JOHANNA HÄR BITCHES!

HEJ GOBITAR!
Johanna Österberg här dåva haha, tvungen att blogg lite här så ni vet hur fartfyllt matildas liv är, hihi!

Just nu håller vi på att fixa oss eftersom det är NYÅRSAFTON! AWIEE!
Vi är super taggade och hoppas kvällen leder in oss i något bra, eller ja om vi väljer något bra att göra. Finns ju faktiskt en del att välja på, men jaja de löser sig ikväll vad vi väljer!
Nu ska vi fortsätta ska platta mitt hår osv sen blir der PARTYYYY!

Puss haha!

överseriös bild osv..




Nyår


Jag hinner inte skriva någonting nu, har massor utav saker att göra, men tänkte skriva lite om mitt 2011 senare.



Like a boss!




Okej vänner

Nu tar jag tag i bloggandet igen!

Nu är julen över, och snart nyår med, så nu kör jag igång igen! Jag har velat blogga, men har verligen inte haft tid till det. Har umgåts med vänner hela dagarna och kvällarna, och kommit hem sent på natten nästan varje dag. Men nu fick jag lite tid över, så varför inte blogga? :)

Jag har precis tagit en go duch, efter att ha vart och solat med Johanna bebis! Har solat varje dag i tre dagar nu, så har faktiskt fått lite färg, vilket jag är suuuper nöjd över, eftersom att det är nyår i morgon, och det är inte varje dag det är det liksom! ;) Jag har faktiskt fixat det mesta, har en klänning, lösögonfransar, smink, och en go vännina som utbildar sig till frisör, that's awesome right? :)

Nu ska jag torka håret... har fortfarande inte vant mig vid det mörka.. känns som om jag går tillbaka till början av detta året, vilket var kaaaaaos! Menmen.. satsar på blondt i sommar igen! :(
Fick ta en snabb bild, hehe!



Älskar art bli sjuk innan nyår!!

Beslutångest gör inte saken bättre! Vad ska jag göra? Kan inte ni bara lägga 2 minuter och hjälpa mig att välja skor? Hade vart as najs! :(




Myselimys

Lite små juliga bilder bara.. Tog typ inga roliga kort.

Annars har jag verkligen inte gjort mycket idag, gick upp halv 3, fixade mig och åkte till mina släktingar och fikade lite, mycket mysigt! Nu ska jag Alice och robin till Wall. Lovar att bli bättre på att uppdatera när julen är över, puss! ;)










You know it ain't love



Sliten tjej gör sig redo för äventyr? ;)


Julafton

Sitter just nu och myser mig hemma i min säng, ätit lite jul chocklad och köttbullar. Blev lite trött på allt tjöt förut så jag gick hem från min mormor och morfar, tur att dom bor ganska nära. ;) annars har min julafton var lika mysig som alla andra år, även om jag tycker att julen är sjuk överskattad och har lite delade åsikter om jul firandet, men jag pallar inte vara negativ, så det håller jag utanför bloggen! :)

Bilder kommer senare!
image description
Mamma matilda?


Jul hos wing

Ville bra visa er mitt nya hår.




What to do

Okej, 10 saker jag måste göra idag!

1.Köpa hårfärg
2.Färga håret
3.Städa rummet
4.Slå in alla julklappar
5.Ta en lång härlig dusch
6.Fixa morgondagens outfit
7.Välja en nyårs klänning (Eftersom alla klänningar jag velat ha är slut!!)
8.Ta lite bilder på mitt nya hår. (Mot min egen vilja)
9.Hjälpa mamma med mat osv eller träffa någon/några
10.Sova riktigt jävla gott!


Jag och min bebis i smögen! :)


Bad hair day, everyday?

Hallå hallå! :)

Jag är frustrearad. Vi skulle färga mitt hår i onsdags, ljusa slingor.. men det blev gult. Sedan skulle vi färga det mörkblondt, men det blev grått/brunt. Så nu ska jag snart köpa mörkbrun hårfärg.. Back to black typ! Och jag som verkligen inte ville bli brunett nu, utan vänta tills efter nyår, men jag hade verkligen inget val!

Så, nu säger jag hejdå till "Blond's have more fun" och hälsar "Brunett är hett!" välkommen! haha ;)

:(



Wild one

Hey I heard you like the wild ones





Låt tips!




The lowest

I'm not even gonna get mad anymore.
I'm just going to learn to expect the lowest out of the people i thought the highest of.



Hell yeah! ;)


Två fina bilder på två fina männsikor



..och michelles söta hund då såklart :)


Dancing

Hejsan! :)

Jag vaknade precis upp i soffan, ovanligt va? Jag som skulle följ med mamma och träna, men stannade hemma för att plugga och så somnade jag istället, bra jobbat matilda! :) Skoldagen idag var lång och seg, så jag orkade inte åka till stan efter som jag bestämde igår. Plus att det regnade när vi slutade så nej, då ville jag bara hem!

Något som var ganska kul idag var dock när Moa och Felix "dansade" till Ukrainas låt "Verka serduchka" trodde jag skulle dö av skratt där ett tag. Jag fick som tur med det på film, så nästa gång jag är ledsen ska jag kolla på den tror jag, haha! ;) Jag har annars inget intressant att berätta faktiskt, i morgon är det sista riktiga skoldagen, så jävla gött! :D

Här kommer låten, så sjukt go verkligen!



Skola is the shit




Mys då

Hej igen :)

Jag har nyss vart uppe hos mormor och morfar med mamma och fikat lite, alltid lika mysigt! Jag som hade tänkt åka till stan och allt idag, men nej jag är för trött för det som vanligt! Satt ju liksom uppe till halv 4 igår och gjorde i princip ingenting, kul liv! ;)

Blev rätt glad när jag såg att jag gått ner 2,5 kg förut med, utan att göra ett piss? Love life sometimes! :) Sedan så pratade jag och Alice igenom det där med träning igår, och båda kom fram till att vi skulle köra sten hårt 2012, är riktigt taggad! ;) Nu ska jag kolla vidare på O.C puss på er!





We're kinda crazy





Dagens inköp

Jag sitter och klickar runt lite på nelly, och tror att jag möjligtvis kan ha hittat min nyårs klänning, iallafall så ska jag ha en liknande sådan, som jag och Alice hittade när vi var i stan. :) Men i sånna fall måste jag köpa någon sorts sån här bh, någon som vet om dom verkligen är bra, och håller? Jag läste allas åsikter på nelly, och dom är liksom 50/50.
Men eftersom min klänning är öppen på ryggen är det nästan ett måste.. men vill ju liksom inte gå runt med en bh som bara åker av heller. :(

Jag behöver hjäääälp!



Det man inte vet, har man inte ont av

Tänker be mamma och pappa att köpa denna i julklapp till mig, svin snygg! :)




Mange bjuder

Hej! :D

Jag har en extremt rolig lördag när jag sitter hemma helt själv och pluggar.. eller? Nja inte jätte men det var vädligt behövligt just nu faktiskt. Jag skulle egentligen hem till Felicia med resten av gänget, men jag vaknade verkligen inte på rätt sida idag så jag kände bara att jag skulle sabba stämingen om jag gick dit. Blev istället till en början godis och chips med mamma framför tv:n. :) Sedan kände jag att det kanske var dags att gå ut och få lite luft idag iallafall, så jag sms:ade Alice som med satt hemma, och vi bestämde oss för att ta en promenad runt Landvetter. Vi var faktiskt ute och gick/snackade i 1 och en halv timma, riktigt skönt att bara få prata av sig ibland dock var det sjukt kallt ute! :(

Igår blev det en spontan tripp upp till Marcus där vi spenderade kvällen jag johanna och Alice, med lite gott sälskap såklart. Jag hade jätte trevligt, som vanligt med mina tjejer! ;)







Lite skillnad sådär







Förresten är jag ganska glad idag, eller jag blev det typ nu! ;)



Go dag!

Hejhej! :)

Idag har jag haft en riktigt bra dag faktiskt. Började dagen med att ta 7 bussen tillsammans med Alice in till stan, för att gå till femman där det var 20 procent rabatt i alla affärer. Dock så är ju inte 20 % så speciellt mycket, men det är alltid nått, tyvärr hittade jag inte något särskilt, hittade bara en topp på gina, men det är alltid något! ;)

När vi hade kollat runt lite mötte jag Felix, och vi gick vidare till espresso house och köpte oss varsin varm chocklad, as gott! Sedan tog vi bussen till skolan, där vi idag skulle köra redovisningar hela dagen. Jag var skit nervös, även fast jag knappt skulle prata så mycket, men vi gjorde faktiskt riktigt bra i från oss, bättre än förväntat. Det som var det läskiga var att dom filmade, och fall man skulle göra bort sig, så skulle det alltid finnas kvar på film, men grymma som vi var fixade vi det as bra! ;)

Nu ligger jag i soffan och kollar på top model, snart blir det lite plugg.... På helgen, inte okej!






Mongo-fan

Ett ord som jag sliter ut otroligt mycket är "mongo" eller "mongo fan" tror jag använder det minst 10 gånger varje dag, och skriver det mins dubbelt så många gånger. Jag är expert på att komma på konstiga ord, använder ofta ord som "Gris-apa" och andra djur! Jag är helt enkelt en riktigt knäpp människa, ville bara dela med mig utav det. Men är det så konstigt när man ser ut såhär? ;) haha!





Kiss kiss

Hallå :)

Jag kom precis hem från skolan, sitter just nu och kollar tv, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag somna vilken sekund som helst, så ville bara säga hej! Antar att jag skriver mer senare, puss på er!




Sexy and i know it


Jag vill nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu NU!!


Get your ass back home

Hej! :)

Jag är inte på "blogghumör" idag, därför jag inte orkat engagera mig till att försöka få ihop ett inlägg, men känner att jag får slänga in ett nu iallafall, så ni förstår att jag lever! Skolan idag var precis som skolan igår typ, bara det att jag var så sjukt trött eftersom att jag somnade halv 3 i natt.. men jag får helt enkelt skylla mig själv! ;)

Efter skolan tog jag en sväng om Felicias praktik plats och fick mig en klippning, vilket var riktigt behövligt! Och felicia är ju super duktig, så varför gå och betala massor utav pengar för få sitt hår klippt av någon som inte alls vet hur man vill ha det, nej! Nu ska jag bara se till att få håret super blondt med. ;)

Här kommer en skit mysig låt, den har verkligen satt sig på min hjärna.

Gym class heroes - Ass back home


Natti

Godnatt alla söta, nu ska jag försöka sova, även om jag är svinn pigg! Hörs i morgon i guess! :)




Old is the new thing

Hallå mitt i natten, jag hittade lite små snygga bilder på mig och några vänner för ett antal år sedan. Tänkte faktiskt vara så snäll och dela med mig utav några, så titta och njut (eller inte) ;)

Jag och systeryster, tror att jag gick i 7-8:an här.


Alice, under våran fjortis period (Dock så var hon aldrig fjortis, utan vi sminkade oss alltid
bara överdriver mycket när vi träffades
) ;)


Midsommar 09!


Sommaren 09! :)


Denna bilden vet jag att både jag och Alice bjuder på, snacka om smala brudar!


Grebbstad 09


Grebbestad 09


Räcker så tror jag, godnatt på er mina söta små läsare!


+

Vad är det för skit land vi lever i? Jag vill utomlands nu, eller så får det komma skit mycket snö NU! Det är fan jul om 11 dagar och det regnar som om det vore höst?! Jag är fan genom blöt nu och svin trött på livet, plus att min buss krocka på vägen hem... Love my life! Nu ska jag sova och aldrig ner vakna, hörs!




OC

Jag har sett OC säsongerna minst 2 gånger, men ändå kollar jag igen! Jag kan verkligen inte tröttna på dem, är det nått fel på mig? Svar nej! Nu ska jag äta nått nyttigt eftersom jag är sjukt sugen på nått.. Smell you later! ;)

Förresten är jag ganska glad idag, varför får ni aldrig veta!




Projektvecka

Hej! :D

Jag sitter just nu och myser framför tv:n med lite mackor och tända ljus. Fick sluta lite tidigare idag, så känns skönt att redan vara hemma, dock måste jag börja städa snart, vilket är mindre skönt! Idag började våran projekt vecka på plusgymnasiet, vilket innebär att alla i handels klasserna det vill säga 1or 2or och 3or sammarbetar och blir indelade i grupper så att man är blandade från alla årskurser, rätt trevligt faktiskt! Jag tycker själv att jag kom i en bra grupp, så jag är nöjd och ser fram emot veckan! Tycker däremot synd om dom som inte gjorde det, haha! ;)

Blev ingen uppdatering igår eftersom att jag från lördagen till söndagen som max 2 timmar, så var ganska trött om man säger så. Sedan åkte jag in och kollade på min dansuppvisning. Blev lite blandade känslor där, skönt att inte vara med men ändå tråkigt, aja om jag fortsätter nästa termin tänker jag iallafall köra sten hårt!! (har inte bestämt mig än, velig tjej) Nu ska jag kolla på O.C, puss!




Hey baby

Såhär ser jag ut idag, ursäkta bakgrunden.. ;)




2

Bara jag som tycker att denna låten är skit skön? :)



Stuck in this moment


Jag tror att mina kära klasskamrater har smittat av sig lite på mig, Men är inte Justin Bieber typ den sötaste ever? haha! ;)



Does she love you the way i can?

Hej och hå! :)
Jag vaknade faktiskt precis, kom hem rätt sent igår, så det var skönt att få sova ut idag. Egentligen gjorde jag ingenting speciellt igår, jag och Alice bestämde oss för att kolla på idol, så när klockan var 19.57 bad jag pappa köra mig fort som fan hem till Alice! konstigt nog så hann jag faktiskt! ;) Efter att ha kollat på idol kom Marcus och lite senare Johanna hem till Alice. Vi gjorde la det vi brukar göra, äta onyttiga saker, lyssna på musik och halvt dansa lite, alltid lika trevligt! :) Sedan planerade vi lite vad som skulle hända idag, därför vaknade jag idag ganska taggad!
Även om jag är fett förskyld, har ont i halsen och känner mig helt snurrig. Ingen dans uppvisning för mig i morgon.. men självklart ska jag dit och peppa mina tjejer! :D

Nu ska jag inte babbla så mycket mer, bjuer på en bild på mig efter duschen igår, haha!





Nyårs klänning?









Färdig gråtit för idag

Bara jag som tycker kissie är otroligt snygg nu efter sin operation? ;) Jag skulle själv aldrig våga ta en sån här bild och lägga ut den på bloggen där typ halva sverige kollar, så det är väldigt modigt gjort av henne. Jag blev dock ganska osäker på om jag verkligen vill operera min näsa, om man måste se ut såhär efter, plus att det ser ut att göra riktigt ont! :(


Dock tror jag att resultatet kommer bli jätte bra!


Världens finaste film

Jag tror jag har gråtit 3 gånger redan, och det är ungefär en och en halv timma kvar, hur ska jag klara mig till slutet? Slutet är ju det sorgligaste på hela filmen! Måste också tillägga att vem skulle inte vilja ha en kille som "Jack Dawson" han verkar ju helt otroligt underbar! ;) Nu ska jag kolla vidare, puss på er!








Titanic

Studiedag, titanic och varm chocklad! Min dag är fulländad! ;)

Den osminkade sanningen!




Är inte dessa suuuuper snygga då eller?



Mums! ;)


This is me

Nu är det såhär att jag inte har haft någonting att blogga om idag, min fantasilösa sida har ännu en gång visat sig.
Iallafall så har jag inte gjort speciellt mycket denna dag, jag har träffat lite vänner, kollat på ett par filmer och skrivit klart mitt samhälls arbete, som blev på 6 sidor (2 sidor räckte) så känner mig rätt stolt faktiskt! ;)

Imorgon har jag studie dag, och tänkte åka in till stan och få lite julklapps shopping gjord. (Har inte köpt en ända julklapp än så längre) Men så lever man ju på studie bidraget så lär ju inte ha överdrivet mycket pengar kvar sen. Hoppas att jag kan fjäska in mig lite hos mamma och pappa sen, hehe! :) Nu tänkte jag kolla på Julkalendern eftersom att jag har missat den 2 gånger i rad nu.. dåligt matilda!


Jag saknar mina frisör tjejer!




Lillasyster bli aldrig som jag när du blir stor




18 år

Måste ta och skriva av mig lite, så jag tänker göra det.

Jag tycker det är helt sjukt hur vi, 94: orna fyller 18 jävla år 2012.. Jag kommer ihåg när man var liten och tyckte att man var jätte stor när man var 14, och näst intill vuxen när man var 16. Men hur kommer det sig att jag fortfarande känner mig så liten nu? Visst, man har väl mognat lite sen man var 13 liksom, men jag hade lika gärna kunnat vara 15 och gått i 9:an nu. Tiden går så otroligt fort så jag hänger inte riktigt med i svängarna. Jag längtar dock otroligt mycket till min födelsedag, men samtidigt så känns det så himla läskigt. Minns när mamma och pappa alltid sa till mig att när jag är 18 får jag bestämma det själv, och då får jag ut och resa själv och grejer, men vet ni vad dom säger nu? "Det har vi aldrig sagt, så länge du bor hemma bestämmer vi över dig" Falska föräldrar! ;) Nu vet jag inte riktigt hur jag ska utrycka mig mera, så jag tror jag slutar här innan jag går överstyr!


Mina sanna 94: or i klassen.. eller vänta nu, William svek ju oss!


Daniella ekvall gör det igen

Finns inget mer att säga än att du är underbar och helt fantastiskt bra vännen, kärlek till dig! Btw, älskar dina slarv fel!






Fikis

Hallåhallå! :)
Sitter just nu nere i soffan och väntar på att pojkväns akademien ska börja. Kom hem för ett tag sen, fikade nämligen med Daniella efter skolan, vi har alltid så himla mycket att snacka om, kan dock vara för att vi träffas så sällan nu för tiden, vilket är synd eftersom jag trivs sjukt bra i hennes sällskap, så söt är min lilla vän! Snackade en del om våra arton års firanden, kommer bli så grymt va! :) men nu ska jag kolla på tv, puss och kram!




Är jag dum som vill till skolan?

Jag är så trött på att vara hemma nu, vart hemma sen i söndags och inte gjort ett piss verkligen. Jag hatar att jag blir sjuk så himla lätt, mitt imunförsvar är inte helt okej asså! Så jag önskar att jag blir frisk under natten, så jag kan gå till skolan i morgon. (Ja, jag överraskar mig själv ibland med vad jag skriver) ;)

Dock så är jag redan taggad inför helgen, och jag vet inte ens vad jag ska göra, men jag hoppas på att denna helgen blir lika bra som förra! Nu ska jag ladda ner en film och bara mysa, puss på er!

Gullig tjej med pappas stora tröja!




Halsfluss?

Fan vad jag älskar att inte kunna äta ordentligt, älskar smärtan i halsen när man sväljer och älskar att gå runt att vara hungrig! Just nu ligger jag i soffan och kollar one tree hill, dagens höjd punkt! ;) Skriver mer när jag orkar, puss!




Kärlek är som vänskap utan vingar




Julkalendern

Ligger i min säng och kollar på julkalendern, jätte mysigt! Jag tycker faktiskt att den är bra detta året, och det är ju en tradition att kolla på den, så skit samma om jag är 17 år och 8 månader.. haha ;)




Fool in love

Varför vill man alltid ha det man inte kan få? Och sen när man kan få det, vill man inte ha det längre? Jag är ett sånt problem barn va, riktigt sjuk i huvudet! ;)

Aja, iallafall, godmiddag på er alla! Jag vaknade dock klockan 1 så det är fortfarande morgon för mig känner jag. Idag har jag nääästan inga planer alls. Kanske blir lite bio mys ikväll, men vi får se, inget riktigt bestämt än. Tänkte gå och ta lite coola bilder på mig sedan, har värsta idéerna haha! Men jag lovar att batteriet på kameran är slut och laddaren är hos mamma så mina planera kommer krossas, men vi får se! :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på Rihannas nya album, så jävla grym tjej!




It always does




Jag tror du söker efter mer än du ser




Tog några tröttna bilder innan jag drog ut igår. Kärlek till min klänning asså, ska nog in skaffa mig en i svart med, eftersom det är snyggare med mörka färger på vintern (tycker jag) Dock sitter den så jävla tight så man kanske borde börja träna och gå ner några kilon också? Äsch... vi kör på det efter julen! ;)


Vi är kungar ikväll

Gårkvällen var somsagt as najs, jag älskar att träffa nytt folk, speciellt när man träffar nytt folk med sina gamla vänner haha! :) Vi tog iallafall 9 bussen till Öjersjö, och mötte upp Bellas classmates och Fredrik som visade oss vägen till Lokalen. Lokalen var faktiskt skit mysig, så mycket bättre än Landvetter äckliga lokaler. Kan ju säga att jag hade så jävla ont i fötterna när vi gick till bussen vid 2, eftersom vi verkligen dansade hela kvällen, non stop typ! Men inget mig emot, eftersom jag faktiskt innerst inne älskar att dansa! ;)

Beskriver kvällen med lite bilder!










Död tjej

Hallå hallå :)
Ligger fortfarande i sängen, även om jag har vart vaken i en timma nu. Min mobil håller på att dö och laddaren ligger inte ens en meter i från mig, men jag orkar inte hämta den, jag är så sjukt trött! Tänkte bara berätta att jag lever, och säga att gårdagen var helt otroligt rolig! (jag ångrar definitivt inte att jag åkte med, var ju nästan påväg att banga där ett tag!) Skriver mer sen, puss!




Party

Hej alla, får lägga in ett snabbt litet inlägg här, har nämligen lite att göra! Men dagen började med att jag försov mig (ovanligt liksom!) sedan blev det skola, hade sjukt lång rast, som spenderades på bästa sätt när man är trött och seg, alltså att kolla på karatefylla med mina söta små classmates! ;) Efter skolan träffade jag Johanna och Marcus, och tog en snabb fika, Goa vänner man har asså! Nu har jag inte tid med bloggen mer, puss på er!

Såhär glad vad jag imorse..




Godnatt

Trött och seg tjej säger godnatt, ska ta 7 bussen i morgon igen så behöver verkligen sova nu, plus att jag ska duscha i morgon med, så måste gå upp tidigare än vanligt! Men vi hörs i morgon, puss! :)





Kan inte sluta skratta

Okej, jag vet att jag fick värsta blogg sjukan nu, men jag måste faktiskt lägga upp några extremt roliga bilder på Alice som vi tog hemma hos Simon och Oliver i sommras. Deras hund är nog den största hunden jag någonsin sett. Jag är normalt inte rädd för hundar, men denna hunden är jag livrädd för..






Egentligen är väl bilderna inte så roliga i sig kanske, men det är väl mer våra "fake citat" till dom. Kan ju säga att alice inte alls var speciellt rädd för hunden som man kanske ser?  Dock så var hon ju inte helt normal i skallen heller! ;)



Ge mig sommar och sol!

Jag sitter just nu och kollar igenom sommar bilder på min mobil, och fy satan vad jag saknar sommaren! Jag är redan trött på all kyla och allt regn. Det får jätte jätte jätte gärna bli sommar i morgon, så man kan ha på sig snygga sommar outfits igen. Mina höga shorts ligger liksom här och bara väntar på mig! Nej det inte konstigt att depritonen och ångesten höjs bland folk på hösten/vinter, jag förstår precis! :(





Plugg, plugg, plugg

Hallå igen! :)

Jag somnade så himla gött i soffan förut, så vaknar jag av att pappa ställer fram pannbiff och potatismos framför mig och säger "Ät, men vi har ingen ketchup" haha! Efter att ha ätit gick jag direkt upp och satte mig i sängen under täcket med datan och började skriva på min naturkunskap, och lite på samhällskuskapen. Jag vet att jag har sagt att våran skola är dålig och inte har nått plugg alls osv... men jag har kommit på att vi har ganska mycket plugg ändå, bara det att vi får så oerhört lång tid på oss att göra det, så man hinner liksom glömma av alla inlämningar. (Eller så är det bara jag som är snurrig) ;)

Imorgon är min dag verkligen fullbokad. Ska först ta mig till skolan, där vi ska ha ett dubbel pass med engelska (FML) sedan har vi en service lektion och sedan är det HELG! Efter skolan ska jag träffa Johanna och köpa solkort i frölunda, vilket vi skulle gjort för ett tag sen, men det blev aldrig av. Sedan ska vi träffa Marcus och fika. Mysig dag! Senare på kvällen blir det party party med alla mina fina flickor! Kan väl säga att jag mer eller mindre ser fram emot helgen! :)


Jag och min fina vän på nyår :) (Nästan ett år sedan nu!!)


10 orsaker att hata dig

Hej alla glada, kom nyss hem från skolan. Så jäkla segt att sluta 2 och vara hemma 3, men jag står ut! Träffade även Alice och Robin på bussen hem, vilket gjorde mig på bättre humör, fina människor det där! :)

jag har precis gjort mig två knäckemackor och oboy, och tänkte sätta mig och kolla på 10 orsaker att hata dig som går på tv just nu. Höra senare, puss!






Namn: Ditt namn
Bor: Vart du bor
Ålder: Din ålder

Övrigt: Valfritt text, t ex dina intressen eller om din blogg.




RSS 2.0