Insperation







Karma is a bitch

Hej allihoppa! :)

Lite sen uppdatering idag känner jag egentligen, men jag ska faktiskt förklara varför.

Imorse tog jag 7 bussen till skolan, vilket är helt sjukt egentligen, jag måste liksom gå kvart i 7 för att hinna med bussen. Förr brukade jag gå upp vid den tiden! Men iallafall, så har jag haft två jätte långa lektioner idag, plus att jag gått till "Ringön" med klassen eftersom vi ska ha en lektion på Torsdags morgonar (alltså i morgon) där ute! (Det är där bygg eleverna har sina klassrum osv..) Efter att ha haft Service kunskap i 2 timmar, slutade vi äntligen! Då mötte jag upp Alice i stan och vi tog oss vidare till mönlycke, där vi blandannat var på Hulebäck och kollade runt lite, sedan tog vi bussen tillbaka till stan igen för att gå på en Föreläsning om Entrepenörkunskap. Egentligen ville ingen i min klass gå på föreläsningen, men när våran mentor sa att vi fick sovmorgon och började 11 istället för 8 om vi gick på den, blev många helt plötsligt intresserade! ;) Föreläsningen var slut runt 7, så det blev 7 bussen hem för mig. På bussen mötte jag även Embla, riktigt längesedan jag pratade med henne, så det var kul.. Det är riktigt tråkigt att man tappar kontakten med sina gamla vänner från högstadiet när man börjar i olika skolor. Men nu när dansen kör igång igen på Måndag/Torsdag, kommer vi träffas lite oftare iallafall! :)

Nu blev det väldigt mycket text här, men så får det bli idag! Nu ska jag sova, för det har vart en riktigt lång dag för mig idag, och i morgon blir det 7 bussen igen.. mitt liv suger på när jag ska upp ur sängen halv 6.. Godnatt!


Bild på Moa och Freidon, snyggingar!


För nu kommer alla känslorna på en och samma gång

Idag är jag en känslosam person. Jag kom precis på hur mycket jag egentligen saknar, sånt som jag hade och inte längre har. Antar att alla har sånna dagar ibland. Vill inte skriva för mer här, det avslöjar för mycket. Det är inte bra att tänka för mycket, speciellt inte på kvällen, jag har alltid problem med det när jag ska sova. Men visst är det så, det kommer alltid upp så mycket i huvudet på kvällen!
























Egentligen så har inte bilden så mycket att göra med vad jag tänker på, men tycker att den är ganska sann! ;)




Babysenorita vs Kissie

Jag måste bara ge min personliga åsikt om vad jag tycker! Och jag tycker verkligen mycket bättre om babysenorita, Hon är sig själv och helt naturlig, äter precis vad hon vill och festar precis hur mycket hon vill, utan att bry sig om vad andra säger,  Dessutom så har hon långt fint natruligt hår. Kissie är eller har inget utav det där, hennes blogg var mycket roligare när hon provicerade, tycker jag iallafall! Nu tycker jag bara att hon är för smal och lever efter andras krav! Jag satt bara och tänkte på detta, och kom fram till att jag ville skriva av mig lite här, haha! Ni får gärna säga vad ni tycker med om ni vill! ;)






Love the way you lie

Hallå! :D

Tänkte bara medela om att jag lever, och tänkte nu fortsätta kolla på Top model, innan jag somnar i soffan! Tro mig, jag vet att det kommer hända! Har lite att skriva om faktikst, men det tar vi senare ikväll! Nu ska jag följa mina planer, vi hörs!

Ps. Jag hann precis komma in och stänga dörren innan det började regna, känner mig ganska lyckad! ;) Ds.


Den vackraste stunden i livet var den när du kom


Mysig låt såhär på kvällen! :)


Your clothes are making me uncomfortable, please take them of

Hej!

Jag har egentligen inte världens lust att blogga idag, men jag känner mig nästan lite tvingad till det iallafall. För jag måste säga att jag har haft en riktigt bra dag faktiskt! Min klass kanske inte är så dålig ändå. Idag började vi iallafall med lektioner, inte för att vi gjorde någonting på någon av lektionerna, men det kändes skönt att skippa alla "lära känna varandra" lekar och köra igång på riktigt istället! Något negativt med dagen var väl att det började spö regna när jag börjat gå till skolan, och kommit typ halv vägs, så när jag kommer in i skolan ser jag ut som en blöt hund typ, det droppade till och med från mitt annsikte haha! :( Så har väl haft lite smått panik över att se helt förjävlig ut idag..

Nu ska jag kolla klart på bad teacher, kanske skriver mer sen. :)




When the stars go blue

Hej igen! :)

Även denna dagen känns lite bort kastad, eller kanske inte bortkastad direkt, men det har inte hänt något speciellt eller så! Vid halv 3 drog jag mig mot Alice för att prata, senare kom även Johanna och Felicia dit. Vi kollade på "Hur många lingon finns det i världen" mycket mysig och rolig film.. eller så är det bara vi som har riktigt kass humor! ;)

Nu sitter jag i min säng med en stor filt runt mig och dricker te, har laddat ner lite filmer som jag tänkte kolla på, vet dock inte vilken jag ska börja med, antingen "Bad teacher" eller "The nanny diaries" det återstår att se helt enkelt! Imorgon är det skola, börjar 8 men måste ta 7 bussen för att hinna.. (FML!!) Men jag ser ändå lite fram emot det på något sett, vill lära känna min klass faktiskt! :)


Körde på en mys outfit idag, osminkad och uppsatt hår med!


No one's gonna love you more than i do




Såhär såg min Lördag ut, är det konstigt att jag känner att jag vill och måste börja träna snart eller?! ;)


Little barbie doll

För ett tag sen hittade jag och Alice en låt "Marvin's room", en riktig skum låt verkligen, men rätt lugn och skön, Och igår när jag satt och kollade runt på youtube. (Min spotify har slutat funka) Så hittade jag en tjej veriation av den låten, dock lite mer oseriös och kanske inte så bra gjord egentligen, men jag gillade den! Kan vara för att jag gillar Jojo, tjejen som har gjort den, men men, tänkte ladda upp båda låtarna här! ;)

Drake - marvin's room


Jojo - marvin's room


Bara en kul sak, puss!




Jag hatar att jag älskar dig

Godmorgon skulle jag vilja säga,jag  känner mig faktiskt ganska nyvaken, även om vi vaknade halv 1 idag!

Denna dagen har verkligen flygit fram, haha och jag och Alice har inte gjort någonting, bara kollat på tv och ätit!
Gårdagen var väl egentligen ganska rolig, slutade kanske inte så jätte bra kanske, men sånt som händer! Vi var iallafall hos Simon med riktigt goa människor, och jag var på riktigt bra humör! Dock stack jag och Alice vid 2 av olika anledningar! ;)

Jag orkar inte blogga mer just nu, mina ögon går verkligen i kors, hörs senare! puss :)






Roul the night

Förlåt för så mycket ego bilder det senaste, men hinner inte uppdatera mera, ska dra till Alice och sedan
vidare, puss på er! :)



Solariumet

Drar mig ner till solariumet lite, all min färg från turklad är ju förfan borta, usch vad jag hatar sverige! :(



Party like a rockstar


















Affär11!

lite halv kass bild, men mitt schema iallafall, inte jätte dåligt, men inte super heller.. ska nog funka! :)



Welcome to the good life

Hej på er! :)

Anledningen till att jag inte har bloggat idag har helt enkelt varit för att jag inte haft något speciellt att skriva. Eftersom att jag är ledig, (missade klassresan, fml) så har jag bara legat och kollat på film i min säng. Dock så orkade jag pallra mig upp runt 2 för att vid 4 åka till stan med Alice. Vi bara kollade runt, och åt lite onyttigt på donken, usch och fy! ;)

Imorgon är det fredag, vilket betyder helg, vilket betyder party? Förhoppningsvis iallafall!




diggar




Damn she's a sexy bitch




You meet people who forget you. You forget people you meet. But sometimes you meet those people you can't forget

Början på något nytt, och ÄKTA?



Rhythm of love

Hej igen! :)

Jag har precis kollat klart på "No strings attached" och jag måste bara säga att det var en riktigt bra film. Jag brukar vanligtvis inte kolla klart på en hel film när jag kollar själv, och eftersom jag oftast kollar på datan, så brukar jag pausa och kolla runt lite på facebook och sedan fortsätta kolla igen, och hålla på så några gånger. Men denna gången kollade jag faktiskt på hela filmen, och var helt inne i den, inte likt mig! Så antagligen måste filmen varit grymt bra? ;)



Hittade en söt låt som var med också!





Heartbeat

Snygga höst outfits! ;)



Bli nog uppdatering ändå

Kan ju säga att jag hatar mig själv sjukt mycket just nu, jag vaknade sju när bussen gick halv.. Och ingen kan köra mig till färjan, fml...


Du är du, och jag är jag

Med denna bilden (som också är min profil bild på facebook) säger jag godnatt, och medelar att jag inte kommer kunna uppdatera i morgon! Ska ju somsagt till Knarrholmen med halv 7 bussen från landvetter! Men jag kommer hem runt 2-3 på torsdag, och då ska ni få uppdatering om vad som hänt osv! ;) Nu ska jag försöka skynda mig att sova.. puss på er alla söta! :)



Here you come again, just when I'm about to make it work without you.

Hej! :)

Jag måste nog vara Sveriges tröttaste människa, visserligen så somnade jag 3 i natt och skulle upp klockan 6 i morse, inte jätte smart av mig att stanna uppe så länge, men jag kunde verkligen inte somna! Kan ha varit för att jag sov middag i 3 timmar ungefär! Idag har jag vart i skolan igen, började 9 och slutade 1, under den tiden hann vi ha "Speed dating" vilket innebär att man pratar med 1 person i 1 och en halv minut och ställer frågor och sånt, och när tiden är slut byter man till nästa, och så gör man så tills alla har pratat med alla! ;) Det var faktiskt ganska kul, men tog ett tag eftersom vi är 32 personer i min klass! Sedan fick vi schema och så, vet inte vad jag ska tycka om schemat än, antar att det inte är så hemskt, men det kunde ju vart bättre!

Imorgon ska vi på klassresa med alla i handelsprogramet, det vill säga 1-3: or, vi ska till Knarrholmen och sova över där tills på Torsdag.. Det känns ju sådär när man inte känner någon riktigt bra, dock känner jag ju några 2: or, så det löser sig säkert!


Måste bara säga, att byta om till mjukis kläder när man kommer hem från skolan, kan vara det skönaste
någonsin asså! ;)




Words can't bring me down

It still hurts to see that you´re doing completely okay without me



Aprilhimlen

Det finns stunder man inte glömmer



Bleeding love

Godkväll/Godnatt :)

Sitter just nu i min säng och lyssnar på go musik, har nyss kommit hem från Adam, jag och Alice var där och kollade film somsagt, blev dock tillslut att vi bytte till 3:an, där "Svenska hollywood fruar" gick! ;) Förresten hatar jag att "gå i skolan" igen, inga mer sena kvällar, nej nu ska man vara hemma i tid, och sova så man inte är allt för trött när man ska upp runt 6 på morgonen.. usch!

På nått känner jag mig redan taggad inför helgen, får hoppas på att det blir en bra helg, en riktigt bra helg! ;)




It kills me knowing that it took losing you to realize how much i really want you




Ibland får man till det

Jag spillde precis en kopp nygjort te på hela mig.. kändes riktigt bra det där! ;)

Nej men jag kände mig riktigt "oskillad", jag skulle krama åt tepåsen som man alltid gör innan man slänger den, och när jag ska göra det drar jag väl en aning för hårt, så snöret på påsen går av, och jag välter hela koppen över mig, bra jobbar matilda! :)

Nu ska jag kolla på pretty little liars, som jag aldrig hann förut! (Somnade nästan direkt efter jag uppdaterat)
Sedan ska jag hem till Adam och kolla film, puss på er!


Fick göra nytt te..


Boyfriend

 




Little bad girl

Hej igen! :)

Nu är jag äntligen hemma.. haha nej jag skojar bara! Jag började ju 10 idag, och slutade 11 så det var inte så farligt alls faktiskt! Jag vet inte vad jag ska tycka riktigt om klassen/skolan än, eftersom vi knappt pratade med varandra idag, utan bara ropades upp och fick lite papper och grejer! (Givetvis var jag inte med på klass listan.. som vanligt) Imorgon ska vi "presentera" varandra och få schema och grejer, så jag antar att jag får återkomma efter det! :)

Nu är jag skit seg (inte konstigt när man gått och spänt sig och vart nervös hela morgonen, och äntligen slappnar av) Plus att jag inte är van att gå upp såhär tidigt. Jag är liksom van att vakna typ nu. Iallafall så tänkte jag sätta på senaste avsnittet av pretty little liars och sedan vila mig lite! Hörs senare, puss!

Lilla jag idag innan skolan!


och efter skolan.. haha, mongo tjej :)






Skolstart

Nu är jag klar och redo för skolan, hörs om några timmar. puss! :)


"Are you drunk right now?"

Nice to nice to know you lets do it again, 
How we did it on a one night stand,
Boy,i wanna be more then a friend ..to you



Skol-ångest?

Och så var det min tur.. imorgon börjar jag också skolan precis som alla andra, dock känns det mer nervös för mig än förra året! Förra året hade jag ju ändå Felicia, till och med i samma klass. Detta året har jag ingen, och jag ska gå med dom som är ett år yngre än mig. Jag vet faktiskt inte hur jag ska känna eller tycka om detta.. :S Men jag antar att jag vet det i morgon vid denna tiden!

Iallafall så har jag mamma och pappa vart och kollat på skolan nyss, den låg ganska invecklat så vi får se om jag hittar dit i morgon, får hålla tummarna för mig! :)


Jag och Felicia vid skolstart förra året! ;)




Boy i want to be more than a friend, to you

Hej jag heter matilda, och jag är jätte uttråkad! Hade visserligen en ganska go kväll igår, för er som vill veta!
Nu sitter jag och leker med camen, och ska snart fram och stor handla med mamma! :)



Let's do it again

Fotboll är nog inget som intresserar mig egentligen, speciellt inte när det är kallt, så jag gick hem och fixade till mig lite, snart ska jag träffa tjejerna, och sedan syns vi i dimman, ha en trevlig kväll! ;)



It girl

Hejhej :)

Kass uppdatering, men jag gick och mötte alice igår, och blev kvar här under natten, haha! Vi kollade skräck film och åt nudlar och chocklad, senare tog vi bussen upp till Jesper där lite gott folk var, där kollade vi på två filmer "I love you man" & "Who's your dady", tycker faktiskt filmerna var roliga, men det tyckte nog inte mina två trötta kompisar, eftersom båda somnade.. bra jobbar alice och felicia! :)

Idag har vi vart vid ank racet en stund, ganska segt.. och snart ska vi kolla match, ikväll blir det party! ;)





Misery



Go låt, och riktigt go musikvideo ändå! ;)




Tattos, insparation








Jag tror jag har fastnat lite för det här med fjädrar osv.. men helst vill jag ju ha något på revbenen, men jag får kolla upp det här lite nogrannare tror jag, haha! :)




Here we go

Såja, nu är jag äntligen vaken för andra gången idag, vaknade först halv 7 och var jätte pigg? Vad är oddsen för det liksom, speciellt när man heter Matilda wing.. Någon lurt på gång! Men efter att ha legat och kollat igenom hela facebook, plus kollat upp några spännande människor, så somnade jag igen prick klockan 8! ;)

Iallafall, igår träffade jag min söta kusin vid 2 tiden istan, vi gick runt och bara snackade, det är ju "Göteborgs kulturkalas" istan just nu, så det är grymt mycket folk överallt! Vid 3 kom felicia och johanna in, och vi tog en fika på Fröken olsson, i säkert två timmar, mysigt mysigt! Efter det kollade Felicia klänning, och precis när vi funderar på att åka hem, står bussen där, perfekt tajming! :)

När vi väl kom tillbaka till Landvetter (Världens tråkigaste ort) Så gick vi hem till Adam och hade det mysigt, lagade mat (Det vill säga nudlar för 5 spänn på ica) och kollade på fula klipp på youtube, samt kollade lite halvt på olika filmer, haha! Dagen slutade iallafall med att vi kollade på adams träning i 5 minuter, och sedan gick vi hem till Felicia och kollade på Eva och Adam, så söta är dom! Förresten hann jag se en 6 del av filmen jag och min syster skulle kolla på igår, sedan somnade jag.. stört! ;)



Filipha och Felicia!:)


Felicia lagar nudlar, hihi!


Hela gänget! ;)


That's so me

Hej, och förlåt för att jag inte skrivit någonting idag, men jag har faktiskt vart upptagen hela dagen!
Jag berättar mer i morgon, nu ska jag kolla film med min lilla syster, puss och kram! :)

syster yster! ;)



Bara ärlig

Oh you're dating my ex? Cool. Im eating a sandwhich.... You want those leftovers too?



You'll think of me

Hejhej! :)
 
Jag vet att jag vart lite tråkig idag, men somsagt så är jag inte helt frisk, och är därför ganska hänging och allmänt seg! Men efter att ha gåttt runt i huset som en zoombie hela morgonen, bestämde jag och Alice att vi skulle åka till stan och ta en fika, så jag piggade upp mig lite, och fixade till mig.. Nu orkar dock ingen av oss åka till stan, så snart ska jag hem till Alice och dricka kaffe! Haha, vuxen varning på oss. ;)

Jätte många började skolan idag, vilket jag med skulle gjort om jag skulle gått på Hulebäck, men nu börjar jag på Måndag istället, vilket känns skönt! Förra året började jag också drygt en vecka efter alla andra, toppen ju! :) Lite tråkigt är det ju eftersom ingen är hemma på dagarna!

Jag idag, tråkig cambild, och stökigt rum - jag vet! ;)



Jag tror att jag tror på gud!

Just nu tror jag att jag faktiskt tror på gud, jag bad till gud igår att allt detta med skolorna skulle lösa sig, och vet ni vad, jag har kommit in på Plus gymnasiet! Visst kanske inte den bästa skolan, men det är alltid något! (I mitt fall bättre än iv) Så antar att det är där jag börjar på måndag! Ville bara skriva av mig det någonstans, är faktiskt lite gladare nu, och kan pusta ut.. Tack gud! :)





No lies, just love




Jag får panik på detta!

Jag är fortfarande 3 reserv och skolan börjar i morgon, detta känns ju skit bra.. eller?
Men det var inte det jag undrade över, saken är den att jag inte förstår vad dom menar med "Prövas i mån av plats" på Handel administrations programet. Jag vet att jag sökt dit, men det har aldrig stått med där innan, det var inte förens idag det stod där! Så någon snäll människa där ute, kan ni inte hjälpa en sönder stressad tjej, vad menar dom med det? Svar skulle verkligen uppskattas.. Som ni ser är antagnings poängen lägre än mina.. så jag förstår ingenting!



One tree hill

Godmorgon! :)
 
Jag är nästan lite stolt över att jag är vaken, med tanke på att jag kanske börjar skolan i morgon! Iförsig trodde jag att jag hade sovit bort hela dagen när jag vaknade, kändes som om klockan var typ 2 eller någon, men nej, då var den bara 9! Idag känner jag mig faktiskt lite bättre med, illamåendet har släppt, dock sitter halsontet kvar, och huvudverken! Så idag är mina planer bara att ringa några samtal, och ligga i sängen och byta mellan One tree hill och Pretty little liars! :)

Tänkte ladda upp lite bilder jag tagit med min kära iphone nu, så det är bara att luta sig tillbaka och njuta! Elleeeer? ;)
De flesta bilderna är tagna i Fredags, när jag och Alice hann med massa grejer!

Alice och Matte i hans studio! :)


Vi käkade upp varsin pizza, hallå eller vad hände där? Hungriga tjejer skulle jag nog säga!


Satt och mös vid sjön innan solen gick ner! ;)


Jag innan firandet av Felicia!




Were you even there at all?

Ligger redan i sängen.. Älskar att vara sjuk, FML just nu känner jag! Hörs i morgon, puss! :(


Oskar Linnros

Nu känner jag mig ganska redo för att dra in till Liseberg och kolla läget, ganska sugen på att höra lite av Herr linnos musik med faktiskt! ;) Fixade till mig ganska snabbt.. men från att ha gått runt i mjukis kläder hela dagen, blev det faktiskt lite skillnad! Nu måste jag skynda mig, ska ta halv bussen, puss på er! :)




True story




Brunett vs (Blondin)



Saknar mitt bruna hår ganska mycket faktiskt! :(



Stay close, don't go

Godmorgon världen!

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, jag har nog vaknat på fel sida idag, iallafall en riktigt konstig sida!
Jag blev arg för att vi inte hade nått bröd hemma som jag gillade, så jag åt knäckebröd och vatten till frukost, typ "Hej jag heter Matilda, och jag sitter i fängelse" ;) Ikväll blir det dock inget fängelse, för ikväll spelar Oscar Linnros på Liseberg, så jag och tjejerna ska nog dit och checka läget lite!

Jag och Alice skulle egentligen åkt med Mamma, Linn och hennes kompis Hanna till Vrångö idag, men hur kul väder är det då? Kan ju inte vara så rockigt att sitta i en stuga vid havet när det regnar? Nej usch, så vi stannar hemma istället! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig lite, puss!







And it's such a miracle that you and me are still good friends, After all that we've been through, I know we're cool,

'


All the right moves

Godkväll vänner!

Denna dagen har inte varit en av mina favorit dagar precis, om man säger så! För det första vaknar jag med växtverk och resten av dagen har jag varit som en riktig zoombie, och inte nog med det, så har jag ätit pizza två gånger och vräkt i mig massa chocklad och chips.. imorgon blir det hårdträning känner jag! ;)

Men iallafall så har jag ju som vanligt min såkallade "ångest" jag alltid får "dagen efter", Det är nämligen såhär att jag alltid gör massa dumma saker när jag dricker! (Egentligen är dom inte dumma, men det är sånna saker jag aldrig skulle få för mig att göra i normalt sätt) Jag säger och gör saker jag helt enkelt inte borde göra eller säga, menmen gjort är gjort.. eller vad säger ni? :) Jag hade iallafall kul, och det ser man verkligen på bilderna som finns på facebook, jag skrattar hela tiden, jag blir så glad att se mig själv glad! (Haha, konstig tjej)






Lilla lady

Åh, hej och förlåt för att jag aldrig skrev nått mer igår, men jag var lite segare än vad jag trodde! Iallafall hade jag en toppen kväll med hela gänget, och jag hoppas på att Felicia med hade det! Jag har just nu precis lagt ut och taggat 400 bilder på facebook, drygt! Inte det roligaste faktiskt, men bilderna är ju stört sköna, så vad gör det? :)
 
Ni är bäst!



Hej och hå!

Såja, nu var jag hemma, ny duschad och fräsh! Jag och Alice kände oss som världens äckligaste brudar igår, båda hade fett hår, jätte orakde ben och ingen orkade duscha, så denna duschen var riktigt efterlängtad ska jag säga er! ;) Iallafal så sitter jag här och har inget speciellt för mig, ska snart börja fixa mig.. är riktigt taggad! Ibland tycker jag bara att det är kul att fixa sig, och känna sig sådär lite extra uppklädd!

Iallafall slänger jag väl ut ett par bilder innan jag drar mig bort mot Felicia lite senare, så ni får se hur snygg jag blev menar jag! (Jag hoppas alla förstår min ironi i det hela) Nu ska jag dra på mig lite smink, puss på er! :)

Jag i vintras!



Drar oss en solning

Hejhej :) just nu sitter jag nere och väntar på ett solarium, jag och Alice tänkte vara lite extra snygga på felicias dag, haha ;) uppdaterar mer när jag kommer hem om typ 30 min, puss på er :)


Lie to me




I'm so excited

Godmorgon! :)

Inte varje dag jag är uppe vid den här tiden, men som vanligt så ska jag in till stan. Ska fixa det sista till felicias present, sedan ska jag och Alice upp till Matte, där hon ska fortsätta spela in "sin" låt! ;) Så blir en ganska "uppbokad dag" så kommer nog inte hinna blogga så mycket! Men det tar jag igen ikväll eller i morgon!

Igår gjorde jag ju som ni vet absolut ingenting, pappa och linn bara lämnade mig på eftermiddagen och åkte iväg och fiskade kräftor, så jag blev så sur att jag gick och mötte Alice vid 22.00,  dom kan ju drömma om att jag skulle sitta själv hela kvällen!! Iallafall mötte vi Felicia på vägen och gick hem till Alice och åt chips och planerade lite saker inför Lördagen!

Nu ska jag försöka övertala min plattång om att funka, för idag verkar den inte vela samarbeta med mig!


Jag och Linus, kan inte sluta skratta för mig själv när jag ser bilen



Nobody's perfect

Är det bara jag som verkligen as garvar varje gång jag kollar på denna? Jag kan verkligen
inte sluta skratta.. Antingen är det riktigt sorligt eller så har jag bara grymt humor! ;)



Släpp taget

Hej igen! :)

Jag har verkligen inte gjort ett piss idag, legat i sängen med syster yster och skrattat åt olika videor på youtube bara!
Jag har fortfarande grymt ont i huvudet, men halsen känns faktiskt bättre, vilket är as bra för jag vill verkligen inte bli sjuk nu innan Lördag, har ju sett fram emot denna dagen så grymt länge nu, så inget får gå fel! ;)

Det som egentligen händer på Lördag är att vi ska fira Felicia, alla vi tjejer och killar som brukar umgås, egentligen är det lite som en favorit i repris från förra året, då vi verkligen "had the time of our lives"
Detta året har vi väl planerat lite mer vad vi ska göra, och speciellt vad vi ska ha på oss, Felicia har nämligen bestämt att vi ska ha Rosa/Svart tema, så man får inte ha på sig någon annan färg än somsagt svart och rosa. Jag ser iallafall fram emot det, och det vet jag att resten av gänget också gör. Och tro inte att ni kommer missa det, jag kommer nämligen ha med mig kameran och vara väldigt aktiv med den under hela kvällen! :D

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med lite gottit pappa kom hem med till mig nyss, mums!


Och såhär snygg har jag gått runt och varit hela dagen idag, med pappas tröja och allt, bra att ingen har sett mig!




You know my name, not my story

Godmorgon, eller Goddag kanske man säger när klockan är över tolv? ;)
 
Idag vaknade jag av världens huvudvärk, så jag fick tyvär ställa in mina planer jag hade för dagen, och tur var väl det, för nu känner jag hur halsontet smyger fram, inte nog med det ligger jag under två täcken och har på mig en stor tjock tröja.. någon börjar bli lite sjuk kanske?  Egentligen skulle jag träffat min kusin vitamin idag, som jag inte träffat på sjukt länge, men antar att vi får ta det någon annan gång. Dansen kör ju igång snart igen, så då lär vi ju träffas iallafall minst 2 gånger i veckan som vanligt! :)

Jag har faktiskt suttit en stund och försökt hitta en ny blogg design, men det finns verkligen ingen som faller mig i smaken, har dock börjat på en ny header, får väl se hur detta slutar. Kika in lite senare och kolla läget! ;)

Min syster och jag på bröllopet i lördags, kolla in hennes blogg här



Ljusblåa dagar, svävar förbi

Haft en super mysig dag med Malle och Fille, skriver mer i morgon! Puss på er :)



Sommaren är kort, det mesta regnar bort


Idag ska jag och Felicia träffa sötaste Malin, som iallafall inte jag har träffat sen maj/juni, så ska bli grymt. Vi tre har alltid så himla kul ihop, riktigt synd att jag inte ska gå på samma skola som dem längre. :( Iallafall så ska jag och Felicia ta 3 bussen till stan ch möta Malle där, sedan får vi se vad vi hittar på, lutar mest åt godis och film faktiskt, eftersom vädret är ganska kasst! Jag bloggar mer när jag kommer hem ikväll, om jag kommer hem.. ;)



Nostalgi morgon

Godmorgon! :)

Egentligen tycker jag att man borde ta vara mer på livet än vad man gör, man borde göra varje dag till något speciellt, för det kommer faktiskt en dag, som inte följs av en morgon.

Jag har legat och tänkt nu en stund sedan jag vaknade, om hur många saker man egentligen tar för givet, iallafall jag! Så nu tänkte jag pga detta förvirrande tillfälle lägga ut några gamla bilder, där jag faktiskt mådde som bäst.


En av de första kvällarna vi tjejer hade tillsammans.






Johanna fyllde 15! ;)




"Morgonrocks dagen i 9:an"







Balen i 9:an! ;)


Vanlig sommar kväll 2010!

Saken är den att just då tänker man inte på hur roligt man egentligen har!


If tomorrow never comes





We were standing on the top of the world

Hej igen! :)
 
Haft en riktigt mysig dag med Alice i stan, egentligen vet jag inte ritkigt vad vi gjorde, men tiden gick redigt fort iallafall, Jag menar vi åkte in med halv 2 bussen och tog halv 8 bussen hem, vad gjorde vi där i drygt 6 timmar? :)
Vi fick iallafall tag i present åt Felicia, men vi är inte riktigt klara med handladet än, resten fixar vi på fredag eller lördag, hihi! ;)

Nu är jag iallafall hemma och ligger i min säng, kröp ner här med ben&jerry's för en stund sedan, just nu känns det som om jag inte vill röra mig på hela kvällen. Dock så kanske jag tar en sväng förbi Felicia sen, där Johanna också befinner sig, förtillfället ser det ganska mörkt ut för att detta ska ske, men vi får se senare! ;) Något jag hatar är att gå hem till pappa på kvällarna, för det första är det mörkt och långt, men för det andra så stöter jag allt på massa djur påvägen hem! I förrgår fick jag sällskap med en ful liten grävling, och när jag sprungit (för livet) i från den, möter jag ett rådjur som står och blänger på mig! Usch vad jag hatar djur som skrämms! haha :(

Jag har inga bilder från dagen så ni får nöja er med en på mig (ovanligt)



Göteborg

Hejhej! :D

Hinner inte blogga så mycket, eftersom jag ska ta halv 2 bussen till stan med Alice,vi ska köpa present till Felicia, som fyller år på Lördag, och jävlar vad jag längtar, kommer nog bli lätt bästa kvällen på Sommarlovet! ;) Aja, sedan ska jag nog träffa Daniella en stund, eftersom det var riktigt längesedan, och jag saknar henne!

Såhär ser jag ut idag, orkade inte anstränga mig för att få en bra bild





Just me

But I finally know what to do, I must quit you



Holdning me, kissing me - Colours


Kände att min blogg skulle behöva "piffas upp" lite, så här kommer en låt som iallafall får mig glad, så enjoy! :D


Don't cry, just say fuck you and smile




Long gone and moved on

Godmorgon! :)

Ny dag, ny beskymmer eller ny dag, nya möjligheter?

Idag har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra, det är så himla tråkigt att vädret är kasst nu för tiden, känner typ för att åka till stan eller något liknande, men sedan var det ju det här med pengar. Jag har verkligen inte råd att köpa mer kläder, och varje gång jag åker till stan kommer jag hem med något iallafall, så det känns riktigt onödigt att ens tänka tanken! ;) Egentligen hade jag velat åka till Ullared, eller typ Nelly outleten, något anorlunda för en gångs skull, men antar att jag är den ända som orkar åka dit haha! :)


Hade ju inte vart fel att vara så liten igen!


I found my self in your arms

Hittade precis en gammal "dagbok" jag har haft från 6-9! Rätt roligt att ligga i sängen och läsa igenom den, men blev faktiskt lite rörd av det jag själv skrivit, haha! Ibland får jag allt till det! :) Anyway, så saknar jag Högstadiet ganska mycket, kan bero på att jag hade allt jag ville ha just då, och var ganska lycklig! (Låter det iallafall på mig i boken)Men jag vet att det fanns ganska mycket skit då som nu, skulle vilja visa er vad jag skrivit, men tyvärr så är det nog för personligt, SORRY! ;)



Hang with me

Jag vill vara brun igen.. jävla skit land vi bor i! :(



Hon var den som alltid sprang fram och tillbaka

Okej, ett riktigt inlägg idag då!
Hade inte tänkt blogga så mycket idag, för egnetligen har jag absolut ingenting att skriva om, hela dagen har jag legat i sängen och kollar runt på internet efter allt möjligt, klänningar, böcker, filmer och kollat facebook då! Pappa ringde också och fixade min telefon, så nu är jag iallafall lite glad! :) Ikväll blir det väl att ta det lugnt, ska träffa tjejerna lite senare och snacka, för vi har en del att snacka om känner jag, både Felicia och Alice hade mer eller mindre dramatiska kvällar igår, och jag finns där som trogen lyssnare! ;)

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, för såhär kan man ju inte se ut idag
Pappas t-shirt och massa gammalt hårspray i håret från igår, mysigt matilda! ;)



Fade into darkness



As much as it hurts, sometimes, we have to say goodbye to the people we love and the things we adore
if we want to move on with our own lives.




För du är allt jag nånsin önskat




Mobil=spärrad

Jag blir så trött på mig själv, jag har alltid haft ett grymt bra minne när det gäller siffror och koder och sånt, men nu tycks det ha lagt av! Så nu är jag mobil lös tills jag hittat min pinkod igen, vilket suger, för ni som känner mig bra vet att jag är helt beroende av min mobil, och nu när jag har iphone så är jag ännu mer beroende, hallå eller, vem blir inte det när man kan kolla facebook 24/7? haha, imorgon kommer bilder från bröllopet, för idag orkar jag inte ladda upp dom! Kom precis hem ifrån Adam, där jag hamnade efter bröllopet! ;) Tog nyss en koll på klockan och såg att den var fyra, kanske dags att sova ändå? Fast först.. ett avsnitt av pretty little liars, like always! :)


Bild från Valborg, klockren dag/kväll/natt/morgon om jag får säga det själv! ;)


I love you like a love song

Min söta rosa klänning från nelly, som jag tänkt ha på mig på fellans födelsedag, men är dock inte säker än!
 
Det jag la märkte till när jag fick den var att det saknades en "sten" på vänster sida, det var lite tråkigt, men vad
ska man förvänta sig när det är rea.. Aja den är mycket finare på i vilket fall! ;)



Igår när jag Felicia Johanna och Alice var i stan, köpte jag denna söta klänningen för 79 kronor, riktigt värt om ni frågar mig!


Sedan fick även Linn vara lite modell för en av klänningarna, eftersom den inte var så fin när man hängde upp det
På bilden är även skorna jag köpte! ;)


Min långklänning från Turkiet får vi inte glömma heller! :)


Nu ska jag fram till Landevi och kolla fotboll, allt för att få komma ut och träffa mina söta vänner,
fotboll är verkligen inte min grej annars! Puss :)



Försent för kärlek

I väntan på datan med massa bilder jag vill ladda upp, så kan jag ju berätta att jag och linn var på allum idag, vi var bara där en timma, eftersom vi inte skulle ha så mycket, jag köpte ringar, och linn lösögonfransar och lösnaglar! ;) (Vi ska ju på bröllop i morgon)





Act like a lady, think like a boss




Undan för pundarn

Well, godmorgon som alla andra dagar! :)
 
Mina planer för idag var att sola, äta, sola, äta och sola lite till? Men nej, självklart ska det vara dåligt väder! Åh jag blir så trött på det här, funderar starkt på att dra mig ner till mitt älskade solarium, fast nej, den biten får vänta tills i vinter! Halva 9:an och nästan hela förra året (hösten och vintern då) solade jag och Daniella minst 3 gånger i veckan där, och det är ju inte direkt billigt om man ska ha det bästa och sola länge, så efter ett tag fick man faktiskt lägga av med det haha! ;)

Ännu en natt som jag drömt så fruktansvärt mycket, och det är inte det att det är knäppa och orealistiska drömmar, utan det är verkliga drömmar, jag smsade nämligen med en person innan jag somnade, och jag kollade aldrig på vad han svarade på det sista sms:et eftersom att jag somnade, och hela natten har det "kommit upp" olika alltenativ på vad det var han kunde svarat, och nu när jag vaknade trodde jag ju att något av det stämde, men nej då är det ett helt annat svar. Jag blir helt mindfuckad av det här!

Nu ska jag kolla på lite pretty little liars!
Väldigt längesedan.. söta tjejer!



Lost and found

Some people are meant to fall in love with each other, but not meant to be together



It's you, and it's always gonna be you

Godkväll mina söta vänner!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag är sämst på att blogga, men just nu finns det så mycket annat att göra, så jag har inte riktigt tid, men jag försöker, det gör jag verkligen, haha!
Idag har jag somsagt legat och solat mesta dels av dagen, även min syster kom och gjorde mig sällskap ett litet tag, men hon tröttnade lika snabbt igen, tror att jag vant mig vid värmen nu efter turkiet, känns som om solen knappt tar här längre, men det gör den väl antar jag! ;)

Vid 5 åkte jag och Alice in till stan efter många om och men, jag har väl inte vaknat på min bästa sida idag om man säger så, men jag övertalade mig själv att åka med och det gjorde jag rätt i! Hade en mysig dag i stan med Alice Johanna och Felicia, som vanligt! :) Efter stan satte vi oss på Alice balkong och åt mackor och drack oboy, vi snackade om allt mellan himmel och jord, allt från spöken tillm sex! haha ;)






True friendship, unlike love, always lasts forever

Godmorgon bloggen!

Jag känner att det är dax för mig att äta lite frukost och gå ut och sola lite faktiskt, man får passa på medans det är bra väder! ;) Min natt har varit en riktig skit natt, jag somnade riktigt orolig och vaknade av en äckligt verklig dröm, så jag hoppas verkligen att min dag blir bättre, dock känner jag mig fortfarande trött, även om jag faktiskt sovit minst 8 timmar inatt, men antar att man blir tröttare av att drömma!

Jaja, senare ska jag iallafall till stan med Alice Felicia och Johanna J! Hörs om en  timma eller två! :)

Nyår med tjejerrna! :)



Är inte det ditt ex?

Godkväll, tänkte bara medela er om att jag nu är hemma och har vart det sen halv 9 ungefär, orkade faktiskt inte göra nått speciellt idag! Åkte ju till pappa som jag inte vart hos på nästan hela sommren, så spenderade kvällen hemma framför tv:n med Linn och pappa! Just nu ligger jag och Linn i min säng och gör absolut ingenting, skrattar mest åt en extremt rolig video jag nyss la upp på facebook sen i lördags! Kan hända att jag skämde ut mig lite för mycket, men vem bryr sig? Jag hade svin roligt! :D

Bild på mig och Johanna från kvällen!



Kill them with a smile

And in the end, it doesnt matter how many times you told him i love you



Nu ska jag dra mig bort mot Felicia, där jag ska tillbringa dagen med Alice, Johanna Josef och Felicia själv då, Vi ska sola och bara ha det allmänt mysigt antar jag! Tar med mig kameran, så det lär väl antagligen komma upp lite små söta bilder här sen! Ha en trevlig dag, så hörs vi ikväll! ;)


Time after time

Hej! :D

Förlåt för lite kass uppdatering men jag har faktiskt inte varit hemma sedan jag skrev det senaste inlägget, för efter det igår gick jag och mötte Alice och Felicia och vi gick och handlade på ica eftersom vi skulle grilla hos Fellan lite senare. Detta var dock bara 1 av 4 gånger vi var framme och handlade! Men iallafall så hade vi en super mysig kväll med gott sällskap och go mat! (Kommer bilder på det) Idag har Felicia klippt min syster och Sebbe, medans vi andra kollade på one tree hill.. (Okej, jag var väl den ända som kollade dådå)

Vid 6 tiden ska jag tillbaka till Felicia, Alice och Sebbe skulle nog med dit, och då ska vi grilla ännu mer, mysigt!






Har 143 bilder till, men det tar ju så hilma lång tid att ladda upp kamera bilder, så det får räcka såhär! ;)


Dagens

Dagens outfit + consverse/palladium och skinnjacka! ;)



Life on mars

Godmorgon alla! :)

Det finns en sak jag stör mig riktigt mycket på, och det är att det alltid är fint väder när man vaknar tidigt på morgonen, jag vaknade först runt 9-10 där någon gång, och då lös solen och det såg jätte fint ut, nu när jag vaknar ca 2 timmar senare så är det molningt så solen knappt kommer fram? Det var precis samma sak igår, och jag tycker det är riktigt störande faktiskt, så nu vet ni det haha! ;)

Idag har jag inga speciella planer, jag ska väl träffa Alice och Felicia antar jag, eftersom vi bor så nära, men mer vet jag inte, men jag återkommer med det senare, nu har jag precis laddat ner dom 3 första avsnitten av pretty little liars säsong 2, så jag ska vänta på att dom laddar klart, sedan blir det mys med frukost i sängen! :)

Jag saknar min lilla bebis! Över 2 år gammal bild ;)





Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0