Big girls don't cry

Innan jag säger någonting, måste jag säga att detta är min blogg, jag skriver precis vad jag vill och om ni tycker det är stötande eller jobbigt att läsa så tvingar jag er inte till det! Men detta är bara något jag måste få ur mig.

Det kommer dagar då saker är lite känsligare än vanligt, och detta är min svaga punk. Jag har gått upp 8 kilo under sommaren/vintern.. visserligen har jag gått ner några av dom igen, utan att ens tänka på vad jag har gjort. Och jag vet att folk kommer reagera på detta och säga att jag fortfarande är smal.. men om ni hade gått upp såpass mycket hade ni med märkt skillnad, ellerhur? Jag blir så trött på folk som blir arga på mig när jag pratar om detta.. Och tror att jag pratar om det för att få "komplimager" osv.. när jag egentligen mår dåligt över det. Just nu känner jag kanske inte lika stark för detta som jag gjorde i höstas/vintras.. men man börjar ju bli lite orolig nu när  dansen är slut för terminen och man har en hel lång sommar framför sig.. men massa slappa och lediga dagar. Jag är inte liten längre, jag kan inte längre äta vad jag vill och när jag vill. Det känns jobbigt!

Bilder från 2008/2009





eerola

ledsen att jag är jobbig och måste kommentera, haha. men för det första tycker jag faktiskt att du har snyggare kropp nu! och för det andra så måste du tänka på att du har tränat sjukt mycket mer nu än vad du gjorde innan, vilket ger dig muskler som väger mer än fett och där har du anledningen till dom kilona du har gått upp! pussis

2011-05-23 | 18:59:29 | http://eerola.blogg.se/
Matilda

Uppskattar din kommentar sötis!

2011-05-23 | 19:07:39 | http://hannamatildas.blogg.se/
eerola

Hittade dessutom det här: http://eerola.blogg.se/category/tankestallare.html och så kollar du inlägget "you've got to love yourself" !

2011-05-23 | 19:20:52 | http://eerola.blogg.se/
Becca

Hej fina du! Förlåt, jag var också tvungen att kommentera. Håller med Bella om att du har snygg kropp nu. Du har absolut ingenting att vara onöjd med. Men självklart, alla ska må bra med den kropp man har. Gör det som får dig att må bäst med dig själv! Pussilipusspuss!

2011-05-24 | 19:05:47 | http://bexca.blogspot.com/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0