Du är knark - Anton Kristiansson



Jag trampar vatten i kvicksand medan du drar ner mig,
jag sjunker bara djupare varje minut du ger mig,
jag vägrar släppa taget jag kan inte hjälpa det,
jag är på väg att träffa botten och jag älskar det,
jag skulle hellre mista livet än att mista dig,
trots att du förtrycker mig fördärvar mig förgiftar mig
försök förstå hur jävla starkt jag hatar dig min älskling
du är min last min börda min förbannelse min frälsning.

du är mitt allt men du kommer döda mig långsamt
för du är knark, jag behöver mer, fasten du förstör mig helt




And just like that, you lost me

Hej!

Jag har haft en ganska chill dag idag faktiskt, tog det lugnt till 4 ungefär, då jag tog bussen till stan, för att möta upp min kusin! Vi tog en go lunch på donken, vilket var riktigt längesedan för min del iallafall! Sedan träffade vi även Filiphas kompis och hennes kompis på Cappuccino. Där satt vi ett tag och bara tog det lugnt! Vi 6 tog jag bussen hem, eftersom det började bli riktigt kyligt ute, och jag hade bra shorts på mig, dum som jag är!  På bussen hem mötte jag johanna moa och stina, och hade en ganska rolig buss resa hem med mycket skratt!

Imorgon blir det student firande hos Mr.bergman, lär nog bli riktigt najs! 

puss




Alla fattar utom du

Resultat





Logiskt

Nu drar jag till mölnlycke och färgar håret, skit kul ska det bli!
Sedan kanske jag stannar kvar en stund och träffar felicia och grabbarna! puss




Vi förtjänar att bli lyckliga

Fotboll i regnet var ju trevligt..




Grattis mamma!

Godmorgon alla morgon pigga!

Jag har bestlutat mig för att inte skriva "i mitten" längre, för att det blir så jäkla fult i bland, så jag tänker börja skriva som jag gör nu, bara så att ni vet det, haha!(ångrade mig lite) Iallfall ska jag snart börja fixa mig för att åka upp till min farmor och farfar för att fira "morsdag", känns ju kul att man åker i från sin egna mamma för att åka till pappas mamma, menmen inte jag som har valt det faktiskt!

Igår var jag med Felicia och Alice, vi hade tänkt åka till kungsbacka för ännu mer party, men vi ändrade oss ganska snabbt, så det blev chips, dipp,naturgodis, och chilinötter hemma hos felicia till filmen  "Dear John".
Det var faktiskt ganska skönt att inte göra någonting speciellt, eftersom att vi inte tog det speciellt lugnt i fredags så att säga! Blev änna lite för sorligt där ett tag, och det sorgliga fortsatte även efter filmen.
Påväg hem stötte jag och Alice på en grävling.. jag blev skit rädd, eftersom jag alltd hört att dom biter tills det knäcker, vilket betyder att benet går av! Så jag fick panik och tänkte springa tillbaka Felicia, medans alice var skit lugn, och fick mig att gå vidare.

Nu ska jag tydligen åka om en timma, så kanske borde skynda mig lite, ha en go söndag allihoppa!




Big booty bitches



Dagens/kvällens outfit;
 
Spets tröja - bikbok
Jeans med hög midja - bikbok
Armband - raglady?

plus svarta naglar då!




Take a minute

Hellu!

Inte helt ovanligt att jag sitter här nyduschad och go med krossade planer.. känns nästan som om det händer allt för ofta nu för tiden! Men iallafall efter att jag fått reda på att jag kunde ta det lugnt och softa hemma, så tog jag på mig mina "mys kläder" och hoppade ner i sängen igen! Men nu fick jag ett sånt där ryck när man bara vill fixa sig och dra hem i från, dock kommer det inte att hända, för jag är för lat!

Såhär ser jag ut just nu!
Heja iIFK? haha




Glöm dina beskymmer, i morgon kommer nya




Scream 4

Tja!

Min torsdag har varit relativt bra idag faktist, jag fick helt spontant för mig att jag ville gå på bio, och jag frågade Felicia och Johanna, och båda var på! Så vi beställde biljetter til Scream 4, klockan 21.20! När vi väl kom dit insåg vi att vi skulle titta på skräck film i en helt tom bio salong.. Det var alltså inga mer i salen, vi var helt och hållet ensamma! Men det var riktigt skönt måste jag säga, ingen som klagade på att vi pratade eller skrek, och det kan jag säga er, att det gjorde vi verkligen! Själva filmen var la egentligen ingen höjdare, men vi hade roligt ändå!

Imorgon är det fredag, najs!




"friends"

Nu ska jag gosa ner mig i min mysiga säng och bara hoppas på att min morgon dag blir mycket bättre än den här dagen, iförsig kan den nog inte bli mycket värre iallafall! Riktigt gott var det att sola, får nog börja bli en liten torsk snart igen, om inte sommaren kommer tillbaka på riktigt snart!

Godnatt!




IRRITERAD OCH BEHÖVER SOLA

Så nu drar jag mig ner till solariumet för en go minutare.. inte solar sen en månad tillbaka så det behövs!
Hör av mig senare, puss!

försökte få till en bild, gick inge vidare, aja life goes on!




Who's that chick?

Vi är så fula älskling!




Marry the night

Åkte till skolan idag, wiho! När jag åkte hem lite senare somnade jag nästan på bussen! Jag är inte riktigt van vid att vara vaken så tidigt känner jag! När jag kom hem var jag ritkigt irriterad utan att egentligen ha en logisk anledning, kände bara att monstret inom mig hoppade fram! Nu har jag hunnit sova 2 timmar och tagit på mig mjukis dressen, så nu känns allt lite bättre! Jag har även beställt tid hos frisören på måndag, ska slinga håret,  känns skit bra! Ska bli skönt att bli av med det mörka nu till sommaren!

Skulle visa att jag var lite sur förut! haha




My heart is refusing me

Är det inte lite sorgligt när man sitter och försöker bli deprimerad när man inte alls är det, bara för att man vill falla bra in i grupptrycket.. Gud vad patetisk jag känner mig, eller kände mig förut! Den ända känslan jag kände idag var "tomhet" och det är den ända känslan jag fortfarande känner! Jag har ingen anledning att vara överdrivet glad, men inte ledsen heller.. jag antar att jag är ganska neutral, vilket är rätt bra.. eller?




"Män söker sex, vilket ibland leder till ett förhållande"

Hallå!

Min tisdag idag har varit lite anorlunda jämnfört med vad mina andra lediga dagar i veckan brukar vara. Felicia kom till mig runt 9 i morse, när jag fortfarande låg och sov, och drog med mig till Alice. Där åt vi frukost och snacka lite privat. Sedan bestämde vi oss för att kolla film och äta lite gott, så vi tog en snabb sväng till ICA. Där köpte jag och Alice gurka och dipp, riktigt gott var det! Känner att det är det jag kommer äta framöver, blir bara så otroligt äcklad av godis! (Kommer nog gå över snart men ändå) Vi kollade btw på Raise your voice, riktigt gullig och bra film!

Tror jag och Felicia begav oss hemåt vid 6. När jag kom hem åt jag ännu mer och satte mig och läste "Allt om män"  det är en bok där det står massa små påståenden eller "fakta" om män, självklart är det kvinnor som skrivigt dom, så man kanske inte ska lita på allt? Lite små skoj var det ialllafall. (Där av min fina rubrik)

Nu ska jag tagga Desperata hemmafruar, haha.




Big girls don't cry

Innan jag säger någonting, måste jag säga att detta är min blogg, jag skriver precis vad jag vill och om ni tycker det är stötande eller jobbigt att läsa så tvingar jag er inte till det! Men detta är bara något jag måste få ur mig.

Det kommer dagar då saker är lite känsligare än vanligt, och detta är min svaga punk. Jag har gått upp 8 kilo under sommaren/vintern.. visserligen har jag gått ner några av dom igen, utan att ens tänka på vad jag har gjort. Och jag vet att folk kommer reagera på detta och säga att jag fortfarande är smal.. men om ni hade gått upp såpass mycket hade ni med märkt skillnad, ellerhur? Jag blir så trött på folk som blir arga på mig när jag pratar om detta.. Och tror att jag pratar om det för att få "komplimager" osv.. när jag egentligen mår dåligt över det. Just nu känner jag kanske inte lika stark för detta som jag gjorde i höstas/vintras.. men man börjar ju bli lite orolig nu när  dansen är slut för terminen och man har en hel lång sommar framför sig.. men massa slappa och lediga dagar. Jag är inte liten längre, jag kan inte längre äta vad jag vill och när jag vill. Det känns jobbigt!

Bilder från 2008/2009






What can I say..

Without you, I live it up a little more every day
Without you, I'm seeing myself so differently
I didn't wanna believe it then, but it all worked out in the end
When I watched you walk away, well, I never thought I'd say
I'm fine without you




jorden gick inte under




Hjälp?

Hjälp mig välja?
Ignorera mitt ny duschande osminkade annsikte dock!




eller..




Sluta lämna mig i sticket




What are words

Min fredag

Jag fick besök av Felicia vid 2 tiden, och vi satt och snacka om allt och ingenting, bland annat om att jorden kommer gå under idag, vilket vi båda faktiskt tror att den kan göra. Jag provade även mina klänningar som kom från Nelly.com igår. Jag har inte riktigt bestämt mig vilken jag ska ha än, men alla var jätte fina! (utan en där jag såg ut som en nunna) Aja iallafall, sedan kom Johanna hit också, och vi satte oss i köket och åt lasagne, mycket mysigt och gott! Efter det hade vi lite bråttom eftersom vi skulle träffa dom andranvid 5 och klockan var 4, så Johanna kastade sig in i duschen och Felicia kastade sig på cykeln hem (haha, vad rolig du är matilda)

 
Sedan träffade vi iallfall dom andra, och hade det riktigt trevligt innan vi drog in till Liseberg för att kolla på Veronica Maggio. Även fast vi kom in en halv timma innan det skulle börja, lyckades vi ta oss relativt långt fram så iallafall jag och Felicia lyckades se henne om vi stod på tå! Våran resa från Korsvägen in till liseberg var nog den roligaste på länge, vi knödde oss förbi alla, gick i rabatterna och fick några utskällningar på vägen.
Men det var det värt, för Veronica vad grym!
Dock försvann 26/52 bilder på min kamera.. menmen det är sånt som händer!





And then, i found you

Tja!

Riktigt seg och tråkig dag måste jag säga, jag har verkligen inte gjort ett piss, som vanligt! Så därför tycker jag att det är riktigt onödigt att blogga om ingenting, så därav bilderna istället! Imorgon är det fredag vilket betyder Veronica Maggio på liseberg, gud vad jag har längtat efter denna dagen asså, så det ska bli riktigt trevligt! En annan sak som gjorde mig riktigt glad idag var ett sms jag fick av Nelly.com där dom sa att mina klänningar var påvåg hem till mig! Köpte faktiskt 3 stycken, eftersom jag inte kunde bestämma mig, dock ska jag skicka tillbaka minst 1!

Bild från julafton, glad tjej!




Peyton & Lucas

Sötaste paret, helt klart!



















Igår kollade jag klart på sista one tree hill avsnittet, riktigt sorgligt var det faktiskt! Iförsig är varken Peyton eller Lucas med i one tree hill i 7:de eller 8:onde säsongen, men dem är fortfarande det sötaste paret jag vet!




I don't love you, like i did

Sjukt snygg, enligt mig! Dock vet jag fortfarande inte vad jag ska tatuera.




I need your help!

Behöver verkligen eran hjälp, jag vet inte vilken klänning jag ska beställa, och jag vet att dom är vädligt lika, så för dom som inte ser det så har den ena bara en ärm! Vilken är snyggast? Tacksam för svar!





Welcome to my silly life

Drar en kort sammanfattning om min onsdag då!

Eftersom alla 1:or hade nationella i matte i morse, och jag inte ska göra det så tänkte jag åka till skolan när det var slut, alltså klockan 10. Så jag tog 10 bussen och när jag väl sitter på bussen och den har kommit till ungefär delsjön ringer Felicia och säger att dom får sluta nu och att vi ska åka hem igen!

Känns ju väldigt värt när man äntligen bestämt sig för att gå i skolan och faktiskt gått upp tidigt och gjort ordning sig! Nej, så jag och Felicia åkte tillbara till Landvetter och var på landvetter skolan hela dagen från 11.00  till ca 14.00, sedan träffade vi Wall och Adde en stund och käkade pizza! När klockan var 15.30 låg jag dock helt död i soffan och somnade efter någran sekunder och vaknade nu, värt? Nu ska jag gå och vräka i mig massa mackor. (Och ja Felicia, jag sa ju att jag hade slutat med sånt, men jag tror precis jag började igen, om en månad är det Hej tjockis matte!)

såhär söt är man när man är nyvaken!




I should know who I am by now

But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way




Tangled

Riktigt söt film!




7 sorger

Bara jag som tycker att jag har en ganska snygg tröja på mig? Jag Daniella Nadja och Lovisa köpte dom i Danmark förra året när vi var där på klass resa med 9D! Visst jag har knappt haft på mig den någonting, men den är riktigt go att ha på sig på sanna här dagar när man faktiskt inte gör någonting. Och så är den söt och rosa med!

Fick dock ingen bra bild!




Morgon mys

Yoghurt med blåbär i är ju ganska gott ändå!

Ny duschad och gooooo!




When I look into your eyes it's over

Godmorgon alla morgontrötta!

Ännu en ledig dag, men idag har jag faktiskt hunnit äta frukost och duschat vid denna tiden.. det är bra jobbar för att vara mig ska jag säga er! Måste bara säga en sak som verkligen skrämde mig i morse, när jag vaknade vid 11 tiden. Jag har ju vart hos min pappa nu i dryg 2 veckor om inte mer, och då är man ju alltid van att se sitt rum där när man vaknar, och nu när jag vaknade i morse visste jag först inte vart jag var någonstans, eftersom att allt såg så himla annorlunda ut. Aja, tyckte bara att det var värt att skriva, för tror nog att alla har känt så någon gång!

Puss




And then you let her down easy

Jag har ställt samma fråga till mig själv flera gånger idag.
"Är det verkligen värt det?"

Frågan är om man ska skratta eller gråta, idag känns båda två lika naturligt!





It's all about me!





Lyrics

Call your girlfriend
It's time you had the talk
Give your reasons
Say it's not her fault
But you just found somebody new

Tell her not to get upset, second-guessing everything you said and done
And then when she gets upset tell her how you never mean to hurt no one
Then you tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again
And it won't make sense right now but you're still her friend
And then you let her down easy

Call your girlfriend
It's time you had the talk
Give your reasons
Say it's not her fault
But you just met somebody new

Don't you tell her how I give you something that you never even knew you missed
Don't you even try and explain how it's so different when we kiss
You tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again
And it won't make sense right now but you're still her friend
And then you let her down easy






I wanna do some dirty things to you tonight

Godmorgon!
Efter att ha lipat som ett litet barn till "The last song" hela morgonen så känner jag mig ganska nere idag!
Ska snart hoppa in i duschen och sen ge mig ut på nya äventyr!
Talk to you later bitches, hihi!


Så här kan det ser ut när vi fixar oss.. detta var inför nyår!




Asleep but so awake

Det spelar ingen roll hur ful denna bilden är, vi är bäst kusin vitamin!


Ju mer fett, desto mer att älska, right?



She's into you

Hej bloggish!
Jag känner att min update suger för tillfället, men har faktiskt inte vart hemma så mycket under helgen. I fredags var jag med Alice och Felicia och hade en ganska knasig kväll faktsikt, med en väldigt berusad Felicia och en ganska söt Alice kunde kvällen faktiskt blir riktigt roligt tillslut! Sedan slutade kvällen för min del really good too! Igår allstå i lördags så skyndade jag mig hem, och hann inte ens duscha eller fixa mig innan vi skulle åka upp till min farmor och farfar och fika eftersom min syster fyllde år. (Grattis!!) Sedan tillbringade jag dagen med blandannat Felicia, Rebecca, Sebbe och Bergman! Slutade även med att jag och Felicia besökte ett oväntat ställe.. host! Ganska kul och knäpp kväll faktsikt! Bil resan hem mitt i natten var ju goast!
¨
Skriver mer sen, puss

Mina tjejer och jag i sommras, sjukt snygga om jag får säga det själv!




What are words

Så sjukt fin låt, kommer aldrig tröttna på den!



Ta hand om henne väl, för jag vet vilken dy hon varit i

Ligger hemma i mammas säng och kollar på one tree hill, dricker oboy och har det alltmänt bra!




Lagom snygg kille






Har inte glömt vad du gjort

Mitt humör har gått från toppen till botten idag, och sedan från botten till toppen igen! Men just nu vet jag inte riktigt vart jag ligger någonstans.. kanske precis i mitten? Min dag har sett ut så som mina dagar brukar se ut nu för tiden, solar lite, äter lite och sover lite! Senare träffade jag även Felicia och Alice och vi käkade blandannat pizza och åt glass! Mycket mysig dag om jag får säga det själv!

Imorgon blir det dock skola.. fyfan!

Bild från förra dans uppvisningen
!



Things have changed my dear

Jag är så trött på livet dessa dar



Say goodnight and go

Måndagen tog slut lika snabbt som den började!
Idag har jag bara legat ute i solen och gottat mig, rätt så skönt att vara ledig idag faktiskt, synd om er som måste sitta inne i skolan nu när det är så fint väder ute! I morgon är jag med ledig, så ska nog in till stan med Felicia och kolla på bikini och fika lite kanske? Blir säkert mysigt! Måste säga att det är nog något fel på mig, jag är trött hela tiden! Idag vaknade jag vid 10, var vaken i 4 timmar, sedan gick jag och la mig i sängen igen och vaknade efter 3 timmar igen, och då var klockan redan 5.. ja somsagt, det måste vara nått fel på mig!





Have 2 have




Min söndag i bilder!




Nervös tjej

Godmorgon!

Förlåt för dålig uppdatering i går, men jag satt faktiskt inte vid datan en enda gång. Daniella ringde och väckte mig vid 11, och drog sedan med mig till stan. Dock köpte jag ingenting, bara fika! Men det var riktigt mysigt iallafall!Efter det gick jag hem och fixade ihop alla dans kläder tills idag! (nervösnervösnervös) Sedan så drog jag Johanna Nathalie och Felicia och kollade på fotboll i mönlycke. Vi skulle egentligen dragit på fest, men ingen var speciellt pepp på det! Så vi åkte hem till Felicia, och kollade på den sämsta filmen jag sett på riktigt länge!

Nu har jag packat ihop alla mina saker, och om en timma ska jag och Nadja ta bussen till liseberg för att kolla på Lovisa och Daniella när dom dansar! Och efter det ska jag sitta och vänta tills det är min tur, vilket det är runt 5 i eftermiddag, och sedan vid 6 igen! Jag är verkligen jätte nervös.. men samtidigt as taggad så detta ska bli grymt!
Puss





Friday night!

Godmorgon eller Godnatt?

Jag vaknade nyss, efter att ha sovit i drygt 3 timmar.. fattar inte varför jag var så trött, jag har i princip inte gjort någonting som skulle kunna trötta ut mig idag? Det enda jag gjort är att träffa Daniella & Johanna, och vi gjorde inget speciellt alls, snackade och käkade lite pizza! Tror det kan vara för att det är så mycket pollen ute jag blir så trött, eftersom jag är pollen alergiskt och inte lite heller. Men iallafall, sitter här och väntar på Johanna, vi ska eventuellt upp till lollo om en stund, och ha en riktig myskväll med några av girlsen!
Ha en trevlig fredags kväll!




Nelly.com

Jag dör vad snygga!



Dans uppvisning

Detta är alltså en av mina två dans outfits som vi ska ha på uppvisningen i Lisebergs hallen på söndag!
För dom som inte fattar så ska vi vara "80 tal" så tro inte att jag tycker att detta är snyggt för fem öre!





Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Hallå!
Fredag idag, och ingen skola som vanligt, känns som om jag kommer ligga risligt till till hösten, när alla har gått iskolan och verkligen kämpat in i det sista, och jag bara vart hemma och inte gjort någonting! Duktigt matilda?
Anledningen till att jag är vaken såhär tidigt är väl att jag egnentligen hade planerat att göra några små ärenden,
men det sket sig, så nu jag sitter här istället!
Fick reda på att Veronica maggio spelar i göteborg i dag, någon mer än jag som känner att jag bara måste dit?

Nu ska jag ta lite och äta, sätta på en film och bara mysa! Ha det så bra i skolan looosers, även fast det till hösten kommer vara jag som är den riktiga loosern! Puss


Jag innan dansen igår!



I think you cheated on me

När man sätter upp håret blött och sedan går och lägger sig, så kan det ju bli såhår snyggt sen, haha!





Länge leve du min vän!

Jag har suttit och kollat i skolkataloger jätte länge nu, och gud var söta alla var när dom var små.. eller? haha!
Här kommer iallafall några bilder på min klass, från 6:an och 7:an, Goaste klassen enligt mig!



Nytt och fräsht!

Hej alla goa!

Sitter och tänker lite på hur jag ska göra med min blogg egentligen, vet inte om jag ska skriva min "text" i mitten av sidan, eller om jag ska ha den på vänster sida, egentligen är det snyggare att ha den åt sidan, men eftersom jag har skrivit allt i mitten så känns det dumt att ändra nu, det ser iallafall dumt ut! Haha, sicka problem jag har egentligen!

Iallafall så har jag ju ändrat designen, känns lite mer somrigt att ha den såhär, än så svart som den var innan! Nu ska jag försöka hitta en snyggt "text stil" eller vad man ska säga!

Hörs senare, puss!



Jag och mina snyggingar förra sommaren!




Jag viska det jag vet att du vill ha

Nu är det dags för lilla matilda att tvätta bort sminket och hoppa i säng!

Känner att jag var väldigt duktig i skolan idag, på svenskan åt jag på donken och på matten lyssnade jag på veronica maggio och luktade på malins och felicias fotsvett, goa brudar! I för sig har ja skrivit en sida på min såkallade "novell".. tror mer det blir en "överblick berättelse" som våran svenska lärare sa!
Iallafall så skriver jag om ett ganska starkt minne, blev lite känslosamt när ja satt där i min säng och lyssnade på depp musik och skrev.. säger som felicia: "Gud vad töntig jag är"
Imorgon blir det skola igen och efter det dans, sista gången med medel gruppen denna gången,
hur fan ska jag lyckas hålla formen i sommar?

Skulle visa att jag var mycket brunare än Linn, men det syntes
inte i kameran ändå!



Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå




jag kan inte prata med dig när du tittar bort

Dax för skola nu, känner att det var riktigt längesedan jag var där!
Eftersom alla 1:or har nationella nu så är jag ledig, eftersom jag ändå ska göra det nästa år igen!
Så det blir att åka till skolan och skriva lite på min novell och sedan åka hem typ!
Lockade håret lite idag.. kommer nog dock gå ut direkt när jag kommer ut!
puss



where is the love?




Satan i gatan

Ännu en ledig dag!
Mobbad tjej med blött hår!



Sätter mig på sängen tills du ber mig att gå hem

Godkväll måndag!

Jag är ju somsagt alltid ledig på måndagar, så idag har jag inte gjort någonting!
Jag sov till ungefär 1, och när jag väl gick upp ur sängen, så satte jag igång med städningen direkt!
Damsög hela lägenheten och skrubbade fläckar lite här och där.. resten fixade mamma när hon kom hem hihi!
Det roliga var att innan jag satte igång att städa, så hade jag drömt om att jag hade städat alliting, så blev ganska besviken på mig själv när jag gick upp.. hittade btw massa glas under mattan med!

Sedan så var det ju sista gången på dansen idag med, det gick helt okej!
Nu ska mammi ha datan, pusspuss!




Valborg var ju najs..

Resten av bilderna får felicia ta och lägga ut..





Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0