker utomlands nu för tiden, jag vet många som ska åka iväg jätte länge, och jag kan ju säga att jag inte hade bangat att åka med om man säger så! Dock så drar ju jag och mina tjejer (kanske killar) förhoppningsvis väg i sommar, är redan jätte taggad! ;)


Ignorera egentligen hela mig.. men kolla på min fina bruna färg! :(


Världens sämsta blogg

Jag vet att jag bloggar otroligt dåligt, och jag ska försöka ändra på det. Men somsagt det blir när skolan drar igång igen. Just ligger jag i sängen och tänker igenom livet. Jag är absolut långt ifrån nöjd, men det känns som om det kan börja ordna upp sig lite. :)





One tree hill asså!




Hjälper!






Ojojoj

Jag är så arg och irriterad att jag skrattar istället, det finns verkligen sjukt patetiska människor.

Igår tog jag somsagt en fika med Moa, Michelle och Johanna, mysigt mysigt! Sedan drog jag och Johanna vidare till Felicia där resten av tjejerna var. Vi kom precis i slutet av en film, så vi kollade klart den och satt sedan och snackade om morgon dagen (alltså idag) Vi ska nämligen på p-a-r-t-y idag, var det tänkt! :)

Just nu är jag på rätt bra humör, men jag vet att om något går det minsta lilla fel, så kommer jag flippa. Känns som om jag har nått i magen som kommer explodera när som helst nämligen. Det är inte lätt att vara glad när man innerst inne är arg och besviken! Men duktig som jag är, fixar jag nog det! ;)




Myspys

Hejsan!

Jag känner att det kanske är på tiden att blogga lite, så let's go!
Igår vaknade jag upp helt själv hos mormor och morfar, och bestämde mig för att hitta på något, så jag hoppade in i duschen direkt, men gick och la mig i sängen lika fort igen. Jag gjorde verkligen ingenting hela dagen, jag pendlade mellan sängen/paradise hotel och soffan/tv:n.. Men som tur var så kom mina söta små töser upp hit och gjorde mig sällskap runt 10 tiden, och sov sedan här med mig!

Nu har dom nyss gått hem och jag ligger i sängen och tänkte kolla lite på paradise hotel. (Börja aldrigt kolla på det, man blir helt beroende verkligen, även om man tycker att det är tråkigt) Jag minns sommaren 2010 när jag och Natha var helt galna i paradise hotel Danmark.. jag kunde sitta och titta på det även om det var sol och jätte varmt ute!

Ikväll blir det troligvis fika med mina söta klasskompisar. Hörs senare!




Forever alone (mobil blogg)

Nästan helt forever alone här, tur att jag har katten! ;)

Skulle laddats upp i natt..




Kinda miss my bitches!










Booooored

Hallå! :)

Jag vet att jag är super kass på att blogga, men det har bara blivit så nu under lovet. Lovar att jag ska bättra mig när skolan och allt kommer igång igen. Förövrigt så bor jag hos min mormor och morfar nu när dom inte är hemma för tillfället, ganska gött att inte vara hemma. Jag har sovit här sen i Söndags och har inga planer på att åka hem än, haft sällskap av min syster och Alice, men nu sitter jag här helt själv! :(

Hade ju inte vart fel med en söndags-pojkvän? haha! Skämt osido! ;)


Jag älskar att vi alltid är så fina!




2012




Skål

Vi skålar för våra vänner och dom som vi känner, och dom som vi inte känner dom skiter vi i.




Baby!

Hallå! :)

Ville bara berätta att jag lever, det är knappt, men jag andas iallafall! Gårdagen var rätt crazy, men jag gillar det! Hann träffa massor av underbara människor och började det nya året rätt bra ändå, sedan så ska det ju alltid finnas med lite drama, även om jag inte är en sån dramaqueen själv! Men antar att det är så det funkar. ;)

Nu ska jag äta lite, inte fått i mig mer än en macka och oboy idag. Puss!

Jag just nu... Sliten tjej






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0